Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może dodać w tytule wątku, że potrzebne są pieniądze na leczenie suni? Myślę, że należałoby ją zawieźć gdzieś do jakichś dobrych lekarzy, a to pewnie oznaczać będzie konieczność kupienia leków itd.

My niestety nie możemy już więcej na razie pomóc....

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Tak weterynarz który czasem przyjeżdza dos chroniska w pilnych przypadkach jest naprawe dobrym specjalistą wyciagnoł moja Lune z nosówki parwo i zapalenia pl€c a teraz ratuje mojego Dina:-(

Istnieje prawdopodobieństwo, że Koszi już taka bedzie i do końca będzie tak chodziła z czasem moze to nastapić poprawa, nie da sie odbudowac uszkodzonego układu nerowoego, ale chciałby sie jeszcze skontaktowac i upewnić dlatego mysle by pojechac z sunia na wizyte do Mikołowa,

Czy chodzi o Panią dr Lewicką?

Posted

złoci weci z Orzesz czekaja na wizyte Koszi:cool3:
koszt wizyty 30 zł powiedza co i jak jak ja zobacza, przekazałam wszystko telefonicznie Justynie:lol:
3mamy kciuki:thumbs:

Posted

proszę o nr telefonu do tego weterynarza, to umówie sie na wizyte, cieżko bedzie wykombinować transport, ale spróbuje popytać znajomych, wiem ze kolega jedzie w wtorek do Orzesza troche późno:roll:

Koszi była dziś zemna na krótkim spacerku ale sie dziewczyna cieszyła, ze mogła pochodzić choc chwilke po trawce

Posted

Czy potrzebne są wpłaty na leczenie??? Nic nie piszecie :shake: Może w tytule dopiszcie :roll:

Umieściłam ogłoszenia o Koszi w necie, wieczorem podam linki :lol: