Jump to content
Dogomania

Shar pei w schroniskowym boksie - ginie w oczach. Nie przetrwa zimy!!! - Już w DS

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Joasia napisała mi, że „Kapsel miał zrobione wszystkie badania, na trzustkę także. Właśnie po odrobaczeniu,zaczął przybierać na wadze:) ”.

Myślę, że nie ma się co martwić o wygląd Kapselka – widocznie taka jego uroda. :loveu:

Posted

Pysioo napisał(a):
Pani Joasia napisała mi, że „Kapsel miał zrobione wszystkie badania, na trzustkę także. Właśnie po odrobaczeniu,zaczął przybierać na wadze:) ”.

Myślę, że nie ma się co martwić o wygląd Kapselka – widocznie taka jego uroda. :loveu:

I dobrze-szczuplejszemu łatwiej:) Przy takim temperamencie Kapsla na zdjęciach widac tylko znikajace kalorie, a nie ta błyskawicę;)

• 3 weeks later...
Posted

Pysioo napisał(a):
Otrzymałam maila z domku Kapselka. Wszystko dobrze u psiaka i jego Pani. :) Teraz gdy jest chłodno Kapselek niechętnie wychodzi z domku i grzeje się w domku.

Miał chłopak szczęscie:-)

• 1 month later...
Posted

Pysioo napisał(a):
Dzisiaj dostałam 3 nowe zdjęcia Kapselka. :) Gdyby ktoś chciał zobaczyć – załączę na wątku :p

No oczywiście że chcemy zobaczyć Kapselka:-) Toż to nasza wspólna niunia:-)

Posted

Kapselek ma się dobrze. Ostatnio nabrał ciałka – waży 2 kg więcej.
Dostałam jeszcze jedno zdjęcie – świeżutkie bo dzisiejsze, tak więc wstawiam wszystkie 4.

Posted

Jeśli Wy macie ochotę zjeść Kapselka, to zastanowię się 3 razy zanim umieszczę kolejne zdjęcia. :diabloti: Jakieś głodomory zeszły się na wątek :evil_lol: