joannal Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Super. Teraz trzeba tylko bardzo mocno pracować na d tym, żeby Simbunia juz nie popadała w długi i oczywiście najważniejsze żeby Simbunia znalazła wspanialy domek. Quote
tania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 joannal ja też dziękuję. To taraz rzeczywiście trzeba pilnować żeby Simbunia miała płacony hotelik w miarę na bieżąco.. Quote
Aleksandra_B Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 A zatem: doszły pieniążki od joannal 200zł :Rose: wpłaciłam pieniążki z aukcji z książek od Jowity :Rose: - 37,50, zaokrągliłam do 40zł czyli wpłaciłam 240 zł co oznacza, że Simba ma opłacony hotelik do 8 listopada:sweetCyb: czekam jeszcze na przelew z jednej aukcji 11 zł Quote
tania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ojej ale się cieszę :lol: :lol: :lol: ja po 10 wpłacę 100 i może znowu coś w pracy uzbieram:razz: ,a jednak stałe podnoszenie się opłaca! Quote
Aleksandra_B Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Taniu, chyba się opłaca, w pewnym momencie nikt tu nie zaglądał a teraz jest tyle osób chętnych do pomocy :loveu: :loveu: Szkoda tylko, że nikt nie dzwoni w jej i Bambo sprawie :-( Quote
gamoń Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Olu ciesze sie ze psiaki nie maja długu i masz tak wielu przyjacioł,ktorzy jednocześnie pomagaja Simbie i Bambo i Tobie.:lol: Sorry ale wiesz jak jest nie mogę pomóc. Za wszystko Ci dziękuje. Jak gryzoń wilk sie miewa ,bo nie spytałam. Napisz na watku wilczka-nie moge go odnaleźć. OLA TO KOCHANA DZIEWCZYNA Quote
Jowita Poznań Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ola - jeszcze ktos zadzwoni! widzisz teraz jest zaplacony hotelik a niedlugo bedzie i domek- wszystko po kolei! Psice sa piekne i wierze ze znajdziemy super wlascicieli :D Quote
Aleksandra_B Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Beato, rozumiem, masz tyle bid na swojej głowie. Też bardzo się cieszę, że Simbula ma tylu przyjaciół :multi: bo inaczej pewnie wylądowała bym z nią i moimi suczydłami gdzieś pod mostem :evil_lol: Jowito - bardzo w to wierzę :) Quote
gdgt Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Olu, nie wiem, czy się umawiamy dziś w sprawie książek. Jak tak, to zadzwoń do mnie jakbędziesz mogła - ja do Ciebie dzwonię ale nie odbierasz. Quote
BasiaD Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Olu ja po 1 listopada wpłacę obiecana 100,00. Podnoszę psirki na początek - domku odezwij się pliss ... Quote
Jowita Poznań Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hop hop w gore i dalej zbieramy na hotelik- z dlugu wyszla Ola trzeba teraz pilnowac by na nowo nie urosł Quote
joannal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kochane Czarnulki, a dlaczego nikogo u Was nie było od przedwczoraj???? :mad::mad::mad: Quote
tania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ja już jestem i podnoszę zakochane kundle:loveu: Quote
ania14p Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Przypominam "Zakochane Kundle", czekają na dom, a Simbunia dodatkowo na pomoc finansową! Olu, dzisiaj, albo jutro wślę małe co nieco od mojej sąsiadki, bo ja w tym miesiącu mogę się nie wyrobić! Quote
Aleksandra_B Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Dzięki Aniu dla Ciebie i Twoje sąsiadki :loveu: Dostałam od gdgt książki, częśc już wystawiłam na allegro więc conieco wpadnie na Simbulkę. Quote
Aleksandra_B Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Może ktoś zechce kupić filiżaneczkę z podstawką i pomóc Simbuli? Zapraszam na bazarek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33773 Quote
ania14p Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Przed chwilą dzwonił mój TZ (mają dzisiaj dzień wolny), że popłacił rachunki, tak więc stówka od Moniki (gacek80) poszła. Quote
Aleksandra_B Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Bardzo, bardzo wielkie dzięki ! Quote
BasiaD Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Olu ja też dzisiaj przelałam na Twoje konto obiecaną stówkę, jutro juz powinna byc u Ciebie. Trzymam kciuki za parkę, oby jak najprędzej wylądowała ( najlepiej w jednym) domku! ;) Quote
Aleksandra_B Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Oj, to Simbulka będzie mocno na plusie ! Super! Jutro i przez weekend nie będzie mnie na dogo ( chyba, że uda mi się na chwilę wpaść jutro wieczorkiem) więc rozliczę wszystko dopiero w poniedziałek. Quote
Jowita Poznań Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no to hopsamy z Simbunia i prosimy o wsparcie wyszła Simbula na prosta i szkoda to zaprzepascic Ola ja wplace na Simbe po 10 listopada Quote
ania14p Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 To teraz Pani Simba, bez długów, a jak jeszcze szybko domek by się znalazł, to może na wyprawkę uzbieramy :lol: . Marzycielka z tej ciotki :cool3: , ale dla Simby wszystko co najlepsze, dość złego już ją spotkało! Quote
Recommended Posts