Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Tak, wiem, Pan cały czas szuka swojego. Wiadomość o każdym znalezionym bokserze przekazujemy Panu.

Niech szuka w ogłoszeniach o sprzedaży bokserów :shake:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pan szukał wszędzie, przyjeżdżał sprawdzać każdy sygnał o znalezionym bokserze. Trzeba mieć nadzieje, ze psiak trafił do dobrych ludzi.

Mamy wiadomość, ze jest do oddania 3-letnia żółta bokserka.
W sobotę poszedł do domu bokser z kwarantanny, a tu następna...:shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
Kurcze nic mi nie mów Jagódko, kolejna boksia..... a co z tym ze Szczytna?

W schronisku powiedzieli, ze jest ktoś chętny na niego. Jesli zrezygnuje, to bedziemy szukać domu.

Posted

[quote name='Jagoda1']Adoptował go Pan, który bezskutecznie szukał swojego zaginionego boksera.[/QUOTE]

Cieszę się, że boksio ma dom :)
Ale jakoś szybko to wszystko strasznie poszło. Pan już nie ma nadziei na zalezienie swojego psa? A jak się znajdzie... co zrobi?
No i cisza o jakichkolwiek wizytach przedadopcyjnych... Ogólnie krótkie wypowiedzi Jagody...

• 2 weeks later...
Posted

Jagoda1 napisał(a):

W sobotę poszedł do domu bokser z kwarantanny, a tu następna...:shake:

Czy ten boksio z kwarantanny miał swój wątek ? Bo chyba dzisiaj moja Gajeczka bawiła się z nim na spacerze ;) ! Ok. 3 tyg. temu T-za zagadnął pan z naszego osiedla, pytał o Gaję, z jakiej jest hodowli, że od dawna marzy o bokserku itp. Tz odparł, że Gajeczka ze schroniska..., i dzisiaj znów przypadkiem się spotkali, pan zadowolony z boksiem na smyczy - adoptował go z olsztyńskiego schroniska, boksio teraz wabi się Zenek i ma się znakomicie ! :loveu:

Posted

Evra napisał(a):
Czy ten boksio z kwarantanny miał swój wątek ? Bo chyba dzisiaj moja Gajeczka bawiła się z nim na spacerze ;) ! Ok. 3 tyg. temu T-za zagadnął pan z naszego osiedla, pytał o Gaję, z jakiej jest hodowli, że od dawna marzy o bokserku itp. Tz odparł, że Gajeczka ze schroniska..., i dzisiaj znów przypadkiem się spotkali, pan zadowolony z boksiem na smyczy - adoptował go z olsztyńskiego schroniska, boksio teraz wabi się Zenek i ma się znakomicie ! :loveu:

Wiem, ze zamieszkał w Waszej okolicy, ogromnie cieszę się, że ma sie dobrze!:) Rozumiem, ze będziecie "doradzać" w razie problemów;). Polecam również swoje "usługi";)