Lolalola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 kurde Anita plecie przez fona ciagle................pewnie rozmawia o Tuli:) Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 heh moze być problem,ponieważ dom w którym mieszkam jest nowy i nie ma jeszcze nr:-) ale wyślę Ci na pw adres do Teściowej:-) Quote
katarzyna09 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Boze ,jakie nieszczescie stalo za tymi kratami.Sunieczko...powodzenia... Quote
AgusiaP Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Coś Ty psinko musiała w życiu przejśc... Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Myśle,że damy radę,niech jej siersciucha trochę odrosnie i będą się o nią domki zabijały.Choć powiem Wam cichaczem,że jeżeli sunia,która jest umnie w banerku znajdzie domek,to się zapłaczę,jednak człowiek się przyzwyczaja. Quote
wujek & ciocia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ty się cioteczka za bardzo do Saruni nie przyzwyczajaj :) Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 wujek & ciocia napisał(a):Ty się cioteczka za bardzo do Saruni nie przyzwyczajaj :) wiem,ale łatwiej powiedzieć,niż zrobić:-( Quote
magiraf Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Anita wie juz o info transportowym i dzisiaj juz za pozno na wyjazd, trzeba wszystko dokladnie sprawdzic odnosnie wyprawienia Tulci w taka podroz, w koncu Mala nad morze sie wybiera! :) Quote
katarzyna09 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 magiraf napisał(a):Anita wie juz o info transportowym i dzisiaj juz za pozno na wyjazd, trzeba wszystko dokladnie sprawdzic odnosnie wyprawienia Tulci w taka podroz, w koncu Mala nad morze sie wybiera! :)A tu jest wspaniale,zapraszamy w NASZE STRONY... Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 <LI class="postbitlegacy postbitim postcontainer" id=post_14470990> qrczę, przy zmniejszaniu strasznie mi się jakoś psuje <LI class="postbitlegacy postbitim postcontainer" id=post_14471924> No rewelacja!!!! Ależ ten psiak trafił wspaniale!! Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 a to zdjecia Daśki z plaży,ona również ma swoją stronkę na dogo:-) Quote
Lolalola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 to dobrze,ze Anita juz wie,bo dalej ma zajete:).. Daska dzieki za adres,cisne na poczte i zaraz wysylam,jeszcze tylko w folie bombelkowa zapakuje!!! Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 tak Daśka wygadała zanim ją adoptowałam,a teraz super gruby pączuś,zdjęcia z paży zrobione w kwietniu,tydzień po adapcji:-) Quote
magiraf Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Sama czysta radosc na tych fotkach! Po prostu BAJKA! :multi: Quote
katarzyna09 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='daśka'] tak Daśka wygadała zanim ją adoptowałam,a teraz super gruby pączuś,zdjęcia z paży zrobione w kwietniu,tydzień po adapcji:-)Szok,musze zajrzec na jej watek.Ale,pozniej-zmykam wreszcie do pracy,juz ta godzina-ojej:shake: Quote
Lolalola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 naprawde macie tam wspaniale!!!!piesia prezentuje sie bosko!!!!! preparat juz wyslalam przed chwilka,mysle,ze tak z 7 kropelek raz dziennie dla Tulusi bedzie ok,butelczyna mala i droga jak pieron,ale bardzo pomaga;) Tulusia teraz czekam na Twoje foty,jak bedziesz dochodzic do siebie w tych pieknych nadmorskich rejonach:) Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Lolalola napisał(a):naprawde macie tam wspaniale!!!!piesia prezentuje sie bosko!!!!! preparat juz wyslalam przed chwilka,mysle,ze tak z 7 kropelek raz dziennie dla Tulusi bedzie ok,butelczyna mala i droga jak pieron,ale bardzo pomaga;) Tulusia teraz czekam na Twoje foty,jak bedziesz dochodzic do siebie w tych pieknych nadmorskich rejonach:) Swietnie dziękuję w imieniu Tulusi;-) Fotki bedą odrazu,mam tylko nadzieję,ponieważ nie dostałam odpowiedzi,że Tula nie jest agresywna wobec innych suczek...hmmmm oby Quote
ewa36 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 daśka napisał(a):Swietnie dziękuję w imieniu Tulusi;-) Fotki bedą odrazu,mam tylko nadzieję,ponieważ nie dostałam odpowiedzi,że Tula nie jest agresywna wobec innych suczek...hmmmm oby Dasia ....... Boże mój Dasieńko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wielki ogromne dzięki za to że zabierasz Tulę :multi: Ona nie jest w góple agresywna ani do psów ani do suczek to wcielenie spokoju :lol: Ciotki pisały trochu wcześniej :cool3: Super super super !!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To nasza Sarunia "do góry kołami" ! Pieszczoszek z niej niesamowity ! Quote
daśka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 jakos nie moge się oprzeć pokusie pochwalenia się moja tymczasowiczką;-) Quote
Lolalola Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ciotki i wujkowie wybaczcie przerwe,ale:(:(......................zajrzyjcie prosze na watek piesia dzis odebranemu swemu oprawcy,pies mial byc na dt,lecz aktualnie jest w klinice bo zle z nim troszke.............nie moze wrocic do dt :(i co bedzie za 3 dni???:(........................ http://www.dogomania.pl/threads/194663-!PILNIE-DT!-maltretowany-wyg%C5%82odzony-quot-pan-quot-do-wi%C4%99zienia-pies-do-schroniska-%28 Quote
Recommended Posts