Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak jak mówiłam wpłaciłam 270. Ola musisz policzyć ile jeszcze jej brakuje, bo na pewno cos jeszcze wpłynęło na konto, no i jeszcze książki. Psiaki bbb się cieszyły z wizyty, ale p. Grażynka miała obawy przed wypuszczeniem Simby na spacer ze mną, żeby nie zwiała. W każdym razie dała się pogłaskać bez problemu i merdała ogonkiem. No ale zdjęć niestety nie ma. Bambo ma szanse na domek, jest nim zainteresowany pewien Pan (oczywiście sparwdzony przez p. Grażynkę), ale p. Grażynka ma pewne opory ze względu na Simbę, jak ona to przeżyje bo te psiaki rzeczywiście są ze sobą mocno związane. Myśli o tym, że może wziąłby 2, jednak problemem jest stosunek simby do kotów, a tam niestety są.
byłoby super jakby mogły mieszkać razem, ale zobaczymy jak to dalej będzie.
Ola prośba podlicz pieniądze i daj znać jaki jest stan, na pewno nie ma juz tragedii;)

Posted

Wpłaciłam 30 zł narazie, które wpłynęły od Jowity
Z Twoimi 270 zł daje to 300 zł a zatem hotelik opłacony jest do 15 października :multi:
dług zmalał do : 160zł

książki się sprzedają, już ludzie zalicytowali ( również Agnieszkę Osiecką!)
takzę za parę dni troszkę pieniążków z książek też się zgromadzi.

Taniu, cieszę się, że Simba tak pozytywnie zareagowała. A czemu jest problem z kotami? Przecież ona była przyjazna do kotów?

Posted

Tak powiedziała p. Grażynka, nie zagłębiałam się, bo nie wiem jaki ona rzeczywiście ma stosunek do kotów. Jeżeli jest inaczej to trzeba o tym powiedzieć, to wtedy może...aż nie chcę głośno mówić żeby nie zapeszyć. W każdym razie p. Grazynka nad tym pracuje, więc może z nią porozmawiaj..

Posted

Tyle starań, żeby Simba nie była w kojcu. Wolałabym dla niej jednak taki ciepły dom.
Wiem, że jest dług i że ciężko o dom dla niej ale szczerze mówiąc miałabym wyrzuty sumienia oddając ją do kojca na podwórko.
Jak sądzicie? Chciałabym dla niej super domu....

Posted

Olu, to zależy, jeśli byłaby z tego kojca często wypuszczana, miałaby ciepłą budę, jeśli facet dobrze zajmuje się zwierzętami, gdyby była z Bambo - to czemu nie?
Ale jeśli ma spędzać całe życie w kojcu, to rzeczywiście szkoda suni.

Posted

Ola doskonale
Ciebie rozumiem, ja wogóle nie jesten zwolenniczką zostawiania psów na noc na dworze...a tu jeszcze simby ucieczki, ale z drugiej strony byłaby z Bambo, ależ o czym ja mówię, na razie to tylko potencjalny dom dla Bambo

Posted

Ola jak tylko będziesz już wiedziała ile pieniędzy masz z alegro to daj znać. Ja postaram się jeszcze coś zorganizować, a po 10.11. o ile oczywiście Simbusia będzie jeszcze w hoteliku na pewno coś dołożę

Posted

bosko :)

w takim razie szukam nastepnych do wysylki i pod koniec miesiaca tez kilka jakis posle :)

Jak sie ciesze ze ten dlug maleje, ale musimy miec jeszcze na uwadze przyszly miesiac i to ze Simba nie od razu moze ten domek znalezc.

ale trzeba byc dobrej mysli
jest sliczna i w koncu ktos sie w niej zakocha :D

Posted

Musi się w niej ktoś zakochać !

Za dwa dni kończą się aukcje. Potem jeszcze będę czekać na przelewy więc do końca tygodnia pewnie wszystko powinno być jasne.

Naprawdę jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczna bo w życiu sama bym nie dała rady tego wszystkiego zorganizować.