eria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 A ja dopiero teraz kupiłam PP a tu na mnie Kosi spogląda :loveu: Żeby tylko się udało... Quote
Justyna_wolontariat Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 No wieć tak::) Było parę telefonów w sprawie Koszi, ale nic konkretnego ludzie dzwonili pytali jak się sunia czuje ale nic konkretnego w sprawie domku nie mówili Dziś zadzwoniła pani z Warszawy, chętna zaadoptować Koszi, ma duży dom z ogrodem i 2 pieski znajdki, wyrzucone przy kolei. Pytała o sterylizację, rozmawiałam znia dłuższą chwilę pytałam gdzie sunia miałaby spać, odpowiedziała że jej psy mają budę ale spią w domu na kocyku, pies sobie sam wybiera miejsce do spanie w jej domu. Pani wydaje się być bardzo odpowiedzialna pytała czym karmimy sunie, bo ona podaje eukanube lub purine, zapewniała że ma bardzo dobrego weterynarza który pomógł jej psiakom. Potrzebny jest tylko transport do Warszay ja nie mam jeszcze grafiku wieć nieiwme jak pracuje w przyszły weekend. Koszty transportu pokryłaby ta pani. Zależy jej by Koszi jak najszybciej zabrać z schroniska, powiedziła ze moze pojcheac w kazdo miejsce w W-wie by sunie odebrać. Pani Elżbieta wraca do domu bo jest jeszcze u rodziców w Srode. Moze ktoś ma pomysł na transport, ???????? Uważam ze należy wykorzystać szansę Koszi to 1 konkretny telefon, i domek jest naprawde fajny, pani odpowiedzialna, nie ma dzieci mieszka sama w domu z duzym ogrodem. Jak by sie ktoś wybierał do W-wy i mogł zabrać Koszi z soba to bardzo proszę o kontakt. Quote
Ela_and_Krzys Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Jak by sie ktoś wybierał do W-wy i mogł zabrać Koszi z soba to bardzo proszę o kontakt. Justyna, może wrzucisz Koszi na wątek transportowy? Cudownie, że sunia ma szanse na prawdziwy domek. Zasługuje na to... Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Jakie budujące wieści - Koszeńka zauważona i wybrana! Quote
Justyna_wolontariat Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Transport nadal potrzebny, Czy może ktoś przejeżdza przez W-we lub jedzie tam w tym tygodniu???????????????:roll: :roll: :roll: Quote
katarzynka30 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 halo halo Koszi szuka transportu podnoszę Quote
Czarodziejka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Transport potrzebny bardzo, bardzo! Koszi jedzie do nowego domku! Quote
eria Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja jadę do Wawy dopiero za dwa tygodnie..Mam nadzieję że do tego czasu transport się znajdzie... Quote
Pianka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ojej:loveu: Dopiero teraz zajrzałam. przekazuje na inne fora. Musi sie ktoś znaleźć:loveu: Widze, ze nie napisaliście nic na wątku transportowym więc wrzucam ją tam:p KOSZI WYKORZYSTAJ SWOJĄ SZANSE:multi: Quote
Mysia_ Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 podniosę w góre, może ktoś zauważy, że transport potrzebny :roll: Quote
paros Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Może połączyć transport :lol: Około połowy pażdziernika szuka też transportu Upek z Zabrza :roll: Jest malutki i też szuka transportu do Warszawy!! :razz: Podaję link do jego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29855&page=15&highlight=Upek Quote
Justyna_wolontariat Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Zadzwonie wieczorem do tej pani i powiem jak sprawa wyglada z transportem, ze nadal szukam, sama bym ja zawiozła ale nie mam kiedy nauki mam mase:-( Dostałąm odpowiedz od jednej dziewczyny której kolega wybierał sie dzis do W-wy ze nie wezmie Koszi zsoba:-( Szukamy nadal transportu:( Quote
Monia_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 W temacie Upka dostalam taka wiadomosc od zuzolandia: "Słuchajcie ,moge zawiezc te psioki do Wawki ale dopiero 16 pazdziernika,tj w poniedziałek ,mam swietnego kierowce ;-) ... jesli jestescie zainteresowane to piszcie na gg 9819891..... ;-)" Jest szansa na transport! Quote
zuzolandia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Owszem , moge je zabrac ale tak jak pisalam dopiero 16 pazdz.;[-) a w drodze powrotnej jakiegos bidulka który jest na trasie WAWA-RUDA tez zabiore ;-)....po co robic puste przebiegi ;-) Quote
eria Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja jadę do Wawy dopiero 17, to ostateczność ! oby było coś wcześniej :modla: Quote
Bea1 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ciocia tanitka chyba będzie wracać z Wroclawia do Warszawy w niedzielę..może jakby ktos psiaka przywiózł do Wrocławia? zapytajcie proszę to złota osoba. Quote
Justyna_wolontariat Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 "Owszem , moge je zabrac ale tak jak pisalam dopiero 16 pazdz.;[-) a w drodze powrotnej jakiegos bidulka który jest na trasie WAWA-RUDA tez zabiore ....po co robic puste przebiegi " To super, że bedziesz mogła zabrać Koszi, dzwoniła właśnie domnie ta pani i jest napewno zdecydowana zabrać Koszi do siebie, powiedział ze może byc ten 16 pażdziernik to nawet lepiej dla suczki że tak wyszło bo teraz ma 2 słuzbowe wyjazdy a nie chce Koszi zosatwic tak samej, suczka musi sie doniej przyzwyczaic i poznac swoich kolegów a no to potrzeba czasu. Mam twój nr telefonu od Pianki to skontkatuje sie ztoba przed 16 pażdziernika. Bardzo Ci dziekuje za pomoc:loveu: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zasłuzyła sobie na super domek....oby tak było..... Quote
Recommended Posts