Jump to content
Dogomania

Shar pei w schroniskowym boksie - ginie w oczach. Nie przetrwa zimy!!! - Już w DS

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsla zostawmy na razie na allegro.

Nie będziemy robić nowych ogłoszeń na innych portalach, bo jeśli domek w W-wie wypali, to narobimy tylko niepotrzebnego zamieszania.

Posted

Tak jutro się wszystko wyjaśni jeżeli chodzi o Kapselka. Pysioo wiesz o której ma być wizyta?
Inkę jak najbardziej można już ogłaszać. Ktoś to zrobi czy kupujemy pakiet ogłoszeń na bazarku jakimś?

Posted

Niestety, ale spotkanie przełożone na jutro na godzinę 18.00. Pani, która ma przeprowadzić wizytę musiała pilnie pojechać na interwencję w psiej sprawie.

Posted

Mam dla Was wspaniałą wiadomość! Kapsel ma domek! Jak tylko się dowiem czy schronisko zapewni mu transport – dam znać. Jeśli nie zapewni, trzeba będzie coś zorganizować.

Posted

Kapsel będzie mieszkać ze swoją panią w mieszkaniu niedaleko lasu (W-wa). W pobliżu jest też dom rodziców Pani Asi - z wielkim ogrodem, więc będzie mógł tam biegać ze swoim nowym kumplem Olkiem (8 letni SP).

Kapsel podobno przytył w ostatnim czasie :)

Posted

Jestem taka szczęśliwa, bo już mi się łamała silna wola ;) dobrze że kolejna bieda uratowana przed zimą w schronie. To jak z tym transportem? Bo jakby co to chyba damy radę ;) coś się znajdzie, mała zrzuta i pies jedzie.

Posted

Rozmawialam z Panią Lidką. Kapsel ma okazję zabrać się autem do W-wy w niedzielę 31.10. (grzecznościowo). Dzisiaj będzie próba, jak Kapsel zachowuje się w aucie.
W związku z tym, na razie wstrzymamy się z szukaniem transportu na dogo. Jeśli zobaczymy, że pies musi jechać z kimś, kto ma doświadczenie w przewożeniu psów schroniskowych – dopiero wtedy będziemy szukać na dogo.

Posted

[quote name='Pysioo']Luzia&Funia daj mi godzinę, a napiszę Ci który pies potrzebuje allegro.

Oki to w razie czego pisz na PW żebym nie przegapiła niechcący, bo zaraz się biorę za ogłoszenia bazarkowe.

Posted

Pani Asia, która adoptuje Kapselka przesyła serdeczne pozdrowienia dla dogomaniaków z wątku Kapsla. Dziękuje też wszystkim, którzy trzymali kciuki za pomyślny przebieg adopcji. Teraz trwa zakup Kapselkowej wyprawki :)

Mamy obiecane fotki i relację z nowego domku.