Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwila dostałam wiadomość, ze między miejscowościami Rusek a Giławy, gm. Purda, woj. warm-maz., znaleziono żółtego boksera z białymi znaczeniami, uszy naturalne, długi ogon, Pies na wewnętrznej stronie obroży ma napis "Bazyl 2009". Zdjęcia będą jutro, pies jest w gospodarstwie, u chłopa.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Pewnie liczą na pieniądze...

Jakimi ja kategoriami myślę :shake:

gazzy napisał(a):
Ode mnie to ok. 30 km ... Zobaczę co da się zrobić.

dzieki Aga, Jagódko jaki masz plan działania? Już napisałaś :oops:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Jak nie znajdzie sie szybko własciciel, trzeba go stamtąd zabrać.

Jak najszybciej, oni tak jak napisałaś na pewno myślą o psie kategoriami finansowymi, zarobią sobie na nim, a co! Ciekawe czym go karmią? Byle nie jakimiś pomyjami, bo wiadomo czym może to się skończyć. Będę szukać w necie ogłoszeń. Te domki letniskowe wynajmowane są pewnie przez ludzi z całej Polski?

Posted

Pomyjami? Kapselku kochany, żartujesz? To pies nie czerpie energii z powietrza? Juz takich na wsiach widywałam...ja jestem agresywna, wiem...ale jakbym wzięła widły na takich ..... wrr! im bardziej poznaje zwierzęta, tym mniej kocham ludzi ;/ na szczęście są tacy, którzy mi wiarę w ludzi przywracają...

Jak będzie można jakoś pomóc konkretnie - krzyczcie do nas, postaramy się!

Posted

Dowiedziałam sie od Ani wolontariuszki, ze w schronisku jest notatka o poszukiwaniu zaginionego zółtego boksera z białym krawatem.
JUtro sprawdzimy. Oby jego szukali.

Posted

ja też. Co wy z tym jedzeniem. Po co karmić, niech sam sobie coś wyszuka. Tam gdzie mam działkę jeszcze mówią "dobry pies tylko za długo żyje", to niby takie śmieszne ma być :angryy::angryy::angryy:
Oby to jego szukali