Jump to content
Dogomania

Balti juz w DS :), wiec jednak cuda sie zdazaja! Kolejna dobra akcja :)! Dzieki! :)

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiscie! Ja tez tak uwazam, wlasnie gadalysmy z kalina o tym, ze bez wydac i bedzie ok :) Ja tez nigdy nie mialam zwrotu psa i ludzie byli ok, to widac od razu... i slychac i czuc :D

mru, juz dzwonilam do kogo trzeba w sprawie szczeniat, chyba cos sie kroi...
inne sprawy tez dobrze ida, ale o tym ciiii :) bedzie dobrze :)
Wy bierzecie chudego :)?, ja zalatwie te dwie suki, szczeniaki tez sie mam nadzieje uda, tylko co z MATKA???!!! Nie ma dt dla matki :(
mru damy rade, mamy jeszcze na pocieszenia ciastka i jablka :D bedzie git :)!

mua jutro w radiu wystepowala bedzie :D:D:D, wiecie ciotki :) Swiatowa jestem, buheheheh :)

Posted

Hehe, mam Cie pozdrowic :)? Z checia :)! Tok FM i Zlote Przeboje, moje agorowe radyjka :)
Nie bedzie na zywo :) OBY :), haha!
Dam znac kiedy :)

Posted

mru, rzucisz z Vivy? Ja mam Wasza Vivowa :), ale w wydruku...

Szkoda, ze Kalinka nie wiedzialam, bo jak robilam przesylke do Was, to bym i to dala :(
Abra juz zaladowana, miala 200 kg miesa!!! :):):) Nie dziwne, ze samochod siadal :)
Ja wzielam 40 kg, dla karmicieli kotow z rejonu, 50 kg jedzie do Was Kalinka, 11 do potrzebujacej znajomej, ktorej sle buzioleeee :), aha i rzucilam Ci woreczek suchej, pociety polar (w worku i w budce) i dwie budki dla kotow :)
Dla Baltazara wyslalam takze zupelnie nowy i dobry specyfik na stawy, do mieszania z karma :)

rescal dzis wysle "nasza Kubulinowa" kase na Baltka dlugi, i ja tez 30 wysle wreszcie, czyli w sumie 180 chyba plus 30, daje 210 zl na Baltka...

MRUUUU - pytanie, czy jest 550 zl na koncie Baltka? Czy wsrod tych sa "nasze Kubulinowe" wliczone? Jak nie to bedzie akurat na pokrycie dlugu :)
Daj znac :)
rescal, moze z Wami jechac lapac 7mke malych i matke, wczoraj bylo najpierw 4, potem 6, teraz 7 !!! :( 2 suki w rowie i 1 zachudzony... do tego Tadzika z MMz. Ku...a mac :(((
Apelowalam dzis z radia, ale puszcza dopiero w nastepny weekend... :( Mowilam o tych psach i o Zabce z Dymin, do adopcji :(

Posted

Po rozliczeniu zbiorki na Kubusia zostalo 130 zlotych, dodaje ode mnie 50 zl i wysylam (dzis) wszystko czyli 180 zl na konto Vivy dla Baltazara.

Wszystkiego dobrego na nowej drodze, Balti!:)

Posted

:loveu::loveu::loveu:! Pojechal!!!!:loveu::loveu::loveu:
Wlasciciele super ! O matko jak sie ciesze!!! Tylko lipa z ta onka co ma dom w Poznaniu, ale nikt jej tam nie moze zawiezc, a 400 zl za platny transport to za duzo :(

Posted

rescal:loveu:, jest jej watek, ja zakladalam :) zaraz poszukam...
niestety to za duza kasa za transport przez maje psow :( nie zgodzili sie, a suka ku.a mac lata puszczana wolno :(

obraczus:loveu:, nie byl kastrowany, nie piszemy, bo zaraz histeria bedzie na watku :)
jest juz leciwy i nie bedzie kastrowany pewnie... i niech tak zostanie, Panstwo sa super i dadza rade :)

Posted

Z tego co wiem, suka Panstwa nie jest sterylizowana.... wiec jak rozwiąża ten problem??

PSiak, który ma 8 lat nie jest stary. Kastruje sie psiaki w wieku kilkunastu lat. Nie rozumiem w sumie czemu Baltazar nie został wykastrowany...

EDIT: Dostalam informacje o tym, że BAltek bedzie wykastrowany już w swoim domku :) uspokoiłam sie :)

Posted

O! Nareszcie moge cos odpisac, niestety z kolejnego konta. Jestem corka Iwony z wroclawia ktora wziela Baltazarka:)) Bardzo Wam dziekuje za to ze sie tak interesujecie Baltazarkiem, obicuje Wam pisac co u Niego slychac i dodawac jakies jego zdjecia:) Gdybyscie potrzebowali jakiejs pomocy we Wroclawiu zeby cos zalatwic to piszcie na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) Tak z informacji bierzacych, trase przezyl w miare spokojnie, z Sabka sie dogadali, jak tylko przyjechal to najpierw caly ogrodek zwiedzil pomimo sniegu, potem wszedl po 3schodkach bez problemu obwachal caly dom i sie polozyl na swoim nowym legowisku-takze miejsce zaakceptowal:) Dzisiaj tez sie kreci troche na dwor troche lezy, juz ma mniej smutne oczka:)) i nawet ogonkiem macha jak sie do niego idzie:) a pieszczony jest ciagle:)) Sabka jest troche zawiedziona bo juz chciala sie z nim bawic no ale on chyba musi sie najpierw troche przyzwyczaic i odpoczac po podrozy:)) Obiecuje ze bedzie mial u Nas duzo milosci i bedzie mu dobrze:)) Serdecznie Was pozdrawiam!!! :*:*:*:*:* P.S. A Ciebie Kalinko zapraszam do Wroclawia na wizytacje:)) i kazdego kto by chcial zobaczyc sie z Baltim:))