Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

grazyna9915 napisał(a):

Kolejny psiak:

Czy mozecie cos wiecej napisac o tym psie?
To ewidentnie PON! Koniecznie sprawdzcie, czy nie ma tatuazu w uchu albo pachwinie!

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzialenka napisał(a):
ok zatem jadę tam w sobotę do południa. Chciałabym jedynie wiedzieć czy mogę tam sobie ot tak wejśc czy mam powołac się na którąś z was?
myslę ,że musisz tam wcześniej zadzwonić i porozmawiac , że jesteś od nas , i muszą się zgodzic na zdjęcia , przy okazji dowiedz się coś więcej o tym psiaku o którego pyta nani ni

Posted

nani ni napisał(a):
Czy mozecie cos wiecej napisac o tym psie?
To ewidentnie PON! Koniecznie sprawdzcie, czy nie ma tatuazu w uchu albo pachwinie!
ten psiak , to roczna sunia po sterylce i wszystkich szczepieniach , co do tatuażu , to nikt tego nie sprawdzał

Posted

Bardzo dziekuje za informacje o PONce i prosze o wiecej!
Czy ona ma dlugi ogon? ( tak wyglada na zdjeciu)
No i ten tatuaz- moze ma?( moze byc trudno znalezc, bo na brudnym i zarosnietym uchu/brzuchu PONa malo widac:roll:
I co taki mlody PON robi w schronisku? :crazyeye:

Posted

nani ni napisał(a):
Bardzo dziekuje za informacje o PONce i prosze o wiecej!
Czy ona ma dlugi ogon? ( tak wyglada na zdjeciu)
No i ten tatuaz- moze ma?( moze byc trudno znalezc, bo na brudnym i zarosnietym uchu/brzuchu PONa malo widac:roll:
I co taki mlody PON robi w schronisku? :crazyeye:
tutaj jest mnostwo pieknych , rasowych pieskow , myślę ,że nawet fakt , że ktoś wydal na psa mnóstwo forsy , nie ratuje go przed bezdomnością . Ja bylam zaszokowana pięknymi owczarkami niemieckimi , ktore tu trafiły. Ja sama mam 16 miesięsccznego z hodowli , za wcale nie male pieniądze , a spotkalam tu duplikat mojego HEKTORA , ktory przez siatke lizal mnie po rekach i blagał :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Wiadomo, ze ludzie wyrzuca i rasowca, jak im sie zachce, ale roczna sunia- komu zdazyla zalezc za skore, przeciez to jeszcze dziecko! :shake:
Bo dla mnie raczej pewne, ze ja ktos musial oddac- trudno zgubic PONa, zwlaszcza suczke, ktora przeciez nie gania za cieczkami.

Posted

Ss napisał(a):
a wiadomo cos o tym śniadym collie?? Jest jeszcze w schronie??
Z TEGO CO WIEM , TO JESZCZE JEST , A DO TEGO JEST BARDZO ZREZYGNOWANA I SMUTNA , CHOC NIE JESTEM PEWNA , CZY TO SUNIA ,na początku watku jest nr telefonu , zadzwon do schronu ,my dopiero zabierzemy sie za jakies usystematyzowanie psow , a to robota na wiele dni , ale schronisko obiecalo zrobic tez swoja aktualna stronę , jest tam jeszcze drugi colliak , ktorego wlasciciele upaśli do niewyobrażajacych rozmiarów , tez ma foto

Posted

ten upasiony to pies:lol:
bylam u Jamnika widzialam to cudenko i wyslalam tam ludzi po niego:lol: maja wieczorem dac znac czy go zabrali.

Ale dzis znalazl nowy dom kundelek.:multi:

Posted

, dobrze by było , żeby jeszcze owczarki niemieckie tez poszły na ich forum , sa piekne i biedne

Ss napisał(a):
Oba psiaki na Forum Owczarka Szkockiego....... :)
dzięki Ss za pomoc

Posted

Mona4,
czy moglabys sie przy okazji dowiedziec jak najwiecej o tej PONce?
Moze cos o jej charakterze i o ewentualnym tatuazu?
Wrzucilam ja na PONie forum,a chcialabym tez na PONy w potrzebie,
ale potrzebuje wiecej informacji.
Czy myslicie, ze jesli zadzwonie sama do schroniska, to ktos mi bedzie w stanie powiedziec jakies konkrety?
Pozdrowienia,
paulina

Posted

nani ni napisał(a):
Mona4,
czy moglabys sie przy okazji dowiedziec jak najwiecej o tej PONce?
Moze cos o jej charakterze i o ewentualnym tatuazu?
Wrzucilam ja na PONie forum,a chcialabym tez na PONy w potrzebie,
ale potrzebuje wiecej informacji.
Czy myslicie, ze jesli zadzwonie sama do schroniska, to ktos mi bedzie w stanie powiedziec jakies konkrety?
Pozdrowienia,
paulina
w schronisku wiedzą ,że będa telefony z dogo , prawdopodobnie bedziesz rozmawiac z panią ANNA NOWAK a Ona jest calym sercem oddana psiakom i zna je wszystkie , a one za Nia szaleją.ps , dzięki za wrzucenie na forum ponków

Posted

Wrzuce PONke na niemieckie strony w potrzebie,
ale wydaje mi sie, ze allegro byloby lepsze, bo zaloze sie, ze wielu ludzi sie nia zainteresuje (wtedy tylko przebierac- bo byli juz juz tacy, co PONa na lancuch chcieli :angryy: ).
Sliczna ta sunia- jakbym pyszczek mojej widziala...Napewno zle jej jest w schronisku- PONy bardzo potrzebuja "swojego" pana.

Posted

nani ni napisał(a):
Sliczna ta sunia - jakbym pyszczek mojej widziala... Napewno zle jej jest w schronisku - PONy bardzo potrzebuja "swojego" pana.
Założę się, że żadnemu psiakowi, niezależnie od razy/nierasy w schronisku nie jest dobrze i każdy z nich potrzebuje swojego pana. Dlatego niech ich odnajdą ci, którzy dadzą im dobry dom.
W górę kudłate dziewczynki i chłopcy!!!