Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masienka napisał(a):
biedaczka...:shake:
Zabic takiego babsztyla to malo:angryy: tylko, ze gnoja sie swiat pozbedzie a jak za czlowieka posadza:angryy:

Święta prawda...
Boże drogi, biedny pies....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mojej jamnikowatej suni po nosówce występowały rytmiczne drgawki. Ludzie się śmieli, że to pies raper, bo idealnie dostosowywała się do muzyki. Po ok półtora roku drgawki zaczęły ustępować. Nie wiem, jak wygląda padaczka u psów, ale te objawy, które miała Lula nie pozbawiły jej radości życia.

Posted

zależy jaki i ile sunia wazy od ok 100zł do 1.200 zł
Proszę o kontakt na PW kogos kto zajmuje się sunią,wysłałam do justyny PW ale sie nie odezwała
To schronisko w którym jest sunia jak chodzi o leczenie lekko mówiąc nie jest dobre

Posted

Koszi dzisiaj sie tak cieszyła jak weszłam do jej klatki.
Ona jest taka kochana:loveu:
I widać, że chce żyć:p

Agnieszka ja częsciej siedze na necie niż Justyna, więc jesli coś to pisz do mnie;)

Posted

w sprawie interferonu napiszcie do Camary, miała dostep do tańszego czy coś takiego, moze bedzie mogła pomóc, ale lek ten podaje się wspomagająco, nie wyklucza on leczenia wntybiotykami, zasiegnijcie tez porady od Eli_Krzys ona bedzie teraz tym lekiem leczyc Fuksika, a padaczka nie jest rzeczą ktora obowiazkowo musi wystapic po nosówce, to wszystko zalezy od przebiegu choroby, jki układ wirus zaatakował. A normalny koszt intrferonu to ok 400 zł
walczcie o nią, mam ogromna nadzieje, ze los sie do niej usmiechnie i dostanie 2ga sznse od zycia:-(

Posted

Camara zabrała od Agnieszki P ostatni interferon, więc nic z tego.
Po pierwsze - trzeba sucz wyciągnąc ze schroniska i przewieźć do klinik, która jest niedaleko.
Sunia ma niewielkie szanse jeżeli wystąpiły drgawki.
Jeżeli zależy wam na losie Koszi, to musimy się zmobilizować.
Czy jest ktoś, kto podjąłby się przewieźć sunię do kliniki?

Posted

Jest psiakiem cudnej urody, jeśli z tego wyjdzie musi znaleźć się KTOŚ kto ją pokocha i zapewni troskliwą opiekę, nawet gdyby wystąpiły jakieś powikłania...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Pianka! Potrzebny jest transport Koszi do kliniki.

To macie ta klinike załatwioną?
To w taki razie trzeba by na wątku transportowym ją wrzucić.
Ale nie wiem czy to nie trzeba by było uzgodnić z Justyną.
Kurcze może do niej zadzwonić?

Posted

No napewno trzeba to z Justyną uzgodnić, bo to ona jest główną osobą któRA SIę Koszi opiekuje...I jak najbardziej ona musi o tym zadecydować.

Posted

ok nie wiedziałam skad i kto załatwiał!

ale jakie Orzechowice? nie ma takiej miejscowosci na mapie:crazyeye: gdzie suczka przebywa? w jakiej miejscowosci? moze o Orzesze Wam chodziło? hm?
my jutro tam jedziemy jakiby były jakieś pytania....

Posted

klinika jest w Mikołowie
ale tak jak mówie moge pomóc tylko jak na razie nikogo do współpracy ,tzrba pojechac w Krakowie ndo apteki na azory i dogadac sie jaki interferon i ile ,ale jakos nikogo nie ma