Kapsel Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jagoda1 napisał(a):Tak, wiem, Pan cały czas szuka swojego. Wiadomość o każdym znalezionym bokserze przekazujemy Panu. Niech szuka w ogłoszeniach o sprzedaży bokserów :shake: Quote
Kapsel Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 I co z żółtkiem? może zostać na tym DT dopóki domku nie znajdzie? Quote
Jagoda1 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kapsel napisał(a):I co z żółtkiem? może zostać na tym DT dopóki domku nie znajdzie? Tak, ma DT, czekamy na właściciela... Quote
Kapsel Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jagoda1 napisał(a):Tak, ma DT, czekamy na właściciela... W takim układzie, szukamy dla piękności domku ;) Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Chłopak ma farta, o dt tak ciężko... Dobrze że nie jest sam i ma bezpieczne ciepłe miejsce:loveu::multi: Jak tam wieści z dt? Quote
Kapsel Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jagódko, co z boksiem? masz jakieś info? Quote
Kapsel Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jagoda1 napisał(a):Boksio ma dom. Hura!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jagódko co to za dom napisz coś więcej :multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Adoptował go Pan, który bezskutecznie szukał swojego zaginionego boksera. Quote
_Goldenek2 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No to super wiadomość :). Szczęścia żółty boksiu :):):) Quote
Agnezia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bardzo się cieszę :) ale tak sobie myślę, że jeszcze gdzieś się być może błąka ta bida tego pana:( Quote
Jagoda1 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Pan szukał wszędzie, przyjeżdżał sprawdzać każdy sygnał o znalezionym bokserze. Trzeba mieć nadzieje, ze psiak trafił do dobrych ludzi. Mamy wiadomość, ze jest do oddania 3-letnia żółta bokserka. W sobotę poszedł do domu bokser z kwarantanny, a tu następna...:shake: Quote
Kapsel Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kurcze nic mi nie mów Jagódko, kolejna boksia..... a co z tym ze Szczytna? Quote
Jagoda1 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Kapsel napisał(a):Kurcze nic mi nie mów Jagódko, kolejna boksia..... a co z tym ze Szczytna? W schronisku powiedzieli, ze jest ktoś chętny na niego. Jesli zrezygnuje, to bedziemy szukać domu. Quote
haniabor Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jagoda1 napisał(a):Boksio ma dom. Wreszcie coś radosnego. A już martwiłam się, że tak długo jest cisza na wątku. Quote
marta0731 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Jagoda1']Adoptował go Pan, który bezskutecznie szukał swojego zaginionego boksera.[/QUOTE] Cieszę się, że boksio ma dom :) Ale jakoś szybko to wszystko strasznie poszło. Pan już nie ma nadziei na zalezienie swojego psa? A jak się znajdzie... co zrobi? No i cisza o jakichkolwiek wizytach przedadopcyjnych... Ogólnie krótkie wypowiedzi Jagody... Quote
Evra Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jagoda1 napisał(a): W sobotę poszedł do domu bokser z kwarantanny, a tu następna...:shake: Czy ten boksio z kwarantanny miał swój wątek ? Bo chyba dzisiaj moja Gajeczka bawiła się z nim na spacerze ;) ! Ok. 3 tyg. temu T-za zagadnął pan z naszego osiedla, pytał o Gaję, z jakiej jest hodowli, że od dawna marzy o bokserku itp. Tz odparł, że Gajeczka ze schroniska..., i dzisiaj znów przypadkiem się spotkali, pan zadowolony z boksiem na smyczy - adoptował go z olsztyńskiego schroniska, boksio teraz wabi się Zenek i ma się znakomicie ! :loveu: Quote
Kapsel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Nie miał niestety wątku. :shake: Ale jeśli możesz mu zdjęcie zrobić, chętnie obejrzymy Zenka :smile: Quote
Jagoda1 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Evra napisał(a):Czy ten boksio z kwarantanny miał swój wątek ? Bo chyba dzisiaj moja Gajeczka bawiła się z nim na spacerze ;) ! Ok. 3 tyg. temu T-za zagadnął pan z naszego osiedla, pytał o Gaję, z jakiej jest hodowli, że od dawna marzy o bokserku itp. Tz odparł, że Gajeczka ze schroniska..., i dzisiaj znów przypadkiem się spotkali, pan zadowolony z boksiem na smyczy - adoptował go z olsztyńskiego schroniska, boksio teraz wabi się Zenek i ma się znakomicie ! :loveu: Wiem, ze zamieszkał w Waszej okolicy, ogromnie cieszę się, że ma sie dobrze!:) Rozumiem, ze będziecie "doradzać" w razie problemów;). Polecam również swoje "usługi";) Quote
Recommended Posts