Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tweety napisał(a):
to jest konto Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie i tam zbieramy pieniądze na co się da. Więc jeżeli to ma być dla Koszi to faktycznie trzeba zaznaczyć w tytule, że dla niej

W watku własnie tego funduszy juz na pierwszej stronie dodana jest Koszi:p
To teraz czekamy na jakies wpłaty:p

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eria tak się wpłaca pieniądze:

pieniądze można wpłacać idąc do banku, na pocztę albo zrobić przelew (co jest najczęśćiej najtańsze albo nawet darmowe) poprzez konto internetowe swojego banku. Zawsze trzeba podać (wpisać) nr konta, jego właściciela (w tym przypadku nazwisko Doroty) i dopisek na co (np. imię zwierzaka). Nie słyszałam, żeby niepełnoletni nie mogli wpłacać pieniędzy

Posted

Słuchajcie mam osobe która załatwi nam interferon.
Dzięki wielkie Camera:loveu:

Ale ona musi wiedzieć jaka dawke trzeba przywieźć??? Justyna prosimy o szybką odpowiedz jaka dawka interferonu ma być!!

Posted

Pianka napisał(a):
I mamy kolejny bannerek:

zmieniłam bo napis bardziej przekonujący.. ale musiałam zmniejszyc wielkość bo ta jest niezgodna z regulaminem ...

Posted

Pianka napisał(a):
Ja się akurat na lekach nie znam.
A ten baypamun jest lepszy od interferonu??

Lepszy nie jest ale trzeba dzialac szybko a nie calymi dniami:( Kazda godzina,w tym wypadku, jest BARDZ WAZNA dla zdrowia suczki:-( I jak nie ma interferonu pod reka czy surowicy to mozna podac baypamun..'dajacy kopa organizmowi' do walki z wirusem.

Posted

ARKA napisał(a):
Lepszy nie jest ale trzeba dzialac szybko a nie calymi dniami:( Kazda godzina,w tym wypadku, jest BARDZ WAZNA dla zdrowia suczki:-( I jak nie ma interferonu pod reka czy surowicy to mozna podac baypamun..'dajacy kopa organizmowi' do walki z wirusem.

No własnie tu decydujący głos ma Justyna.
Ale załatwiłam juz interferon, tylko trzeba wiedziec jaka będzie potrzebna dawka:p

Zaba wiem, że tamten jest lepszy bannerek, dlatego go wkleiłam:evil_lol:

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
O jak duzej dawce to wet mi nie powiedział, bede wiedziała jutro rano tak około 8 to zaraz dam znac

No czekamy. Juz jest po 8:eviltong:

Camara mi powiedział, ze to się płaci 50 zł za jedną ampułke.
Ona to załatwia u jakieś pani która podobno przywozi to z Czech.

Posted

ligia napisał(a):
Jak nikt nie moze jechac to poprostu jutro raniutko wyslac priorytetem przez poczte

Tak odpada, bo lek musi byc przewiezony w przenośnej lodówce, żeby nie stracił na wartości;)

Posted

pomysl z torba dobry tylko jeszcze kilka wkladow by sie przydalo, jesli ktos ma, lub isc do najblizszego marketu gdzi ryby i wziac od nich lodu
aha alemoze jeszcze byc styropianowe pudelko!
czesto w domach po tv kompie sa jakies
tez oblozyc lodem w srodku i w folie!