:** Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dzwne... Zawsze było tu tyle osób a teraz jakoś cicho. Nieprawdaż? Quote
Kasia&Mela Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 2 chemie i 2 fizyki tygodniowo :-( Quote
Estowa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 4xbiol, 3xchem, 2xłac, 2xfiz tygodniowo ;< Quote
Aleksandrossa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 nas czeka dzisiaj wizyta u weta :( Z Cezarem coś nie tak :( schudł, kuleje na tylne łapy, jest mniej ruchliwy :( Quote
Aleksandrossa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ano wet powiedzial ze to moze byc od kleszcza i dal leki. Dzis jest juz lepiej :) nadal dziwnie staje na tylne lapy ale jest weselszy i cos tam je :) jak dalej nie bedzie calkowitej poprawy to jutro mamy sie pojawic w lecznicy :) Quote
paulina&lucy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Witam wszystkich ! Życzymy powrotu do zdrowia (ach te kleszcze :/ ) A ja piszę w trochę innej sprawie - czy ktoś wie jak wyłączyć dźwięk w filmiku ? Bo chcę wreszcie zmontować film z Lu ale strasznie głośny dźwięk mnie w nich dobija i przeszkadza. Czy ktoś może mi pomóc ? Quote
Merenwen Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A i owszem ^^. Kliknij na linię dźwięku prawym przyciskiem myszy i gdzieś tam chyba jest wycisz. Quote
:** Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niedawno oglądałam na którymś kanale naukowym typu nat. geographic film przedstawiający historie udomawiania psa i nieswiadomego tworzenia nowych ras. Film jest bardzo fajny i pozyteczny. Polecam zobaczcie sobie. Quote
Guptasek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 O ! będzie Lusiowy filmik :loveu::loveu::loveu: Quote
paulina&lucy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tak ,tak będzie :D Głównie sztuczkowanie i agi ;) Quote
:** Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Właśnie tytułu nie pamietam i nie moge sobie przypomniec Quote
Aleksandrossa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kilka Nerkowych sztuczek, co myślicie? [video=youtube;AQeKC6ZZBmk]http://www.youtube.com/watch?v=AQeKC6ZZBmk[/video] Quote
paulina&lucy Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Brawo dla Nera ! Super ;) A my jak zwykle mamy problemy ze złożeniem filmiku - najpierw ich nie mogłam wrzucić na kompa, a teraz się na Movie Makerze nie otwierają.. :/ mama zapyta informatyków w czym tkwi problem, może się wreszcie uda ! Quote
Qeeriefire Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='paulina&lucy']Brawo dla Nera ! Super ;) A my jak zwykle mamy problemy ze złożeniem filmiku - najpierw ich nie mogłam wrzucić na kompa, a teraz się na Movie Makerze nie otwierają.. :/ mama zapyta informatyków w czym tkwi problem, może się wreszcie uda ![/QUOTE] Może to być kwestia rozszerzenia pliku, tez tak miałam ,że WMM nie otwierał mi filmów, więc musiałam zmienić. Na Cnverterze spróbuj. ;) Quote
paulina&lucy Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No tak, tak próbowałam - bo typ pliku to chyba mpg a było napisane że obsługuje tego typu pliki, no nic to i postanowiłam że je przekonwertuje na avi (bo filmy nagrywane taty aparatem -pliki właśnie avi się otwierały) no ale też nie chcą się dodać :/ mam nadzieję że ci informatycy przekonwertują to tak że będzie mi wszystko działać (wreszcie!) Quote
Casablanca Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='paulina&lucy']No tak, tak próbowałam - bo typ pliku to chyba mpg a było napisane że obsługuje tego typu pliki, no nic to i postanowiłam że je przekonwertuje na avi (bo filmy nagrywane taty aparatem -pliki właśnie avi się otwierały) no ale też nie chcą się dodać :/ mam nadzieję że ci informatycy przekonwertują to tak że będzie mi wszystko działać (wreszcie!)[/QUOTE] Też miałam te problem z WMM ;) Licencja na program się po roku? bodajże kończy i trzeba ściągnąć od nowa program. Spróbuj, może zadziała ;) Quote
paulina&lucy Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No fakt że chyba coś z licencją, ale na szczęście informatycy załatwili problem i już wszyściutko działa, także po weekendzie spodziewajcie się filmiku ! :cool3: Quote
Kasia&Mela Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 nie mogę się doczekać :razz: kiedy zaczynacie treningi w Forcie? Quote
Casablanca Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A to nasz filmik :) [FONT=Arial][COLOR=#939393]http://www.youtube.com/user/KASANDRAiBLANKA?feature=mhee#p/u/0/m3kFutp4vJk[/COLOR][/FONT] Quote
paulaa. Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [B]Kasia&Mela[/B], a wy z Fortu ? My się tam właśnie zapisaliśmy. ;) Quote
Merenwen Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kurczę, fajnie się ogląda filmy z innych turnusów :roll:. Tylko te tyczki czasem nie za wysokie dla cziłki...? Quote
Qeeriefire Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Merenwen']Kurczę, fajnie się ogląda filmy z innych turnusów :roll:. Tylko te tyczki czasem nie za wysokie dla cziłki...?[/QUOTE] za wysokie :) Fajny film. Quote
Recommended Posts