Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super. Teraz trzeba tylko bardzo mocno pracować na d tym, żeby Simbunia juz nie popadała w długi i oczywiście najważniejsze żeby Simbunia znalazła wspanialy domek.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A zatem:

doszły pieniążki od joannal 200zł :Rose:
wpłaciłam pieniążki z aukcji z książek od Jowity :Rose: - 37,50, zaokrągliłam do 40zł

czyli wpłaciłam 240 zł co oznacza, że Simba ma opłacony hotelik do 8 listopada:sweetCyb:

czekam jeszcze na przelew z jednej aukcji 11 zł

Posted

Olu ciesze sie ze psiaki nie maja długu i masz tak wielu przyjacioł,ktorzy jednocześnie pomagaja Simbie i Bambo i Tobie.:lol:
Sorry ale wiesz jak jest nie mogę pomóc.
Za wszystko Ci dziękuje.
Jak gryzoń wilk sie miewa ,bo nie spytałam.
Napisz na watku wilczka-nie moge go odnaleźć.
OLA TO KOCHANA DZIEWCZYNA

Posted

Beato, rozumiem, masz tyle bid na swojej głowie.

Też bardzo się cieszę, że Simbula ma tylu przyjaciół :multi: bo inaczej pewnie wylądowała bym z nią i moimi suczydłami gdzieś pod mostem :evil_lol:

Jowito - bardzo w to wierzę :)

Posted

Olu, nie wiem, czy się umawiamy dziś w sprawie książek. Jak tak, to zadzwoń do mnie jakbędziesz mogła - ja do Ciebie dzwonię ale nie odbierasz.

Posted

Przypominam "Zakochane Kundle", czekają na dom, a Simbunia dodatkowo na pomoc finansową!
Olu, dzisiaj, albo jutro wślę małe co nieco od mojej sąsiadki, bo ja w tym miesiącu mogę się nie wyrobić!

Posted

Olu ja też dzisiaj przelałam na Twoje konto obiecaną stówkę, jutro juz powinna byc u Ciebie.
Trzymam kciuki za parkę, oby jak najprędzej wylądowała ( najlepiej w jednym) domku! ;)

Posted

Oj, to Simbulka będzie mocno na plusie ! Super!

Jutro i przez weekend nie będzie mnie na dogo ( chyba, że uda mi się na chwilę wpaść jutro wieczorkiem) więc rozliczę wszystko dopiero w poniedziałek.

Posted

To teraz Pani Simba, bez długów, a jak jeszcze szybko domek by się znalazł, to może na wyprawkę uzbieramy :lol: . Marzycielka z tej ciotki :cool3: , ale dla Simby wszystko co najlepsze, dość złego już ją spotkało!