Lolalola Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 magiraf napisał(a):Bijcie, duscie, sniegiem natrzyjcieeeee.... a cooo, nalezy sieeee... Zapomnialam na amen za miniony miesiac Tulencji wplacic na konto, 250 zl polecialo przed chwila! robie wlasnie "przedswiateczna" czystke w moim papierkowo-swistkowo-kalendarzowo bordello, lekko nie jest, ale noc dluuuga ;) jeja mysle,ze nic takiego sie nie stalo;)wazne,ze wszystko naprostowane i nikt Cie snigiem nacierac nie bedzie;) usciski dla Tuluni:) Quote
anita_happy Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Havanka napisał(a):Może chodzi o zmianę tytułu wątku???? INFORMUJE, że TAK!!ZGADŁA!!!UWAZNA !!!!! a wiecie co wygrała!!! PISKA ZA DARMO!!z dostaa do domu hhhihhiihhihih Quote
Lolalola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='anita_happy']INFORMUJE, że TAK!!ZGADŁA!!!UWAZNA !!!!! a wiecie co wygrała!!! PISKA ZA DARMO!!z dostaa do domu hhhihhiihhihih[/QUOTE] ales zarta puscila:) Quote
anita_happy Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 aha...rozliczamy TULE...trudne TO!!!bo cholera!!!mamy problemy z kontem STOWARZYSZENIA! wrrrrrr ale wplaty z DOGO - rozliczymy..bo to na konto pudziana generalnie...[B]koszt transportu Tuli z Gdańska do Poznania /i potem powró transportu do Wawy/ = 440zł [/B]- w tym transporcie brały udział dwa szczeniaki...Toska z Radomia i Layla z Szydłwoca /gołe i wesołe finansowo/ i hope - ze niekt nie miał za złe, ze szczyle pojechały na krzywika ... czyli... z kasy TULI /z konta pudziana/ -440 zł "transport" daska -podliczysz ile co..i jak...trza zakończyć opłakiwanie...wiem..wiem..masz inengo mola...RAMZES z Szydłowca WRACA Z ADOPCJI!!!!! to nasza wielka porażka...nie wime dlaczego ten pies ma TAKIEGO PECHA!!!licze na to, że wraca bo ma mieć lepszy dom...jak Gapa..też wróciła i ma wspaniały dom! [url]http://www.dogomania.pl/threads/187757-RAMZES-rodesian-o-wadze-chi%C5%82a%C5%82y-ZBIERAMY-na-Hotel-95-305[/url] a ja was moje drogie Panie..zapraszam..na jednegooo [url]http://www.dogomania.pl/threads/197633-jak-mo%C5%BCna-nie-pokocha%C4%87-takiego-DzIaB%C4%85Ga-pi%C4%99kny-okaz-w-schronie-szukamyDOMU-og%C5%82oszenia?p=15866323#post15866323[/url] Quote
Lolalola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='anita_happy']aha...rozliczamy TULE...trudne TO!!!bo cholera!!!mamy problemy z kontem STOWARZYSZENIA! wrrrrrr ale wplaty z DOGO - rozliczymy..bo to na konto pudziana generalnie...[B]koszt transportu Tuli z Gdańska do Poznania /i potem powró transportu do Wawy/ = 440zł [/B]- w tym transporcie brały udział dwa szczeniaki...Toska z Radomia i Layla z Szydłwoca /gołe i wesołe finansowo/ i hope - ze niekt nie miał za złe, ze szczyle pojechały na krzywika ... czyli... z kasy TULI /z konta pudziana/ -440 zł "transport" daska -podliczysz ile co..i jak...trza zakończyć opłakiwanie...wiem..wiem..masz inengo mola...RAMZES z Szydłowca WRACA Z ADOPCJI!!!!! to nasza wielka porażka...nie wime dlaczego ten pies ma TAKIEGO PECHA!!!licze na to, że wraca bo ma mieć lepszy dom...jak Gapa..też wróciła i ma wspaniały dom! [url]http://www.dogomania.pl/threads/187757-RAMZES-rodesian-o-wadze-chi%C5%82a%C5%82y-ZBIERAMY-na-Hotel-95-305[/url] a ja was moje drogie Panie..zapraszam..na jednegooo [url]http://www.dogomania.pl/threads/197633-jak-mo%C5%BCna-nie-pokocha%C4%87-takiego-DzIaB%C4%85Ga-pi%C4%99kny-okaz-w-schronie-szukamyDOMU-og%C5%82oszenia?p=15866323#post15866323[/url][/QUOTE] bedziemy,bedziemy,no worries ciotka..............................;)Ramzesowa sytuacja mnie rozpieprzyla................dramat:(ide spac.............. Quote
...robaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Optymistyczne zakończenie, mam nadzieję, że Tulkowe finanse będą co najmniej na zero;) Quote
daśka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Lolalola']bedziemy,bedziemy,no worries ciotka..............................;)Ramzesowa sytuacja mnie rozpieprzyla................dramat:(ide spac..............[/QUOTE] lolalola do kiedy zostajesz w S-c? Ja prawdopodobnie będę na urodzinach chrześniaka 29 grudnia...też się chłopak nie miał kiedy urodzić;-) Anitko rozliczę i napiszę................. Quote
daśka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a w Ramzesowej sytuacji najgorsze jest to,że ludzie próbują nam wmówić winę za zachowanie Ramzia,a to tylko i wyłącznie oni są winni,ale do środy z komentarzami się wstrzymam...pocieszające,że chcą oddać,a nie wywalić na ulicę.......a to taki piękny chłopak...duży,wesoły i rudzielec....znajdzie dom!!!! Quote
Lolalola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='daśka']lolalola do kiedy zostajesz w S-c? Ja prawdopodobnie będę na urodzinach chrześniaka 29 grudnia...też się chłopak nie miał kiedy urodzić;-) Anitko rozliczę i napiszę.................[/QUOTE] bede do 28:)od 16:) wlasnie sledze watek Ramzia..............bardzo to przykre,szkoda psa,ewidentnie ma pecha,mam nadzieje,ze jakos dadza rade do tej srody razem i nic zlego sie nie stanie.... Quote
Lolalola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Daska a czy nie bedziesz na pare dni wczesniej???moze bysmy sie spotkaly???;) Quote
Maura Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Szanowni Państwo :) Tu Tulinowy Dom nadaje. Dziewczyna po popołudniowej kąpieli - czyli domowym spa. Niesamowicie cierpliwa, kochana i śmiszna! Zdrowieje w oczach. Zapalenie skóry wyraźnie się zmniejszyło, świąd, łojotok i zapaszek też. Tula duuuuużo spaceruje - śniegi jej nie straszne, a do tego już wie, co to zabawa! Przez cały spacer niesie sznurek do rzucania w paszczy. Na smyczy chodzi już prawie idealnie, a jak ją spuszczę, to się*pilnuje jak nie wiem co! Aż trudno się połapać, kto kogo wyprowadza na spacer... hehe. Tylko jeszcze dzikus na inne psy. Krzyczy na nie okrutnie. Ale i nad tym popracujemy. Jeśli tylko jeszcze dojdzie bardziej do siebie, idziemy na szkolenie. Bo Tula bardzo chętnie i szybko się uczy. Niebawem zrobię jej kilka kolejnych fot, żeby Wszyscy zobaczyli, jak się niesamowicie zmienia! Quote
Lolalola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Bardzo dziekujemy za wiesci:)strasznie sie ciesze!!!prosze ja ucalowac:) Quote
Havanka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Maura']Szanowni Państwo :) Tu Tulinowy Dom nadaje. Dziewczyna po popołudniowej kąpieli - czyli domowym spa. Niesamowicie cierpliwa, kochana i śmiszna! Zdrowieje w oczach. Zapalenie skóry wyraźnie się zmniejszyło, świąd, łojotok i zapaszek też. Tula duuuuużo spaceruje - śniegi jej nie straszne, a do tego już wie, co to zabawa! Przez cały spacer niesie sznurek do rzucania w paszczy. Na smyczy chodzi już prawie idealnie, a jak ją spuszczę, to się*pilnuje jak nie wiem co! Aż trudno się połapać, kto kogo wyprowadza na spacer... hehe. Tylko jeszcze dzikus na inne psy. Krzyczy na nie okrutnie. Ale i nad tym popracujemy. Jeśli tylko jeszcze dojdzie bardziej do siebie, idziemy na szkolenie. Bo Tula bardzo chętnie i szybko się uczy. Niebawem zrobię jej kilka kolejnych fot, żeby Wszyscy zobaczyli, jak się niesamowicie zmienia![/QUOTE] Po lekturze wątku Ramzesa, Twoje słowa Mauro, to jak miod na serce !!!! Tulinka miala dużo szczęścia, że trafila do Was. Jesteście naprawdę CUDOWNI !!!!! Cieszę sie również z tego, że jak piszesz, "zdrowieje w oczach "!!!!! NARESZCIE MA SWÓJ DOMEK I SWOICH LUDZI DO KOCHANIA. Z niecierpliwościa czekamy na fotki ! Wszystkiego najlepszego dla Was i dla Tuliny !!!!! Quote
wiolabiszop Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie.:))Jakie wspaniałe wieści TULINKO kochana ..................no brak mi słow ,tak sie ciesze twoim szczęściem.Trafiłaś na ludzi o wielkim serduchu ale wlsciciele przekonaja sie jaki skarb przygarneli pod swoj dach.W twoich oczach jest bardzo duzo ciepła ufnosci a co najwazniejsze MILOsci.Ogladajac nowe zdjecia poprostu siedze i rycze ,ale dlatego że tak pięknie wygląda TULNKA.Dla takich chwil warto się wysilać i robić wszystko co można .GRATULACJE>>>>Wszystkim którzy mieli jakikolwiek udział w udzieleniu pomocy aby TULINKA znalazła domek bardzo dziękuję . Quote
anita_happy Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Mauro..witamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Tula i szoła :) kto by pomyślał..cooo?/?? jejku...jak ludzie potrafią być rózni... Maura z pracy nad tula - ma frajde..bo ma??cooooooooooo a ludzie od Ramzia - tydzień czasu i fruu..... Quote
Maura Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Mam frajdę i to wielką :) Przede wszystkim z patrzenia, jak ze smutnego jeszcze do niedawna, skrzywdzonego stworzenia robi się wesoła, pewna siebie, niezwykle przyjacielska Psinka. A Ramzesa mi szkoda, bo wiem, że wystarczyłoby trochę serca, dobrych chęci i cierpliwości i można by było go wszystkiego nauczyć. Przecież nie ma zwierzaków z gruntu złych. Ramzes to cudny pies, mam nadzieję, że znajdzie się Ktoś, kto da mu szansę i zechce odmienić jego los. Bardzo mocno trzymam za niego kciuki. Quote
Mysza2 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Bardzo się cieszę że Tula ma taki wspaniały domek. Wszystkiego najlepszego Mauro:) I masz rację, to ogromna radość jak jak ze skrzywdzonej biedy robi się wspaniały pies. Powodzenia:):):) Quote
Lolalola Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 dla kochanej Tuli buziak mikolajkowy,bo prezent to juz dostalas;)w postaci cudownego:santagri::tree1::tree1:domciu i pani;) Quote
katarzyna09 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Trzymaj sie kochana psineczko...:smile: Quote
anita_happy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='...robaczek']A może jakaś focia??:klacz::Rose:[/QUOTE] focia klocia :P ale my gapie...dzieci ery pudelka...wiec MAURA...aparat w łapki i fotki dla nas:P Quote
Maura Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Obiecuję fotki jeszcze w tym tygodniu, po prostu czasu brak totalnie. Ale za dwa dni się trochę uspokoi (pędzący czas) i wtedy będzie sesja! Quote
anita_happy Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 a to prawda..czas pedzi!!!!strasznie Quote
Lolalola Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 bedzie bardzoooooo milooooo zobaczyc nasza kochana Tule!!!!!!ciekawa jestem jak sie zmienia.............a zmienia sie na pewno;) Quote
Monika.D Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jak cudownie, że Tulinka już w nowym kochającym domku! Quote
Recommended Posts