Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
gdgt to świetnie z tym ogłoszeniem w żoliborskiej gazecie! Jaki jest jej tytuł jeśli można wiedzieć?

to jest Nasz Żoliborz, bezpłatna gazeta roznoszona po domach. Za parę tygodni ogłoszenie może się ukazać na ich stronie internetowej, która dopiero powstaje.
A tymczasem Simba hop. Jak tam moje książki?

Posted

Ok, dzięki Jowito.

gdgt, sprzedałamtylko Leonarda, Twardowskim jakoś nikt się nie interesuje.
Jeszcze miałam jakieś 11 zł zaległe z książek Jowity więc jak bedę miała większy przelew to wpłacę 40 zł z książek.

Posted

Ola tak mi wstyd:oops: , bo jeszcze nie wpłaciłam pieniędzy, żyję ostatnio w takim pędzie, że o połowie rzeczy nie pamiętam, ale dziś to już na pewno..Ola a jak zrobić banerek, tak, żeby pokazywał się zawsze pod moim tekstem? Wiesz może?

Posted

[quote name='Aleksandra_B']luthien byłoby super gdybyś mogła zrobić taki banerek z Simbą i Bambo razem
taki może być?:roll:

już mi się dziś nic nie udaje

Posted

Olu jakie jest na dzień dzisiejszy zadłużenie Simby i Bambo ?????
Trzeba podać aktualną kwotę w tym zbiorczym wątku o zadłużeniach.

Bardzo proszę o pomoc Dogo w spłacie długu za pobyt psiaków w hoteliku.
Nawet małe kwoty pomogą, jeśli będzie ich wiele !!!
Wpłaty na AFN "Simba i Bambo"

Jeśli zadłuzenia nie będą spłacane, nie będą do hoteli przyjmowane nasze psiaki !!!!! Już w tej chwili są problemy !!!!!

Pomóżmy Aleksandrze spłacić hotelik Simby i Bambo !!!!!!

Posted

Jak już wcześniej pisałam mam 40 zł z aukcji, zalicytowana została kolejna książka od gdgt więc następne parę groszy wpadnie.

Simbusiu i Bambo, trzymajcie się jeszcze trochę, przecież Wasz dom musi gdzieś być? Gdybyście tak mogli spędzić razem święta już u siebie w domku w ciepełku u boku kochanych Państwa.....tak bardzo, bardzo, bardzo bym chciała :-( :tree1: