Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tu po urlopie, miałam nadzieje, że moje kochane, czarne pyszczydła juz grzeja się u siebie, ale widac jeszcze Ich, ich własny domek nie wypatrzył. Ale najważniejsze to spokojnie i cierpliwie dążyc do celu, czyli wspaniałego domciu dla Simbuni i Bambunia.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Simba i Bambo bardzo proszą o wsparcie finansowe oraz o wszelkie możliwe jeszcze formy szukania dla nich domków !!!!!!
(a najlepiej jednego!!!)

Może jest coś do zrobienia, o czym Dziewczyny nie pomyślały, a pomoże psiakom ????? Czy ktoś może ma jakiś nowatorski pomysł ????

Posted

dajcie ogłoszenie na aaaby.pl. To co prawda kosztuje, ale warto spróbować. Ja dałam ogłoszenie tzw. oferta specjalna, że wyświetla się na marginesie strony zawsze, i kosztuje to przez dwa tygodnie chyba 28 zł...

Posted

U nas też strajkują ale mam przesympatycznego Pana listonosza ;)

Jowito, musisz w podpisie wstawić sobie banerek jako obrazek. Jak już wstawisz, zaznaczasz go i potem klikasz w odpowiednią funkcję: w funkcjach u góry jest kula ziemska z jakby spinaczem, klikasz w to i otwiera Ci się okienko gdzie musisz wstawić link - w tym przypadku do wątku Simby.
Mam nadzieję, że jakoś to w miarę jasno napisałam.....

Posted

Dzisiaj wpłaciłam pieniążki na Simbę.

40 zł z książek Jowity i gdgt :loveu:
40 zł, które doszły od Tani :loveu:

w sumie wpłaciłam 80 zł, co oznacza, że hotelik opłacony jest do dziś - 22.11.2006 r

Posted

Psiaki - pokazać się - już tak długo czekacie - pora na was !!!!!!!
Może ktoś wypatrzy takie śliczności na 1 stronie !!!!!!

Bardzo proszę o pomoc finansową na opłacanie hoteliku !!!!
Aleksandra nie poradzi sobie sama !!!!! A domu nie widać - niestety !!!!

Posted

Ponieważ wyrolowali mnie chwilowo z ogłoszeniem w Moim Psie chciałabym stworzyć jakiś tekścik do gazety żoliborskiej, o której pisała gdgt.
Gdgt, jak długi ma to być tekst, czy jakieś zdjęcia też będzie można zamieścić?

Kiedy to trzeba im dosłać?

Chwilowo z powodu braku finansów nie umieszczam Simbuli na aaaby, zrobię to w przysżłym tygodniu, po otrzymaniu pensji.

I czy ktoś pomógłby mi w tekście o Simbie i Bambo? Ja już pisałam go tyle razy na sto różnych sposobów, że chyba straciłam dystans, zresztą nie jestem najlepsza we wzruszających tekstach....
Tekścik o Simbi i Bambo ale z zaznaczeniem, że psiaki szukają domu razem lub oddzielnie. Plizzzzzzz :modla: :modla: :modla: