jaanna019 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Dobrze temu Kapslowi ;) z tym nie przybieraniem na wadze to może badania w kierunku trzustki? Quote
Pysioo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Pani Joasia napisała mi, że „Kapsel miał zrobione wszystkie badania, na trzustkę także. Właśnie po odrobaczeniu,zaczął przybierać na wadze:) ”. Myślę, że nie ma się co martwić o wygląd Kapselka – widocznie taka jego uroda. :loveu: Quote
maczekxp Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Pysioo napisał(a):Pani Joasia napisała mi, że „Kapsel miał zrobione wszystkie badania, na trzustkę także. Właśnie po odrobaczeniu,zaczął przybierać na wadze:) ”. Myślę, że nie ma się co martwić o wygląd Kapselka – widocznie taka jego uroda. :loveu: I dobrze-szczuplejszemu łatwiej:) Przy takim temperamencie Kapsla na zdjęciach widac tylko znikajace kalorie, a nie ta błyskawicę;) Quote
Pysioo Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Otrzymałam maila z domku Kapselka. Wszystko dobrze u psiaka i jego Pani. :) Teraz gdy jest chłodno Kapselek niechętnie wychodzi z domku i grzeje się w domku. Quote
Alexandra29 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Pysioo napisał(a):Otrzymałam maila z domku Kapselka. Wszystko dobrze u psiaka i jego Pani. :) Teraz gdy jest chłodno Kapselek niechętnie wychodzi z domku i grzeje się w domku. Miał chłopak szczęscie:-) Quote
Pysioo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kolejny SP szuka domu! http://www.dogomania.pl/threads/201228-Shar-Pei-Pedro-szka-nowego-domu!!!?p=16211311#post16211311 Quote
maczekxp Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 chwilkę przed- post, że aż serce się raduje i za chwilę znowu człowieka smutek ogarnia... ale wierzę, że Pedro też znajdzie dobry dom... Quote
Pysioo Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kapselek naprawdę ma szczęście, że trafił do Pani Joasi :) Quote
Pysioo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dzisiaj dostałam 3 nowe zdjęcia Kapselka. :) Gdyby ktoś chciał zobaczyć – załączę na wątku :p Quote
Alexandra29 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Pysioo napisał(a):Dzisiaj dostałam 3 nowe zdjęcia Kapselka. :) Gdyby ktoś chciał zobaczyć – załączę na wątku :p No oczywiście że chcemy zobaczyć Kapselka:-) Toż to nasza wspólna niunia:-) Quote
Pysioo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kapselek ma się dobrze. Ostatnio nabrał ciałka – waży 2 kg więcej. Dostałam jeszcze jedno zdjęcie – świeżutkie bo dzisiejsze, tak więc wstawiam wszystkie 4. Quote
jaanna019 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 I waśnie dlatego warto pomagać psom ;) Quote
Alexandra29 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jest Boski. I jak można było oddać tak pięknego psa..... Kapselek miał szczęście:-) Pozdrów właścicielkę:-)) Pysiolku dzięki za foteczki Quote
Pysioo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jeśli Wy macie ochotę zjeść Kapselka, to zastanowię się 3 razy zanim umieszczę kolejne zdjęcia. :diabloti: Jakieś głodomory zeszły się na wątek :evil_lol: Quote
Recommended Posts