Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No szkoda, rodzina sympatyczna ale już jak jechaliśmy razem samochodem i Pani opowidała mi o swoim stosunku do psów i przygodach ze swoim miniaturką jamniczkiem czułam, że to nie dom dla Simby.
Trudno...

Rzeczywiście Simba wypiękniała, wyszczuplała, ma lśniącą sierć i wygląda super!
Poza tym jest duuuuuużo bardziej ufna, przywitała się z Panią i trójką jej dzieci bardzo radośnie. Wyszła z nimi na spacerek, i trochę patrzyła na nich spode łba, ale to w porównaniu do kiedyś jest ogromny postęp!

I dalej szukamy domku.....

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przelałam pieniążki na Simbę, lista jest długa:

12 zł z cegiełek allegro
40 zł z książek, które kupiłam od joannal
35 zł z bazarku od AnkaG i ode mnie
20 zł reszta, która mi została z Wilka z wizyty Agnieszki
10 zł, które przesłała mi joannal razem z książkami
163 zł z książek na allegro od joannal :multi: ( wciąż się sprzedają)
suma:

280 zł, hotelik opłaciłam do 25.12.2006

Posted

gdgt napisał(a):
Simba jak zwykle jest dziś na żółtych stronach GW jako czarna piękna dama.

Olu, gdzie Ty w Ofercie dajesz ogloszenia?

Ogłoszenia daję przez internet w dziale fauna i flora. Dzisiaj powinna być Simba.
Gdgt, Ty wysyłasz Simbę do żółtych stron? Jeśli tak, to wielkie dzięki!!!

Posted

Simba rzeczywiście jest. A ile kosztuje takie ogłoszenie w Ofercie z ramką i zdjęciem? I jak je zamieścić? Możesz mi to napisać na priva, żęby nie zasmiecać forum.
Żółte Strony ja obstawiam, a nieświadomą sponsorką jest moja mama, która opłaca służbowy rachunek telefoniczny.:evil_lol:
Zakończyła się emicja ogłoszenia Simby na aaby. Ogłoszenie było wyświetlone ponad 800 razy, z tendencją spadkową w ostatnich dniach (święta?). Czy mam je odnowić? Mogę je odnowić jako zwykłe ogłoszenie za kilka złootych; jednak do tej pory SImba była jako oferta specjalna, ukazująca się zawsze na marginesie wszystkich ogłoszeń i dzięki temu nie spadała na koniec ogłoszeń. Nie nalegam, by była to oferta specjalna, bo wydaje mi się, że w święta ludzie nie planują przygarniać bezdomncyh psów.
Oferta specjalna kosztuje około 35 zł. Ponieważ też mam psa na utrzymaniu w hotelu, mogę umieścić Simbę w ofercie specjalnej tylko wtedy, jeśli ktoś zechce wpłacić równowartość ceny ogłoszenia na mojego psa (szczegóły w podpisie).
To czekam na decyzję.

Posted

Zaraz Ci wyślę pw.
Gdgt ja w tej chwili nie mam pieniążków, chętnie bym wsparła Twojego podopiecznego ale niestety nie jestem w stanie :(
Jak będziesz mogła to proszę wstaw ją tam za te kilka złotych.

Posted

Przyjacielu Koni.
Ola była na Paluchu u Wilczka .Ma znowu znaleziona niedaleko schroniska bidę ,:shake:
Na jeden dzień jest u mnie .Ola pada juz na twarz co dalej bedzie ze znajda.