Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

ano wet powiedzial ze to moze byc od kleszcza i dal leki. Dzis jest juz lepiej :) nadal dziwnie staje na tylne lapy ale jest weselszy i cos tam je :) jak dalej nie bedzie calkowitej poprawy to jutro mamy sie pojawic w lecznicy :)

Posted

Witam wszystkich !
Życzymy powrotu do zdrowia (ach te kleszcze :/ )
A ja piszę w trochę innej sprawie - czy ktoś wie jak wyłączyć dźwięk w filmiku ? Bo chcę wreszcie zmontować film z Lu ale strasznie głośny dźwięk mnie w nich dobija i przeszkadza. Czy ktoś może mi pomóc ?

Posted

Niedawno oglądałam na którymś kanale naukowym typu nat. geographic film przedstawiający historie udomawiania psa i nieswiadomego tworzenia nowych ras. Film jest bardzo fajny i pozyteczny. Polecam zobaczcie sobie.

Posted

Brawo dla Nera ! Super ;)
A my jak zwykle mamy problemy ze złożeniem filmiku - najpierw ich nie mogłam wrzucić na kompa, a teraz się na Movie Makerze nie otwierają.. :/ mama zapyta informatyków w czym tkwi problem, może się wreszcie uda !

Posted

[quote name='paulina&lucy']Brawo dla Nera ! Super ;)
A my jak zwykle mamy problemy ze złożeniem filmiku - najpierw ich nie mogłam wrzucić na kompa, a teraz się na Movie Makerze nie otwierają.. :/ mama zapyta informatyków w czym tkwi problem, może się wreszcie uda ![/QUOTE]
Może to być kwestia rozszerzenia pliku, tez tak miałam ,że WMM nie otwierał mi filmów, więc musiałam zmienić. Na Cnverterze spróbuj. ;)

Posted

No tak, tak próbowałam - bo typ pliku to chyba mpg a było napisane że obsługuje tego typu pliki, no nic to i postanowiłam że je przekonwertuje na avi (bo filmy nagrywane taty aparatem -pliki właśnie avi się otwierały) no ale też nie chcą się dodać :/ mam nadzieję że ci informatycy przekonwertują to tak że będzie mi wszystko działać (wreszcie!)

Posted

[quote name='paulina&lucy']No tak, tak próbowałam - bo typ pliku to chyba mpg a było napisane że obsługuje tego typu pliki, no nic to i postanowiłam że je przekonwertuje na avi (bo filmy nagrywane taty aparatem -pliki właśnie avi się otwierały) no ale też nie chcą się dodać :/ mam nadzieję że ci informatycy przekonwertują to tak że będzie mi wszystko działać (wreszcie!)[/QUOTE]
Też miałam te problem z WMM ;) Licencja na program się po roku? bodajże kończy i trzeba ściągnąć od nowa program. Spróbuj, może zadziała ;)