jaanna019 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Mże Inkę ogłaszać a z Kapslem poczekać. Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Kapsla zostawmy na razie na allegro. Nie będziemy robić nowych ogłoszeń na innych portalach, bo jeśli domek w W-wie wypali, to narobimy tylko niepotrzebnego zamieszania. Quote
Atomowka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tak jutro się wszystko wyjaśni jeżeli chodzi o Kapselka. Pysioo wiesz o której ma być wizyta? Inkę jak najbardziej można już ogłaszać. Ktoś to zrobi czy kupujemy pakiet ogłoszeń na bazarku jakimś? Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Spotkanie przedadopcyjne w sprawie Kapsla odbędzie się jutro wieczorem (nie pamiętam o której godzinie – chyba po 18). [FONT="] [/FONT] [FONT="]Polla[/FONT] napisała na poprzedniej stronie, że jutro będzie robić ogłoszenia dla Inki (ale starajmy się pisać o Ince na jej wątku, bo robi się zamieszanie). Quote
.blueberry. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kapselku kochanie oby i tobie się udało tak jak pozostałym shar peikom. Ciocia mocno trzyma kciuki :) Quote
Pysioo Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Niestety, ale spotkanie przełożone na jutro na godzinę 18.00. Pani, która ma przeprowadzić wizytę musiała pilnie pojechać na interwencję w psiej sprawie. Quote
jaanna019 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Szkoda, ale pies w pilnej potrzebie więc rozumiem. Czekamy całe w nerwach:oops: Quote
Atomowka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kurde a myślałam,że jakieś dobre wieści przeczytam dziś No to czekam jak na szpilkach do jutra Quote
Pysioo Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mam dla Was wspaniałą wiadomość! Kapsel ma domek! Jak tylko się dowiem czy schronisko zapewni mu transport – dam znać. Jeśli nie zapewni, trzeba będzie coś zorganizować. Quote
jaanna019 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Mów tu szybko co i jak, kto i gdzie i kiedy? ;) Quote
Atomowka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Myślałam dziś o niem przez pół dnia w pracy i szczerze miałam dobre przeczucia:) To ja też czekam na szczegóły z wizyty Quote
Pysioo Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kapsel będzie mieszkać ze swoją panią w mieszkaniu niedaleko lasu (W-wa). W pobliżu jest też dom rodziców Pani Asi - z wielkim ogrodem, więc będzie mógł tam biegać ze swoim nowym kumplem Olkiem (8 letni SP). Kapsel podobno przytył w ostatnim czasie :) Quote
.blueberry. Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ale wspaniałe wieści :) Naprawdę tego mi było trzeba żeby te 3 wspaniałe pieski znalazły domki bo już się powoli załamywałam. Dajcie znać jak mogę pomóc z tym transportem. Quote
jaanna019 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Jestem taka szczęśliwa, bo już mi się łamała silna wola ;) dobrze że kolejna bieda uratowana przed zimą w schronie. To jak z tym transportem? Bo jakby co to chyba damy radę ;) coś się znajdzie, mała zrzuta i pies jedzie. Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wspaniale wiadomosci.......Kapsel szykuj sie powoli.....:):) Quote
Polla Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 :klacz::klacz::klacz: wspaniale, po prostu wspaniale! :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysioo Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Rozmawialam z Panią Lidką. Kapsel ma okazję zabrać się autem do W-wy w niedzielę 31.10. (grzecznościowo). Dzisiaj będzie próba, jak Kapsel zachowuje się w aucie. W związku z tym, na razie wstrzymamy się z szukaniem transportu na dogo. Jeśli zobaczymy, że pies musi jechać z kimś, kto ma doświadczenie w przewożeniu psów schroniskowych – dopiero wtedy będziemy szukać na dogo. Quote
Luzia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Do końca allegro Kapsla zostało jeszcze 3 dni. Może macie propozycję na jakiego psa mogę podmienić?? Quote
Pysioo Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Luzia&Funia daj mi godzinę, a napiszę Ci który pies potrzebuje allegro. Quote
Luzia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Pysioo']Luzia&Funia daj mi godzinę, a napiszę Ci który pies potrzebuje allegro. Oki to w razie czego pisz na PW żebym nie przegapiła niechcący, bo zaraz się biorę za ogłoszenia bazarkowe. Quote
Pysioo Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pani Asia, która adoptuje Kapselka przesyła serdeczne pozdrowienia dla dogomaniaków z wątku Kapsla. Dziękuje też wszystkim, którzy trzymali kciuki za pomyślny przebieg adopcji. Teraz trwa zakup Kapselkowej wyprawki :) Mamy obiecane fotki i relację z nowego domku. Quote
Atomowka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Luzia % Funia a mogłabyś podmienić allegro na Lampo z mojego podpisu? Quote
Recommended Posts