Jowita Poznań Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dzis ciotek nie ma na dogo wiec podnosze nasze czarne cudo i cały czas przypominam o długu jaki ma Simbunia! Quote
mama_Dorota Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja oprócz tego, że podniosę na razie nie mogę inaczej pomóc.:-( Quote
tania Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A więc tak jak mówiłam wpłaciłam 270. Ola musisz policzyć ile jeszcze jej brakuje, bo na pewno cos jeszcze wpłynęło na konto, no i jeszcze książki. Psiaki bbb się cieszyły z wizyty, ale p. Grażynka miała obawy przed wypuszczeniem Simby na spacer ze mną, żeby nie zwiała. W każdym razie dała się pogłaskać bez problemu i merdała ogonkiem. No ale zdjęć niestety nie ma. Bambo ma szanse na domek, jest nim zainteresowany pewien Pan (oczywiście sparwdzony przez p. Grażynkę), ale p. Grażynka ma pewne opory ze względu na Simbę, jak ona to przeżyje bo te psiaki rzeczywiście są ze sobą mocno związane. Myśli o tym, że może wziąłby 2, jednak problemem jest stosunek simby do kotów, a tam niestety są. byłoby super jakby mogły mieszkać razem, ale zobaczymy jak to dalej będzie. Ola prośba podlicz pieniądze i daj znać jaki jest stan, na pewno nie ma juz tragedii;) Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Wpłaciłam 30 zł narazie, które wpłynęły od Jowity Z Twoimi 270 zł daje to 300 zł a zatem hotelik opłacony jest do 15 października :multi: dług zmalał do : 160zł książki się sprzedają, już ludzie zalicytowali ( również Agnieszkę Osiecką!) takzę za parę dni troszkę pieniążków z książek też się zgromadzi. Taniu, cieszę się, że Simba tak pozytywnie zareagowała. A czemu jest problem z kotami? Przecież ona była przyjazna do kotów? Quote
tania Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Tak powiedziała p. Grażynka, nie zagłębiałam się, bo nie wiem jaki ona rzeczywiście ma stosunek do kotów. Jeżeli jest inaczej to trzeba o tym powiedzieć, to wtedy może...aż nie chcę głośno mówić żeby nie zapeszyć. W każdym razie p. Grazynka nad tym pracuje, więc może z nią porozmawiaj.. Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 No P. Grażynka przy mnie sprawdzała stosunek Simby do kotów więc dziwię się....może Simbie się zmieniło? A ten facet mieszka w bloku, coś Ci mówiła więcej? Quote
tania Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ma dom i różne zwierzaki, sprawdzony jest przez p. Grażynkę więc o to jestem spokojna. Psy mieszkałyby w kojcu na dworze... Quote
Jowita Poznań Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 dlug maleje :multi: zeby tylko psiurki znalazly domek to byłoby cudnie. Simbuniu prosimy nie gon kotow! Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Tyle starań, żeby Simba nie była w kojcu. Wolałabym dla niej jednak taki ciepły dom. Wiem, że jest dług i że ciężko o dom dla niej ale szczerze mówiąc miałabym wyrzuty sumienia oddając ją do kojca na podwórko. Jak sądzicie? Chciałabym dla niej super domu.... Quote
gdgt Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Olu, to zależy, jeśli byłaby z tego kojca często wypuszczana, miałaby ciepłą budę, jeśli facet dobrze zajmuje się zwierzętami, gdyby była z Bambo - to czemu nie? Ale jeśli ma spędzać całe życie w kojcu, to rzeczywiście szkoda suni. Quote
tania Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola doskonale Ciebie rozumiem, ja wogóle nie jesten zwolenniczką zostawiania psów na noc na dworze...a tu jeszcze simby ucieczki, ale z drugiej strony byłaby z Bambo, ależ o czym ja mówię, na razie to tylko potencjalny dom dla Bambo Quote
Jowita Poznań Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ja sie tylko dziwie ze nie ma zaintereowania Simbunia- to taki sliczny pies Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Może jakoś źle te ogłoszenia pisze? Już sama nie wiem. Widzę szansę w "Moim psie" jeszcze. Quote
gdgt Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ja też bardzo liczę na Mojego Psa. A w GW w piątek będzie? Quote
Jowita Poznań Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ja mocno trzymam kciuki za Simbe- bedzie dobrze- musi byc! Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Będzie. Ale tylko tekst, nie stać mnie na te zdjęciowe ogłoszenia :( Pojawiło się w Południu już może? Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Zrobiłam cegiełkową aukcję dla suń z Radzymina. Chyba zrobię podobną Simbusi. Zobaczę najpierw jaki będzie odzew w aktualnej. Quote
Jowita Poznań Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 jak tamta wyjdzie to koniecznie Ola zrob. Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Jowito, większość Twoich książek jest zalicytowana na allegro, mam nadzieję, że wylicytują je za wyższe kwoty niż są teraz ;) Quote
tania Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola jak tylko będziesz już wiedziała ile pieniędzy masz z alegro to daj znać. Ja postaram się jeszcze coś zorganizować, a po 10.11. o ile oczywiście Simbusia będzie jeszcze w hoteliku na pewno coś dołożę Quote
Jowita Poznań Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 bosko :) w takim razie szukam nastepnych do wysylki i pod koniec miesiaca tez kilka jakis posle :) Jak sie ciesze ze ten dlug maleje, ale musimy miec jeszcze na uwadze przyszly miesiac i to ze Simba nie od razu moze ten domek znalezc. ale trzeba byc dobrej mysli jest sliczna i w koncu ktos sie w niej zakocha :D Quote
Aleksandra_B Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Musi się w niej ktoś zakochać ! Za dwa dni kończą się aukcje. Potem jeszcze będę czekać na przelewy więc do końca tygodnia pewnie wszystko powinno być jasne. Naprawdę jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczna bo w życiu sama bym nie dała rady tego wszystkiego zorganizować. Quote
Jowita Poznań Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola -to Ty jestes bardzo dzielna i bardzo pomogłas Simbuni! To my jestesmy Tobie wdzieczni za to co robisz, a staramy sie poprostu Ci pomoc jak mozemy. Quote
Recommended Posts