Jump to content
Dogomania

Balti juz w DS :), wiec jednak cuda sie zdazaja! Kolejna dobra akcja :)! Dzieki! :)

Recommended Posts

Posted

Kolejny debil! Nie ma co, ale z dobrych wiesci slyszalam, ze Balti :) jedzie do Wro w niedziele :)?

Tak mru, Pani na Hawajskiej czeka i ja tez jestem :)
Gadal dzis z Abra, pytamy sie w dwie :) czy wiesz co z tymi z rowu, jutro minus 15!!! :(
Dalam jej numer do Kasi tej Twojej, kiedys mialam ten nr od Ciebie w sprawie Bono...
Aaa i mam pomysla :) - ale to juz na zywo powiem :)

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Widzę ze nikt ze mną nie gada. Pytałam o tych zainteresowanych i czy macie kogoś do przeprowadzenia adopcji bo znam ludzi z wrocka.

Paulina napisala w poście wyzej ze Baltek jedzie w ndz do Wroclawia, co oznacza ze widocznie znalazly kogos do wizyty :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Paulina napisala w poście wyzej ze Baltek jedzie w ndz do Wroclawia, co oznacza ze widocznie znalazly kogos do wizyty :)

No to wystarczyło odpowiedzieć. Widziałam że jedzie ale wyżej w którymś poście było że potrzeba kogoś do sprawdzenia domku, nie wiedziałam że już kogoś macie. Można wogóle coś się dowiedzieć gdzie jedzie? do mieszkania, do domu z ogrodem, w ogóle coś.

Posted

Alexandro:) ja jestem z WAWY i w ogole nie widzialam Baltka, ale znam dziewczyny z MMz. Walcza tam z wiatrakami i z wariatami :) Wiem, ze jak cos robia to robia dobrze, a ja moge im tylko pomoc. Tak samo z Viva, wiec skoro mamy dwa w jednym to MUSI BYC DOBRZE :) Wiele rzeczy nie jest pisane na watku, tylko dlatego, ze Kalina i Bozena z MMz to kociary i rzadko sa na Dogo, reprezentacja Vivy :) wiecznie zalatana :)

Sama nie wiem jaki jest DS... czekam na info, mamy troszke czasu jeszcze.. :)
Pozdrawiam :)

Posted

jest tak:

"W niedzielę chcą przyjechać Państwo z wrocławia, zapoznają sięz psem, przenocują gdzieś i w pon rusza w drogę. Na pt umówiłyśmy kastrację. I teraz ogromna prośba o szybką wizytę przedadopcyjną. Nailepiej czw/pt. Podaję numer do Państwa do przekazania osobie, która sie do nich wybierze - Pani Iwona ..."

szukamy na wizytę:)

Posted

bo nie ma opiekunek na wątku tylko my pośrednicy :( ja psa nie znam, wiem tylko że taki jest
opiekunki znam też od niedawna ;)

Poker, nie znam ulicy - mamy tylko telefon :/

Posted

No dziewczyny rzadko wpadaja na watek, dzis gadalam z Kalina... ja tez psa na oczy nie widzialam, tylko telefonicznie znam sprawe ;) Wszystko na dobrym tropie jest ;)

Chce jeszcze tego kaukaza wyciagnac z Kolna :(:(:(

Posted

Jestem, jestem.
Moje koty dbają, żebym się nie nudziła, wczoraj Rysia miała 40 stopni i siedzieliśmy u weta.
Nie znamy ulicy we Wrocławiu, Kasia, która się z Państwem kontaktuje dziś była nie do życia. Właśnie znalazła małego pieska pod swoją klatką i siedzi z nim teraz na schodach i nie wie co zrobić. Ten mróz mnie dobije :(
Najlepiej by było, gdyby ktoś z Wrocka zadzwonił i zapytał, jaka to ulica, od razu będzie wiedział co i jak.

Posted

Kalinka, rozumiemy i spoko, nie martw sie, ja tez zalatana jestem, ze nie pamietam o podstwowych rzeczach, do tego mam epidemie kalci wsrod kotow, jeden to juz oczu nie ma normalnie!!! Tak zalzawiony.... Boze, nie wyslalam Ci Zaby - tej do adopcji, nie mam sily :( Ogarne to jutro, sorry... "Matka, zona i kochanka" do tego dzialaczka i psiara, za duzo tego na jedna kobite :) Mam zajeb z ta Zbiorka Fundacyjna... :(
Czy Rysia nie ma tez kalci? Ponoc epidemia!!!

Posted

Poker, wysłałam pw.
Paulinko, moja Rysia nie ma na szczęście kalci. Wczoraj było jednak podejrzenie jakiegoś guza. Okazało się, że najadła się swojego futra i przytkała. Na tyle skutecznie, że się odwodniła i dostała baterię leków.
Jedna historia zbliża się do happy endu i zaczyna nam się druga. Mały piesek, podobno wielkości kota, śpi właśnie na wycieraczce u Kasi pod drzwiami. Zjadł kocie chrupki i chrapie. Jeśli rano nikt go nie wypuści będziemy miały problem. Normalnie zaraz zacznę wyć!

Posted

O masz, to pieknie z kotem! A ta psinka, co z nia :(? Abra przewiezie Wam budki do Halinowa w sobote, tylko blagam o dalszy transport :) Abra dziekuje :loveu::loveu::loveu:! I za miecho na zbiorke tez :) 50 kg to sporo :) jakby kogos zarznac :D

Posted

Psinka siedzi w kojcu mojej Lali, ułożył się chłopak w polarkach w budzie i śpi. Na początku popiskiwał, nie chciał zostać sam, ale nie było wyjścia. Zaraz idę dać mu jedzonko. Może się komu zgubił... nie wiem, to nie jest chyba młody pies. W każdym razie poproszę o ogłoszenie go w lokalnej gazecie, może ktoś go rozpozna. Pewne jest, że u mnie zostać nie może, najwyżej kilka dni. Szukam dt...

I jak Poker, udało się skontaktować z Państwem?

Posted

właśnie przed chwilą rozmawiałam z panią. I na jej podstawie wydałabym Baltazara bez wizyty przedadopcyjnej. Ludzie mieli 13 lat !!! rottweilerkę, teraz mają od 5 lat przybłędę Sabę w typie mniejszego Onka. Chcą jechać po psa w sobotę albo w niedzielę. Nie chcą już czekać ani dnia skoro pies ma być ich. Mąż ,mimo że o tej porze roku nigdy nie może brać urlopu , załatwił 1. dzień wolnego. Pytałam sie dlaczego chcą go wziąć, pani powiedziała,że po prostu żal im ,że nie ma szczęścia w życiu i chcą się nim zaopiekować.
Poradziłam im ,żeby na podróż wzięli ze sobą 2 obroże i 2 smycze, coby nie było jakiejś ucieczki.

Jeżeli uważacie ,że wizyta jednak jest konieczna, to poproście demi, ponieważ ona mieszka od nich może 2 -3 km ,a ja z 20 i w taką pogodę nie bardzo chcę jechać, szczególnie ,że mam letnie opony.
Wydaję moje tymczasy 1 90 % bez wizyty i jeszcze nie miałam zwrotu.

Posted

Kasia tak samo ciepło wypowiadała się o tych ludziach. W takim razie niech przyjeżdżają. Ja mam być w przyszłym roku na ślubie koleżanki we Wrocławiu, to sobie go odwiedzę :)

Posted

Kasia już rozmawiała z Panią. Prawdopodobnie przyjadą w niedzielę i tego samego dnia pojadą. Jutro kastracja, cudem udało się załatwić transport do lecznicy. Nikt nie chce jeździć w taką pogodę.