Aleksandra_B Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Miałam telefon w sprawie SImby i Bambo, miały by być jako psy stróżujące. Cały dzień nikogo nie ma w domu więc cały dzień na zewnątrz. Odmówiłam. Quote
Aleksandra_B Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Co tydzień może nie ale prawie co tydzień, w zeszły po prostu zapomniałam. W tym tygodniu wysłałam już ogłoszenie. Quote
joannal Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ukochane psiaczki, potrzebuja kochającego Je domku, kto pomoże???? :mad: Quote
Jowita Poznań Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 zobaczycie ze jeszcze znajdzie sie domek z ogrodem ktory wezmie te nasze dwa czarnuszki :) Quote
Aleksandra_B Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Będę miała z książek na jakieś 2 kolejne dni dla SImbuli. Czekam na przelewy. Quote
gdgt Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a te moje książki poszły? tak z ciekawości pytam... Quote
Aleksandra_B Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Poszedł kod Leonarda da Vinci. Wszystkich jeszcze nie wystawiałam. Quote
Aleksandra_B Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Dzwoniła do mnie Pani z ogłoszenia, wydawała się sympatyczna, zaczęłam się więc produkować, mówiłam, mówiłam, Pani wydawała się zaciekawiona, i nagle słysząc jakiś drugi telefon rozłączyła się nawet nie mówiąc do widzenia, tylko mruknęła dziękuję i już nie oddzwoniła.... i tyle w sprawie zainteresowania Simbą.... Quote
tania Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ola możesz podać mi jeszcze raz konto (chyba po raz 100), chcę wpłącić pieniądze i oczywiście nie mogę znaleźć:oops: Quote
Aleksandra_B Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Taniu :Rose: Już Ci wysłałam na pw. Quote
Jowita Poznań Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 hopamy w gore!!! Ola nie wiem jak bedzie z kasa u nas dlatego jeszcze czekam z wplata ( ciezki miesiac sie zapowiada) ale ze na hotelik Simbuni musi byc znalazlam srebna bizuterie ktorej juz nie nosze- wystawimy na bazarku i pieniazki sie znajda :) Jakos wykombinuje aby Simbunia miała dobrze! a bizuteria tam idzie :loveu: Quote
Aleksandra_B Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Jowito dzięki wielkie! :loveu: Quote
gdgt Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 dwie wiadomości: dobra i zła. Dobra jest taka, że możemy umieścić darmowe ogłoszenie ze zdjęciem w pewnej lokalnej (żoliborskiej) darmowej gazecie. Będziemy mogli napisać tekst poruszający serca, a nie takie suche ogłoszenie drobne. Zła wiadomość jest taka, że następny numer ukaże się dopiero na początku stycznia. Więc jeżeli Simba do tej pory nie znajdzie domu, to ją ogłosimy, a jeśli znajdzie, to napiszemy o innej bidzie. Quote
Jowita Poznań Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kurcze- mysle ze znow czas zaczac wywieszac plakaty, najlepiej w jakis dzielnicach willowych. Tam doskonale pasowały by dwa psiaki. Quote
tania Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Zakochane psiaki :loveu: proszą o domek Quote
gdgt Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ja w czwartek wywieszę ogłoszenie w lecznicy na tatarkiewicza Quote
Aleksandra_B Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 gdgt to świetnie z tym ogłoszeniem w żoliborskiej gazecie! Jaki jest jej tytuł jeśli można wiedzieć? Quote
tania Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ola mam małe opóźnienie z wpłatą, ale dziś to zrobię na pewno, za dużo rzeczy mi się zwaliło na głowę, a Simbunia i Bambuniu hop po domek Quote
Aleksandra_B Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Taniu , nie ma problemu :) Dzięki za kolejną wpłatę :) Quote
Recommended Posts