...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ale się rozczuliłam, wystarczy popatrzeć na zdjęcia, które wstawiła Anitka i nic więcej nie trzeba. Piesek dużo wycierpiał, ale widać, że jest wielka przepaść między pierwszymi zdjęciami, a tymi ostatnimi... Bądź szczęśliwa Tuleńko:calus: Quote
Mysza2 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 super wiadomości:):) Powodzenia Tulenko na nowej drodze. Mauro bardzo się cieszę że trafiła na Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ONkowe Ciotki, wybaczcie mi tego offa, ale prosze , zajrzyjcie do Gotyka DONa, ktoremu psy odgryzły ogon:placz: http://www.dogomania.pl/threads/197972-Zniszczony-DON-GOTYK-w-schroie-ju%C5%BC-straci%C5%82-ogon-czy-starci-%C5%BCycie-potrz.cud-BDT Quote
daśka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 TULINA-OTULINA jest the best i tyle....a domek Tuliny jest mega-super-hiper:-) Dziewczyny dziękuję że zajrzałyście na wątek Sary.......buźkiiiiiiiiiiiiiii Quote
ludwa Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ciotki..., zajrzyjcie. Chyba bliźniak...w schronie nie da rady w mrozy http://www.dogomania.pl/threads/198166-%C5%82ysy-DON-nie-przetrwa-zimy-w-schronisku-pomocy%21?p=15918923#post15918923 Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Tulinka ciocia sie tak powoli swiatecznie zegna bo jedzie do domku atam neta niet!!!!!!i nie bede wiedziec co sie dzieje,czego nienawidze:( Twoje pierwsze Swieta beda wyjatkowo wyjatkowe,buziaki:) P.S Daska to iedy bedziesz w s-cu?;) ja juz w czwarteczek do 28-ego grudzienka:) Quote
Havanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a):Tulinka ciocia sie tak powoli swiatecznie zegna bo jedzie do domku atam neta niet!!!!!!i nie bede wiedziec co sie dzieje,czego nienawidze:( Twoje pierwsze Swieta beda wyjatkowo wyjatkowe,buziaki:) P.S Daska to iedy bedziesz w s-cu?;) ja juz w czwarteczek do 28-ego grudzienka:) Czyli szykuje się spotkanie "pierwszego stopnia" w Sosnowcu !!!! Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Havanka napisał(a):Czyli szykuje się spotkanie "pierwszego stopnia" w Sosnowcu !!!! zjazd czarownic... lupsssssss dobra GWIAZDY w Sosnowcu :P Quote
Mysza2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a Tula mi wybaczy że zaproszę na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/198334-czterolistne-koniczynki-kartki-r%C4%99cznie-wykonane-do-18.12.-godz-20-00?p=15942041#post15942041 Quote
Maura Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Tulka koło środy/czwartku idzie na kotrolną wizytę u weta. Wszystko idzie dobrze. Tylko są jeszcze takie miejsca na Tulowym ciele, że sierść tam dość leniwie rośnie, alebo wcale :roll: Najgorzej jest z przodu na klatce piersiowej - są tam prawie zupełnie łyse placki. Podobnie na głowie i na samych stopach... Tulę skonsultowaliśmy z... dermatologiem. Zaprzyjaźnionym :) takim od ludzi i dostała jakieś psikacze. Od dwóch dni je stosujemy. Zobaczymy. A w pozostałych miejscach Tula ma już naprawdę grubą i elegancką sierść. Yeti to może jeszcze z niej nie jest, ale... Quote
anita_happy Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Maura napisał(a):Tulka koło środy/czwartku idzie na kotrolną wizytę u weta. Wszystko idzie dobrze. Tylko są jeszcze takie miejsca na Tulowym ciele, że sierść tam dość leniwie rośnie, alebo wcale :roll: Najgorzej jest z przodu na klatce piersiowej - są tam prawie zupełnie łyse placki. Podobnie na głowie i na samych stopach... Tulę skonsultowaliśmy z... dermatologiem. Zaprzyjaźnionym :) takim od ludzi i dostała jakieś psikacze. Od dwóch dni je stosujemy. Zobaczymy. A w pozostałych miejscach Tula ma już naprawdę grubą i elegancką sierść. Yeti to może jeszcze z niej nie jest, ale... prawie YETI.... oj tam....porośnie... za przykładem TULI ja lykam KELP! daśka mnie nastraszyła, ze mi włosy na plecach urosną..w aptece mnie wyśmiali! daśka...ja ci pakażu Quote
Havanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Maura napisał(a):Tulka koło środy/czwartku idzie na kotrolną wizytę u weta. Wszystko idzie dobrze. Tylko są jeszcze takie miejsca na Tulowym ciele, że sierść tam dość leniwie rośnie, alebo wcale :roll: Najgorzej jest z przodu na klatce piersiowej - są tam prawie zupełnie łyse placki. Podobnie na głowie i na samych stopach... Tulę skonsultowaliśmy z... dermatologiem. Zaprzyjaźnionym :) takim od ludzi i dostała jakieś psikacze. Od dwóch dni je stosujemy. Zobaczymy. A w pozostałych miejscach Tula ma już naprawdę grubą i elegancką sierść. Yeti to może jeszcze z niej nie jest, ale... Najważniejsze, ze Tula dobrze sie czuje, bryka i jest wesoła !!! Włosy w końcu też wyrosną ! Powodzenia !!! Quote
