Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!!
[B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B]

myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;)

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Tula git! Kudłacz! Ciągle jednak walczymy z alergią. Ma.... właściwie na wszystko. Absurd. Ma już wykupiony abonament w lecznicy ;) kończymy pierwszą serię odczulania. Pomogło tak w 50 procentach. Oczywiście będą następne serie :)) i następne... i następne. Aż francę-alergię przepędzimy! :)

Posted

Maura napisał(a):
Tula git! Kudłacz! Ciągle jednak walczymy z alergią. Ma.... właściwie na wszystko. Absurd. Ma już wykupiony abonament w lecznicy ;) kończymy pierwszą serię odczulania. Pomogło tak w 50 procentach. Oczywiście będą następne serie :)) i następne... i następne. Aż francę-alergię przepędzimy! :)

Witaj Mauro !!!!! Cieszę sie, ze zajrzałaś! Niestety alergii nie tak łatwo się pozbyć ! Najważniejsze, ze walczycie dzielnie. Tulina, to dzielna dziewczyna i zniesie wiele, żeby być z Wami !!! Trzymajcie się !!!Wycałuj sunieczkę od nas i powiedz, że nigdy o niej nie zapomnimy !!!

Posted

Havanka napisał(a):
Witaj Mauro !!!!! Cieszę sie, ze zajrzałaś! Niestety alergii nie tak łatwo się pozbyć ! Najważniejsze, ze walczycie dzielnie. Tulina, to dzielna dziewczyna i zniesie wiele, żeby być z Wami !!! Trzymajcie się !!!Wycałuj sunieczkę od nas i powiedz, że nigdy o niej nie zapomnimy !!!

a ja przyłączam się do tego :-) mizianka i buziaki dla Tulci kochanej ślę :-)

• 3 weeks later...
Posted

Widziałam i poprosiłam Anitę aby przesłała te zdjęcia Daśce ona nie jest na FB, a to sprawiłoby jej radość, wiem o tym bo w zeszłym tygodniu w sobotę kiedy widziałam się znią wspominałyśmy Tulcię

Posted

jak ją zobaczyłam to odrazu powiedziałam,że to nie jest ona...Tula była wyższa,ale później dotarło do mnie,że ona ma tyle futerka,że rozrosła się na boki,więc już nie zwraca się uwagi na jej wzrost.Zawsze wiedziałam,że będzie taka piękna,ale gdyby nie P.Maura nie wiem jak to wszystko by się potoczyło.Mam nadzieję,że kiedyś będę mogła przytulić się do jej futra,a nie do skóry....ufffff łezka się kręci ze szczęścia,ale i nutka tęsknoty również jest.BŁAGAM POSMYRAJCIE JĄ ODEMNIE I UŚCISKAJCIE I UCAŁUJCIE I POWIEDZCIE COŚ MIŁEGO I POWIEDZCIE,ŻE JEST BOOSKA I....wogóle wogóle
GRATULUJĘ:-) Te zdjęcia to miód dla serca i oczu wszystkich dogo