mru Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 pogoda nie pomaga, to fakt. to niech przyjada :) strasznie fajnie... wizyta po nie zaszkodzi :) Quote
Kalinuwka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No i mnie się wydaje, że już na spokojnie poadopcyjną się zrobi. Quote
Poker Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tym bardziej trzeba ludzi podziwiać ,że w taką pogodę chcą po psa kawał drogi jechać. Quote
P78 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Oczywiscie! Ja tez tak uwazam, wlasnie gadalysmy z kalina o tym, ze bez wydac i bedzie ok :) Ja tez nigdy nie mialam zwrotu psa i ludzie byli ok, to widac od razu... i slychac i czuc :D mru, juz dzwonilam do kogo trzeba w sprawie szczeniat, chyba cos sie kroi... inne sprawy tez dobrze ida, ale o tym ciiii :) bedzie dobrze :) Wy bierzecie chudego :)?, ja zalatwie te dwie suki, szczeniaki tez sie mam nadzieje uda, tylko co z MATKA???!!! Nie ma dt dla matki :( mru damy rade, mamy jeszcze na pocieszenia ciastka i jablka :D bedzie git :)! mua jutro w radiu wystepowala bedzie :D:D:D, wiecie ciotki :) Swiatowa jestem, buheheheh :) Quote
mru Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 które radio?:) będę w drodze, to posłucham :P o ktorej? Quote
P78 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Hehe, mam Cie pozdrowic :)? Z checia :)! Tok FM i Zlote Przeboje, moje agorowe radyjka :) Nie bedzie na zywo :) OBY :), haha! Dam znac kiedy :) Quote
Kalinuwka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dziewczyny poproszę Was o wzór umowy adopcyjnej. Co prawda mam swój, ale Wasza może lepsza. Quote
P78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 mru, rzucisz z Vivy? Ja mam Wasza Vivowa :), ale w wydruku... Szkoda, ze Kalinka nie wiedzialam, bo jak robilam przesylke do Was, to bym i to dala :( Abra juz zaladowana, miala 200 kg miesa!!! :):):) Nie dziwne, ze samochod siadal :) Ja wzielam 40 kg, dla karmicieli kotow z rejonu, 50 kg jedzie do Was Kalinka, 11 do potrzebujacej znajomej, ktorej sle buzioleeee :), aha i rzucilam Ci woreczek suchej, pociety polar (w worku i w budce) i dwie budki dla kotow :) Dla Baltazara wyslalam takze zupelnie nowy i dobry specyfik na stawy, do mieszania z karma :) rescal dzis wysle "nasza Kubulinowa" kase na Baltka dlugi, i ja tez 30 wysle wreszcie, czyli w sumie 180 chyba plus 30, daje 210 zl na Baltka... MRUUUU - pytanie, czy jest 550 zl na koncie Baltka? Czy wsrod tych sa "nasze Kubulinowe" wliczone? Jak nie to bedzie akurat na pokrycie dlugu :) Daj znac :) rescal, moze z Wami jechac lapac 7mke malych i matke, wczoraj bylo najpierw 4, potem 6, teraz 7 !!! :( 2 suki w rowie i 1 zachudzony... do tego Tadzika z MMz. Ku...a mac :((( Apelowalam dzis z radia, ale puszcza dopiero w nastepny weekend... :( Mowilam o tych psach i o Zabce z Dymin, do adopcji :( Quote
rescal Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Po rozliczeniu zbiorki na Kubusia zostalo 130 zlotych, dodaje ode mnie 50 zl i wysylam (dzis) wszystko czyli 180 zl na konto Vivy dla Baltazara. Wszystkiego dobrego na nowej drodze, Balti!:) Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Super, Balti bardzoo sie ciesze :) !!! Quote
P78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Ja dodaje 30 od katarzyny, i mamy 210 plus reszta :) Quote
Kalinuwka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Państwo są już w Warszawie, jutro będą ok 13. Nie wiem, kto się będzie bardziej stresował, pies czy ja... Quote
mru Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 aaaa, trzymamy kciuki a umowę wyślę Ci na maila :) Quote
Cantadorra Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 To Balti już dzisiaj na walizkach siedzi :) Quote
P78 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 :loveu::loveu::loveu:! Pojechal!!!!:loveu::loveu::loveu: Wlasciciele super ! O matko jak sie ciesze!!! Tylko lipa z ta onka co ma dom w Poznaniu, ale nikt jej tam nie moze zawiezc, a 400 zl za platny transport to za duzo :( Quote
rescal Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Super! Baltazarku:) a z tym transportem suni to moze zbiorke by zrobic? jest gdzies jej wątek? Quote
Alexandra29 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cudownie że Baltazar już pojechał do domku:-) Quote
obraczus87 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='obraczus87']Czy pies zostal wykastrowany?:)[/QUOTE] Ponawiam pytanie... Baltek wszystkiego dobrego w nowym domku!!! Quote
P78 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 rescal:loveu:, jest jej watek, ja zakladalam :) zaraz poszukam... niestety to za duza kasa za transport przez maje psow :( nie zgodzili sie, a suka ku.a mac lata puszczana wolno :( obraczus:loveu:, nie byl kastrowany, nie piszemy, bo zaraz histeria bedzie na watku :) jest juz leciwy i nie bedzie kastrowany pewnie... i niech tak zostanie, Panstwo sa super i dadza rade :) Quote
mru Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hmm... u nas w umowie jest zapis o kastracji... a ich suka sterylizowana? Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Z tego co wiem, suka Panstwa nie jest sterylizowana.... wiec jak rozwiąża ten problem?? PSiak, który ma 8 lat nie jest stary. Kastruje sie psiaki w wieku kilkunastu lat. Nie rozumiem w sumie czemu Baltazar nie został wykastrowany... EDIT: Dostalam informacje o tym, że BAltek bedzie wykastrowany już w swoim domku :) uspokoiłam sie :) Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='mru']tak, właśnie miałam pisać :) dobrze.[/QUOTE] Pod kątem sterylek i kastracji jestem bardzooooo upierdliwa :D Quote
lemka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 O! Nareszcie moge cos odpisac, niestety z kolejnego konta. Jestem corka Iwony z wroclawia ktora wziela Baltazarka:)) Bardzo Wam dziekuje za to ze sie tak interesujecie Baltazarkiem, obicuje Wam pisac co u Niego slychac i dodawac jakies jego zdjecia:) Gdybyscie potrzebowali jakiejs pomocy we Wroclawiu zeby cos zalatwic to piszcie na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) Tak z informacji bierzacych, trase przezyl w miare spokojnie, z Sabka sie dogadali, jak tylko przyjechal to najpierw caly ogrodek zwiedzil pomimo sniegu, potem wszedl po 3schodkach bez problemu obwachal caly dom i sie polozyl na swoim nowym legowisku-takze miejsce zaakceptowal:) Dzisiaj tez sie kreci troche na dwor troche lezy, juz ma mniej smutne oczka:)) i nawet ogonkiem macha jak sie do niego idzie:) a pieszczony jest ciagle:)) Sabka jest troche zawiedziona bo juz chciala sie z nim bawic no ale on chyba musi sie najpierw troche przyzwyczaic i odpoczac po podrozy:)) Obiecuje ze bedzie mial u Nas duzo milosci i bedzie mu dobrze:)) Serdecznie Was pozdrawiam!!! :*:*:*:*:* P.S. A Ciebie Kalinko zapraszam do Wroclawia na wizytacje:)) i kazdego kto by chcial zobaczyc sie z Baltim:)) Quote
Recommended Posts