syla00 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 w górę! na pierwszą stronę, pokazać swoje śliczne mordki. Quote
Mona4 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Doszly nam nowe psiaki. Piesek Czarny ok 30 cm podobny to teriera tybetanskiego/w schronisku pudelkowaty/ Sznaucerka Olbrzymia ok 1,5 roku,dlugi ogon,kolor czarny z przesianiem srebrnym.Sliczna lagodna. Jamniczek miniaturowy,mix rudy piesek/kwarantanna/ jamniczka czarno podpalana suczka mix. Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Mona naprawdę już tyle psiaczków znalazło dom? A czy ten gończopodobny nie zamieszkał czasami u ciebie Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Dzisiaj zajmuję się niestety zaległościami w pracy więc następne fotki wkleję jutro. Nie wiem czy mam w swoim zbiorze sznaucerkę. Ale szczerze to nabrałam ochoty na robienie kolejnym fotek. Quote
jnk Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hurrrra! 12 psów w nowych domach brzmi znacznie lepiej, niż 4 psy :) Quote
wandul 66 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 grazyna9915 napisał(a):Dzisiaj zajmuję się niestety zaległościami w pracy więc następne fotki wkleję jutro. Nie wiem czy mam w swoim zbiorze sznaucerkę. Ale szczerze to nabrałam ochoty na robienie kolejnym fotek.grazynko , nie możesz miec sznaucerki , bo ona dopiero trafila do schronu , ale wiesz , jutro domek z Wroclawia przyjedzie po moją ukochaną hienke!!! Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 wandul 66 napisał(a):grazynko , nie możesz miec sznaucerki , bo ona dopiero trafila do schronu , ale wiesz , jutro domek z Wroclawia przyjedzie po moją ukochaną hienke!!! HURAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! To jeżeli tyle dobrych wieści to ja też się dołążę, chociaż nie będzi o pieskach. Dzisiaj wydałam do nowego bardzo dobrego domu dwa kotki w tym jeden z bytomskiego schroniska i po długim leczeniu odfrunął dzisiaj mój gołąbęk. Poleciał wysoko, wysoko, aż na dach bloku. Quote
Mona4 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 goncza pojechala do ZOR. A ja dzis zabralam malutkie czarne kocie i exspresowo kicia znalazla domek. Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Grażynko , poszla ta tricolorka , a wiesz ,ze z malych kotkow zostal juz tylko jeden , ktorego dzisiaj chyba wezmie mona !!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 madzialenka , mamy prosbę , Ty masz aparat , podjedz do schronu , porob na spokojnie trochę zdjęc pieskom , nie możemy wymagać ,żeby GRAŻYNA jezdziła z Tychow extra z aparatem a my z moną niestety nie dorobilyśmy się jeszcze cyfrówki Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 pieski z MIECHOWIC , hop do góry , maja dobre warunki , ale też chca glaskow , wszystkie sa sliczne , zdrowe , dobrze odzywione , zaszczepione , panie wysterylizowane , ale boks to nie miejsce dla najlepszego przyjaciela czlowieka , BYTOM to bardzo duże miasto , wakacje w toku i nieszczęsc przybywa w zastraszającym tempie , postaramy sie o nowe zdjęcia , oglądajcie , zako****cie sie i przyjezdzajcie . Quote
Mona4 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :placz: teraz dostalam informacje! Hienka niepojechala do nowego Domku:shake: NOSOWKA i szyte ucho.Pani przyjechala z Wroclawia podaremno.:placz: Quote
Mona4 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 za to doszedl ok 2 miesieczny,Jamniczek krotkowlosy piesek czarno podpalany.:placz: Jezeli do jutra wieczora nieznajdzie domku stalego,zabieram go na tynczasowke. zainteresowani jamniczkiem prosze pisac na prv. Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mona4 napisał(a)::placz: teraz dostalam informacje! Hienka niepojechala do nowego Domku:shake: NOSOWKA i szyte ucho.Pani przyjechala z Wroclawia podaremno.:placz: szyte ucho ? co sie stało ? nosowka ? to przeciez lepij by bylo , gdyby ja zabrać Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 mona, czy tricolorka juz w nowym domku ? CO Z JAMNIKIEM? Quote
Madzialenka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Wandul nie ma sprawy podjadę do schronu porobię zdjęcia ale chyba lepiej zebym pojechała z którąś z was moną lub tobą. Pokazecie które pieski poiwnny szybko znaleźć domki bo widze że się dosyć orientujecie - ja mam teraz przez kilka dni luzik więc kiedy tylko wam dziewczyny pasuje ... a psiaki piękne!! Quote
wandul 66 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Madzialenka napisał(a):Wandul nie ma sprawy podjadę do schronu porobię zdjęcia ale chyba lepiej zebym pojechała z którąś z was moną lub tobą. Pokazecie które pieski poiwnny szybko znaleźć domki bo widze że się dosyć orientujecie - ja mam teraz przez kilka dni luzik więc kiedy tylko wam dziewczyny pasuje ... a psiaki piękne!! orientujemy sie tyle , co TY będziesz po wizycie tam , psow taka iliśc , że proba jakiegos usystematyzowania tego trwac będzie wieki , a nowe dochodzą w zastraszającym tempie . Trzeba poprostu zacząć robic to boksami , opisac poszczególne psy , np . płeć , wiek , usposobienie , historie . Ja niestety jeszcze nie mam urlopu , w domu siedzi 7 letnia córka , ktorej nie chce tam brać , bo będzie płacz i lament. Z nas to TY chyba jesteś najbardziej czasową osobą , a do tego masz aparat fotograficzny a my musimy sciągac do BYTOMIA grażyne9915 z Tychow , choc Ona zajmuje sie już tyskim schronem i ma gromadke zwierząt na tymczasie Quote
Madzialenka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ok zatem jadę tam w sobotę do południa. Chciałabym jedynie wiedzieć czy mogę tam sobie ot tak wejśc czy mam powołac się na którąś z was? Quote
Recommended Posts