paros Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ja za kilka dni będę miała trochę czasu to coś spróbuję napisać i Ci podeślę do przeczytania :lol: Wtedy trochę ogłoszeń wstawię w necie. Ale szukają domu albo razem albo osobno?:razz: Quote
Aleksandra_B Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Tak, myślę, że trzeba to zaznaczyć.... Quote
przyjaciel_koni Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Bardzo prosimy o pamięć o psinkach. Simbunia potrzebuje pomocy finansowej na utrzymanie ! To tak długo już trwa - naprawdę jakaś większa pomoc i nowe pomysły by się przydały. Quote
gdgt Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Aleksandra_B']Ponieważ wyrolowali mnie chwilowo z ogłoszeniem w Moim Psie chciałabym stworzyć jakiś tekścik do gazety żoliborskiej, o której pisała gdgt. Gdgt, jak długi ma to być tekst, czy jakieś zdjęcia też będzie można zamieścić? Kiedy to trzeba im dosłać? Chwilowo z powodu braku finansów nie umieszczam Simbuli na aaaby, zrobię to w przysżłym tygodniu, po otrzymaniu pensji. ok, to ja się dowiem o to ogłoszenie do gazety żoliborskiej. ogłoszenie do aaby dam jutro, a Wy pamiętajcie o ogłoszeniu na Żółte Strony GW... pees. ja ogłaszam tylko Simbę, bo uważam, że znalezienie domu dla dwóch psów graniczy z niemożliwością. Quote
Jowita Poznań Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no to podnosimy Simbulke w gore! Domek sie nalezy! Quote
Aleksandra_B Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Dzięki gdgt! Daj znać prosze jak będziesz wiedziała coś na temat gazety żoliborskiej. Quote
Aleksandra_B Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 A dług znów niestety rośnie :-( Hotel opłacony jest do 22.11. czyli dług wzrósł do 120 zł. Pomocy proszę..... Jowito, biżuterię wystawię jutro, nie bardzo miałam kiedy się z tym wszystkim obrobić. Quote
joannal Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Moje psiaki kochane, po pierwszym zaraz wpłacam zadeklarowane pieniązki. Tak bardzo bym chciała żeby pisulki na święta były we własnym domu. Tak bardzo im tego życzę. Quote
przyjaciel_koni Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bardzo trudna sytuacja Simby i Bambo !!!! Wciąż szukają domu !!!! Niestety pobyt w hotelu trwa już tak długo !!!! Koniecznie potrzebne wsparcie finansowe !!!!! Bardzo proszę nawet o małe wpłaty !!!!!!! Niech ten dług już nie rośnie !!!!!!!!!!! Quote
gdgt Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Simba na aaby w ofercie specjalnej: http://www.aaaby.pl/ Quote
przyjaciel_koni Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Bardzo ważna jest spłata długu !!!!! Prosimy o pomoc !!!! Quote
BasiaD Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dzisiaj wpłacę na Simbę 50,00 i na Wilka - 200,00, ale chyba wpłaty zrobie bezposrednio na konto Oli (które mi kiedys podała) - ne przez AFN, bo wtedy bedzie miała szybciej pieniązki do dyspozycji ( gdybysci uważały, ze lepien na AFN to poproszę o informację). I podnoszę do góry zakochana parke, no juz chyba pora znależć domek na zimę! ;) Quote
przyjaciel_koni Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 BasiaD - na Simbunię do Oli, ale dla Wilka tylko na AFN !!!! I naprawdę serdecznie dziękujemy !!!!!! W imieniu psiaków i swoim !!!!! Quote
makulka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Przeciez na AFN są uzbierane 65 zł na hotelik Simby,trzeba przelac . Z mojego bazarku wpłynie na Simbe od dziewczyn jeszcze 35zł. Quote
Jowita Poznań Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja dziś przelewam na Simbe 30 zł- Ola pojdzie na Twoje konto już przelane - jako ze to internetowe konto to juz dzis chyba bedzie :) Quote
Aleksandra_B Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Basia, jowita, makulka, dziękuję! Nie wiedziałam, że na AFN jest coś dla Simby. Dzisiaj napiszę do dziewczyn. Quote
BasiaD Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Olu ja też dzisiaj wysłałam 50,00 na AFN, nie chciałam po prostu płacić osobno za każdy przelew i zrobiłam to na 1. Podnoszę Simbusię do góry! Quote
Aleksandra_B Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Basiu, Jowita dzięki!!! A ja wymodziłam coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=146199729 Quote
Aleksandra_B Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Kurczaki, usunęli mi aukcję cegiełkową, wiecie jak obejść to? ALbo jak to załatwić, żeby jakaś Fundacja udostępniła mi swoje konto na zbiórkę? Nie mam doświadczenia w tej sprawie... Quote
Aleksandra_B Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Doszło 30 zł od Jowity, dzięki! Poczekam na wpłaty z AFN i zrobię całościowy przelew. Quote
tania Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ola ja też jak obiecałam wpłacę po 10 napewno 30 jak teraz sytuacja po podliczeniu? Quote
Recommended Posts