tania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oby Simbusia już zawsze była "na prostej", po 10 tak jak mówiłam dorzucę koło 100 Quote
Aleksandra_B Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dostałam 200 zł od gacek80 i BasiD, dzięki, jetsem na chwilę więc narazie nmie przelewam pieniążków do P. Grażynki. Zrobię to w poniedziałek. W każdym razie jesteśmy mocno na plusie :) DZIĘKI! Quote
Jowita Poznań Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Piekne psiulki poszukuja domku!!! Quote
tania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zakochane kundle :loveu: na pierwszą stronę Quote
Aleksandra_B Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Witam po weekendzie :) a na koncie Simbowym 100 zł od BasiaD :loveu: 100 zł od gacek80 :loveu: 200 zł wpłacone dla Simby i hotelik opłacony jest do 18 listopada :multi: Quote
ania14p Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Osiemnasty listopada to już niedługo, kto jeszcze coś dorzuci, niech nam się Ola nie zamartwia! Jakoś trudno z tym domkiem, a sucz coraz ładniejsza się robi, na ostatnim zdjęciu, to istna (lekko zapasiona) modelka! Quote
joannal Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Simbunia śliczna, z niej suczka, baaaaardzo mi się podoba. Ten domek jest Jej naprawdę tak potrzebny. I Bambo, One muszą znaleźć szczęśliwe domki. Quote
Jowita Poznań Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no to piekna panno Simbo do góry pokaz wszystkim swoj sliczny pychol :loveu: Quote
joannal Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wiecie co, nie wiem, co się z ludźmi dzieje, czy Oni nie widzą :roll:, tego piękna Simbuli, czemu Ona nie ma tyle czasu szczęścia, kiedy los się do Niej uśmiechnie i da Jej ten szczęśliwy, najwspanialszy domek pod słońcem????????????????????????? Quote
Jowita Poznań Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Joasiu, miejmy nadzieję że już niedługo. Quote
Aleksandra_B Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Ja już pisałam kiedyś, że chyba jakieś fatum nad Simbą wisi. Ale kiedyś musi się wreszcie skończyć. Quote
joannal Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 To na pewno, tyle osób Simbuli dobrze życzy, że wszystko się zmieni dla niej na lepsze:) i dla Bambo też. Quote
BasiaD Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 podnoszę "zakochaną parkę" na 1 stronkę! Domku zgłoś się pliss... Quote
agula Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Aleksandra_B napisał(a):Ja już pisałam kiedyś, że chyba jakieś fatum nad Simbą wisi. Ale kiedyś musi się wreszcie skończyć. trzeba odczynić urok.:ghost_2: Ogólnie nie wierze w takie rzeczy, ale warto spróbować jesli nie pomoże to naprewno nie zaszkodzi. Quote
Aleksandra_B Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 W poniedziałkowej Ofercie takie zachęcające było ogłoszenie i nikt nie zadzwonił. Co za ludziska :mad: Quote
ania14p Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Simba chyba czeka na jakąś specjalną ofertę, byle czego nie przyjmie i dlatego to tak długo trwa ! Quote
Recommended Posts