Jump to content
Dogomania

Balti juz w DS :), wiec jednak cuda sie zdazaja! Kolejna dobra akcja :)! Dzieki! :)

Recommended Posts

Posted

Nie ma jej, nie wróciła. Dotychczasowi opiekunowi średnio przejęci tym, że pies gdzieś tam na śniegu, mrozie, może głodny. Jutro wydrukuje ogłoszenia. Ta sprawa mnie po prostu dobiła :-(:-(:-(

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

........i to jest kolejna sprawa, w ktorej powiem: WIEDZIALM, ***** MAC!!! Ilez brakowalao do zasranego szczescia??? !!! 150 zl 200???!!! Ja *******e!!!!!!!!!!!! :shake::shake::shake:

Posted

Nigdy pieniądze nie powinny być przeszkodą w takich sprawach :-(
Paulinko, ja to sobie chyba zaaplikuje jakiś uspokajacz, bo dziś to już mi nerwy całkiem puściły. I już nie wiem, czy ona naprawdę uciekła, czy może gdzieś ją wywieźli, czy ją ktoś przygarnął, w co akurat najmniej wierzę..

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/197884-Szarik-starszy-wilkowaty-pies-potrzebuje-naszej-pomocy.?p=15890917#post15890917
Blagam Was o POMOC - sprawa podobna! Kalinko, prosze pomoz, chodzi tez o robienie ogloszen, sa sliczne zdjecia Szarika. Umiescialam psa w DT - wspanialym DT, ale niestety platnym, a ja bezrobotna - prosze Was o POMOC... Kazda zlotowka jest WAZNA!!! Na mnie spada odpowiedzialnosc za los tego psa :(

• 3 weeks later...
Posted

Na Nowy Rok dobra wiadomość, Balti już jest szczęsliwy, czuje się dobrze, jest bardzo mądry i szybciutko się uczy, o wszystko się dopomina, kłóci się jak chce jeść, czasem w domu szaleje jak by się czegoś naćpał, lata i zaczepia każdego, sylwestra przeżył bezpoblemowo, na różnych ludzi reaguje normalnie, szczeka pilnując swojego domu:) Ogólnie jest git!!:)))

Posted

patlem napisał(a):
Na Nowy Rok dobra wiadomość, Balti już jest szczęsliwy, czuje się dobrze, jest bardzo mądry i szybciutko się uczy, o wszystko się dopomina, kłóci się jak chce jeść, czasem w domu szaleje jak by się czegoś naćpał, lata i zaczepia każdego, sylwestra przeżył bezpoblemowo, na różnych ludzi reaguje normalnie, szczeka pilnując swojego domu:) Ogólnie jest git!!:)))

Balti to szczęściaz. Oby zawsze był tak szczęśliwy:-)
Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Skopiowane
Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom?

Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto.
http://www.dogomania.pl/threads/1440...4#post16197794

• 2 years later...
Posted

Hej! Właśnie mijają 4lata odkąd prowadzę hotel i w związku z tym postanowiłam się wreszcie zebrać i posprawdzać wszystkie adopcje. Mam prośbę jakbyście miały jakieś wiadomości o Baltazarze, najlepiej ze zdjęciami będę bardzo wdzięczna.