Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Jagódko, wiadomo coś?

Boksio jest u koleżanki w Giławach, trzeba go zabrać, ona ma swoje psy, w tym zazdrosnego boksera.
Myśle intensywanie, gdzie go umieścic.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobre, że już nie u chłopa :multi::multi::multi: a niedobre, że teraz znów trzeba kombinować, stale jakieś zawirowania, ale najważniejsze, że bezpieczny ... martwiłam się, ech :shake:

Posted

Szukam dt dla niego.
Dt u wolontariuszy pozapychane, mamy remont w schronisku...
Pan, który szuka boksera,chce go wziąć, ale na stałe, w domu sa dzieci i nie chce, by przeżywały drugi raz brak boksia.

Posted

Kapsel napisał(a):
Jagódko, to niedobrze, że chce go wziąć na stałe? Miałby domek od razu ....hmmm, pewnie myślisz o tym, który się znajdzie i co potem... o to chodzi?

Tak, i co wówczas?

"Chłop" przyprowadził boksera do koleżanki, bo s..a i chrapie.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Tak, i co wówczas?

"Chłop" przyprowadził boksera do koleżanki, bo s..a i chrapie.

:shake::shake::shake: nie wiem, co napisać... zdjęć nie ma żadnych?

Posted

Kapsel napisał(a):
:shake::shake::shake: nie wiem, co napisać... zdjęć nie ma żadnych?

Będą później, zadziałało prawo serii, wysiadł aparat fotograficzny, telefon zablokował się.

Posted

a pan chłop nie s...a? ojoj... to się o niego martwię! ;]

cholera, w Waszej okolicy nie znam nikogo, kto mógłby pomóc :(

trzymamy mocno kciuki, oby szybko znalazł się dt..i ds...

Posted

Bazyl jest dość wysoki, w ocenie weterynarza ma 2-3 lata, jest w super kondycji. Jest przyjazny, zrównoważony, zdecydowanie domowy, zna podstawowe komendy, bez problemu dogadał się z moimi 3 sukami i teraz grzecznie śpi. Asia mówi, że ładnie chodzi na smyczy. Jutro zabieram go do Olsztyna, będziemy sprawdzać chipa.

Posted

Jagódko on już u Ciebie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Po tych wieczornych wiadomościach, to ja chyba nie usnę :shake: Ale jak on jest u Ciebie :crazyeye:, to już lżej na duszy się robi, ło matko :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:ale ma szczęście chłopak :shake: trafił do samej Jagódki :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Chłopak piękny, nic nie przesadziłaś :multi::iloveyou:

Posted

Kapsel napisał(a):
Jagódko on już u Ciebie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Po tych wieczornych wiadomościach, to ja chyba nie usnę :shake: Ale jak on jest u Ciebie :crazyeye:, ło matko :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:ale ma szczęście chłopak :shake: ale trafił u samej Jagódki :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Chłopak piękny, nic nie przesadziłaś :multi::iloveyou:

Kapselku, on nie jest u mnie, on jest Purdzie, u Pani, która ma hodowlę retriverów i bokserkę.
Powinnam wyjasnić, ale wstawiam ogłoszenia, za szybko kilknęłam:oops:.

Posted

Kapsel napisał(a):
Kurcze, musimy poszperać w necie, może go jednak ktoś szuka? Gdzie on konkretnie został znaleziony? Jak większa miejscowość jest obok?

Sprawdzałam, nie ma ogłoszeń w okolicy.
Został znaleziony między miejscowosciami Rusek i Giławy, gmina Purda, pow. olsztyński.

Posted

Agnezia napisał(a):
Ja widziałam jedno takie ogłoszenie, pies zaginął we wrześniu w waszym województwie. Ale długość ogona się nie zgadzała :(

Tak, wiem, Pan cały czas szuka swojego. Wiadomość o każdym znalezionym bokserze przekazujemy Panu.