Mysza2 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Havanka napisał(a):Najważniejsze, ze Tula dobrze sie czuje, bryka i jest wesoła !!! Włosy w końcu też wyrosną ! Powodzenia !!! No i ma kochający dom, Powodzenia.:) Quote
magiraf Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tulinko, wybacz offa, ale spojrzcie na ta tak ogromnie skrzywdzona Bide, ktora pilnie potrzebuje DT, moze macie jakis pomysl? --- http://www.dogomania.pl/threads/197930-Male%C5%84ki-sparali%C5%BCowany-Reksio-kalectwo-u%C5%9Bpienie-B%C5%82agamy-o-DT Quote
daśka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Tulinko-Otulinko ja tutaj tylko na chwilkę gościnnie zglądam i powiem Ci ukochany psiaku,że lepiej trafić nie mogłaś!!!! Mauro dziękuję za domek,który stworzyłaś Tuli:-) P.S.anita_happy do Ciebie się dodzwonić ,to graniczy z cudem..........:-) KOCHANI WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ:-) Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wiem,że wszędzie ciężko ale może i tej ONce będzie dana szansa. Lada chwila grozi jej igła Dziewczyny wejdźcie może pomożecie, jakiś grosik się znajdzie albo znacie jakiś hotelik/ DT odpowiedni dla niej. W grupie siła może razem się uda http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-sytuacja-opanowana.-Teraz-zbieramy-na-leki. Quote
anita_happy Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 wesołego allelujaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) Quote
anita_happy Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 daśka...jesteś juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
Maura Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Byłam z Tulą u Veta dziś. Vet się nieomal zachwycił ;) Stwierdził, że Tula nawet zaczyna przypominać psa! Dowcipniś! Ale do rzeczy! Włos gęsty jak knieja, ale jeszcze są miejsca liche niestety... Ciągle nieszczęsne łapy :( jeszcze trochę czasu to zajmie. Mimo radykalnej poprawy kąpieli nie porzucamy, kontynuujemy, mam nadzieję, że do wiosny skończymy ;) Niestety uszy Tuli są jeszcze ciągle mocno chore :( dziś dostałam nowe krople. Mam nadzieję, że dokończą to, co zaczęly pierwsze. W przyszłym tygodniu robimy kontrolne badanie krwi. To tyle wieści medycznych. Poza tym cudnie i wesoło :) Tula kompletna wariatka! :) Szersze sprawozdanie niebawem! Ciao! Quote
Lolalola Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tulenko kochana sama radosc to czytac,z uszkami na pewno tez sie polepszy w koncu!!!!najwazniejsze,ze pancia Cie tak kocha:) Quote
magiraf Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Maura napisał(a):Byłam z Tulą u Veta dziś. Vet się nieomal zachwycił ;) Stwierdził, że Tula nawet zaczyna przypominać psa! Dowcipniś! Ale do rzeczy! Włos gęsty jak knieja, ale jeszcze są miejsca liche niestety... Ciągle nieszczęsne łapy :( jeszcze trochę czasu to zajmie. Mimo radykalnej poprawy kąpieli nie porzucamy, kontynuujemy, mam nadzieję, że do wiosny skończymy ;) Niestety uszy Tuli są jeszcze ciągle mocno chore :( dziś dostałam nowe krople. Mam nadzieję, że dokończą to, co zaczęly pierwsze. W przyszłym tygodniu robimy kontrolne badanie krwi. To tyle wieści medycznych. Poza tym cudnie i wesoło :) Tula kompletna wariatka! :) Szersze sprawozdanie niebawem! Ciao! Czyli, ze mozna juz spokojnie zanucic: szumi dookola Tulencjowych wlosow laaas!!! :) Dzieki naaaj za wiesci! I trzymajmy kciuki za uszatki i nowy specifik dla nich, niech pieknie zdrowieja jak najszybciej! Quote
Havanka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 To dopiero wieści !!! Nawet Vet wpadł w zachwyt !!! Nie martwcie sie, jeszcze i łapy porosną knieją !!! Gorzej z uszami. Oby te nowe krople pomogły. Mauro, wycałuj ode mnie tą "kompletną wariatkę" ! Nie dziwię się, można zwariować od szczęścia, które pojawiło sie tak nieoczekiwanie... Quote
anita_happy Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 powiem WAM, że ja i moja Lati też KELP zaczely brać...i jak rano go bierzemy..to jedna pyta sie drugiej..i jak tam...obrastasz? Quote
Recommended Posts