Pianka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tweety napisał(a):to jest konto Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie i tam zbieramy pieniądze na co się da. Więc jeżeli to ma być dla Koszi to faktycznie trzeba zaznaczyć w tytule, że dla niej W watku własnie tego funduszy juz na pierwszej stronie dodana jest Koszi:p To teraz czekamy na jakies wpłaty:p Quote
Pianka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Eria tak się wpłaca pieniądze: pieniądze można wpłacać idąc do banku, na pocztę albo zrobić przelew (co jest najczęśćiej najtańsze albo nawet darmowe) poprzez konto internetowe swojego banku. Zawsze trzeba podać (wpisać) nr konta, jego właściciela (w tym przypadku nazwisko Doroty) i dopisek na co (np. imię zwierzaka). Nie słyszałam, żeby niepełnoletni nie mogli wpłacać pieniędzy Quote
Justyna_wolontariat Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( U suni bez zmian, a co z tym Interferonem????????????? Czy nic nie da sie załątwić???????????????? Quote
Pianka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ARKA napisał(a):A dlaczego nikt nie bierze pod uwage baypamun? Ja się akurat na lekach nie znam. A ten baypamun jest lepszy od interferonu?? Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 O matko biedna sunia, naprawdę takich bezmyślnych ludzi to tylko zaje*** aż mi ciśnienie podrosło jak to czytałam wrrr... Quote
Pianka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Słuchajcie mam osobe która załatwi nam interferon. Dzięki wielkie Camera:loveu: Ale ona musi wiedzieć jaka dawke trzeba przywieźć??? Justyna prosimy o szybką odpowiedz jaka dawka interferonu ma być!! Quote
zaba14 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pianka napisał(a):I mamy kolejny bannerek: zmieniłam bo napis bardziej przekonujący.. ale musiałam zmniejszyc wielkość bo ta jest niezgodna z regulaminem ... Quote
ARKA Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pianka napisał(a):Ja się akurat na lekach nie znam. A ten baypamun jest lepszy od interferonu?? Lepszy nie jest ale trzeba dzialac szybko a nie calymi dniami:( Kazda godzina,w tym wypadku, jest BARDZ WAZNA dla zdrowia suczki:-( I jak nie ma interferonu pod reka czy surowicy to mozna podac baypamun..'dajacy kopa organizmowi' do walki z wirusem. Quote
Pianka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ARKA napisał(a):Lepszy nie jest ale trzeba dzialac szybko a nie calymi dniami:( Kazda godzina,w tym wypadku, jest BARDZ WAZNA dla zdrowia suczki:-( I jak nie ma interferonu pod reka czy surowicy to mozna podac baypamun..'dajacy kopa organizmowi' do walki z wirusem. No własnie tu decydujący głos ma Justyna. Ale załatwiłam juz interferon, tylko trzeba wiedziec jaka będzie potrzebna dawka:p Zaba wiem, że tamten jest lepszy bannerek, dlatego go wkleiłam:evil_lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 O jak duzej dawce to wet mi nie powiedział, bede wiedziała jutro rano tak około 8 to zaraz dam znac Quote
Justyna_wolontariat Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Rozmawiałm z wetem który leczy sunie o tym Interferonie, powiedział ze lek bardzo by sie przydał aby załątwic go jak najszybciej ale niestety niem podał mi dawki, jutro rano pojade do lecznicy i zapytam Quote
Pianka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):O jak duzej dawce to wet mi nie powiedział, bede wiedziała jutro rano tak około 8 to zaraz dam znac No czekamy. Juz jest po 8:eviltong: Camara mi powiedział, ze to się płaci 50 zł za jedną ampułke. Ona to załatwia u jakieś pani która podobno przywozi to z Czech. Quote
Pianka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Słuchajcie jest możliwość, że dostaniemy połowe interferonu za darmo. Ale potrzeby jest transport!!! SZUKAMY TRANSPORTU DO KRAKOWA!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Pilnie potrzebny transport do Krakowa, Moge pojechac ale dopiero w sobote a to późno, z Katowic lek mogłabym odebrać Quote
Camara Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dziewczyny, może zmienic tytuł wątku, że potrzebny transport leku z Krakowa do Rudy Śląskiej i cos o tym, że każda godzina jest ważna? Quote
ligia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jak nikt nie moze jechac to poprostu jutro raniutko wyslac priorytetem przez poczte Quote
Legion23 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 przesyłka konduktorska koszt 25 zł tylko bezpśredni pociąg musi być czyli nie do Rudy Śl. tylko do Katowic z Krakowa - no już tyle ktoś musi z tą paczką przejechać, ale to 19 minut, jak widzę z rozkładu i ktoś musi nadać i zapakować tak jak PKP wymaga i ktoś musi odebrać z pociągu i się na niego nie spóźnić :> ROZKŁAD JAZDY PKP Quote
Pianka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ligia napisał(a):Jak nikt nie moze jechac to poprostu jutro raniutko wyslac priorytetem przez poczte Tak odpada, bo lek musi byc przewiezony w przenośnej lodówce, żeby nie stracił na wartości;) Quote
pixie Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 czyli szukamy przenosnej lodowki i o ktorej nastepny pociag? lodowki z wkladami turystycznej! zmiencie tytul i podajcie godzine pociagu Quote
Legion23 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a może być reklamówka-lodówka? taka za kilka zł? na te ze 4 godziny taka starcza? przypominam o opakowaniu przesyłki zgodnie z wymaganiami pkp najbliższe pociągi (więcej - po kliknięciu w obrazek): Quote
pixie Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 pomysl z torba dobry tylko jeszcze kilka wkladow by sie przydalo, jesli ktos ma, lub isc do najblizszego marketu gdzi ryby i wziac od nich lodu aha alemoze jeszcze byc styropianowe pudelko! czesto w domach po tv kompie sa jakies tez oblozyc lodem w srodku i w folie! Quote
pixie Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 mam nieczynne gg wyslijcie do pianki wiadomosc, bo chyba nie ma jej na kompie czy ma kto zkrakowa dostarczyc to na pociag, czy nie? Quote
Recommended Posts