Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT]
[FONT="Tahoma"]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT]
[FONT="Tahoma"] [/FONT]
[FONT="Arial"]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT][FONT="Arial"][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

• 2 months later...
Posted

wykrywka napisał(a):
Mam numer do p. Adama, opiekuna Floyda, myślę, że aktualny, trzeba będzie zadzwonić, ...chyba mogę :???:

jasne, czekamy na wieści wykrywko :):):)

Posted

Zadzwoniłam do południa do p. Adama, niestety nie odebrał, pomyślałam, że mam nieaktualny numer. Myliłam się :lol:, pan po jakimś czasie oddzwonił. Floyd miewa się bardzo dobrze, nic mu nie dolega, jest radosny i jak na 11- latka ma dobrą kondycję. Uwielbia spacery na których dokazuje niby szczeniak :evil_lol:. Pan Adam wspomniał, że ma ciągły kontakt z Fundacją, że otrzymuje pomoc w postaci karmy. Z ulgą potwierdził, że poprzedni właściciela ucichli, odpuścili. Podałam swój adres mailowy, Pan obiecał w tygodniu przesłać jakieś fotki ze zgodą na umieszczenie ich na forum :loveu:. Myślę, że to dobre wieści?

Posted

wykrywka napisał(a):
Zapomniałam dodać, że zostało imię Floyd (Kapselek miał zawsze kłopot z zapamiętaniem :evil_lol:), Andrus, pierwsze imię nie podobało się p. Adamowi.

Ja nigdy nie pamiętam imion, he, he Germaine i Ola muszą za mnie je pamiętać :grin::mdrmed:

Posted

Zajrzałam Alinko na wątek, przeczytałam, że już szykuje się pomoc dla boksi, ale nie mogło być inaczej tam, gdzie Ty jesteś :lol:.

Obiecane zdjęcia Floyda przesłane przez p. Adama:

Niedługo chłopaki jadą na wakacje :lol:, p. Adam wybiera się na urlop w góry i zabiera Miśka z sobą.

Posted

Floydzik wygląda fantastycznie, nic się nie zmienił i jedzie na wakacje z Adamem CUDOWNIE :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
Wielkie buziaki dla chłopaków :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Buziaki przekazane :lol:, wczoraj ponownie rozmawiałam z p. Adamem. Chłopaki wybierają się w Sudety, Pan uwielbia góry i zakłada, że Floyd również je pokocha. Bierze oczywiście pod uwagę wiek boksera i dostosuje marsze do jego kondycji, chłodna pogoda już zamówiona :evil_lol:, zdjęcia obiecane.

Od miesiąca mamy w schronisku boksera, cudowny, młody, żywiołowy, uziemiony przez niewyjaśniną sytuację prawną. Nie zabieram się jeszcze za jego ogłoszenia, bo jego historia jest podobnie zakręcona jak u Floyda i ciągle niejasna a pies ... naładowany niespożytą energią zamknięty w schroniskowym kojcu :shake: