supergoga Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Szriczek jest może stary, ale ileż w nim życia i chęci do zabaw. Czy naprawde nikt mu nie podaruje domu :shake: Quote
PaulinaT Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Szarik jest cudny... ma cudny charakter i cudny eksterier! Komu wspaniałego przyjaciela?? Quote
justin Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='PaulinaT']Szarik jest cudny... ma cudny charakter i cudny eksterier! Komu wspaniałego przyjaciela??[/quote] Komu? Bo on czeka nadal.... Quote
PaulinaT Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Szarik - ciotki tak sie starają, zęby tobie domek znaleźć to i ty się postaraj... i nie spadaj tak szybko... :shake: Quote
basiaap Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Szariczkowe śliczności jakoś nie mają szczęścia.... Ciotko Paulino, może by ciotka wstawiła fotki naszego pięknisia po kapieli, jaką ku swemu niezadowoleniu zaliczył był?:razz: Quote
PaulinaT Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Hekhem.. tyle że ja nie mam... Ale poprawię, solennie obiecuję i zrobię dzisiaj coś jak się z szarikiem kochanym zobaczę :loveu: ...a za to jas poprosze o kilka fotek Daktyla mojego drugiego szczęścia schroniskowego... :razz: Quote
bumerang Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 przed chwilką odłożyłam słuchawkę telefonu, dzwonił pan z Gdańska zainteresowany Szarikiem, wlasnie wysyłam mu zdjęcia Szarika. Do kogo podać namiary by więcej napisać o Szariku? Quote
PaulinaT Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wysłałam ci bardzo lakonicznego priva :oops: Quote
bumerang Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzięki, czekamy teraz co facet mi odpisze lub zadzwoni. Trzymam kciuki, z glosu facet konkretny, niedawno stracił rocznego onka na serduszko,wie że Szarik niedosłyszy,że chodzi ładnie na smyczy i że jest wesoły i skory do zabaw, że nie nadaje się do pilnowania tylko do kochania,by jego ostatnie lata były w kochającym go domu, to wszystko powiedziałam i od wszystkiego zapomniałam zapytać o nr. telefonu,ale adres poczty zapisałam, a już myślałam że zupełna skleroza. Wybaczcie. Pozdrawiam Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Bumerang, dzięki, że tak się przejmujesz Szarikiem:p Do pana oczywiście sie odezwę, to znaczy napiszę maila. Niestety nie zawsze jestem w stanie działać błyskawicznie, wczoraj do wieczora byłam w schronisku, ale przynajmniej owocnie (Melka wydana do super domu):p Quote
PaulinaT Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No to kciuki trzymamy za basiaap i za pana z Gdańska :p [SIZE=1](jakkolwiek dwuznacznie by to nie zabrzmiało :lol: )[/SIZE] Quote
supergoga Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Oj Paulina zabrzmiało bardzo feeee - nie wiem co na to TZ Basiaap powie. Więc na wszelki wypadek się bój.:evil_lol: A Szarik dom znajdzie na pewno i wierzę że już niedługo. Coraz mocniej kciuki zaciskam. Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Zaciskaj, supergoga, zaciskaj:evil_lol: Zwłaszcza że jutro inne spotkanko w sprawie Szarika... obiecujące... tylko jeden problem jest... z Panem Domu, który się opiera... ale może przekabacą go jego kobiety:evil_lol: A może pan z Gdańska... A może ktoś, kto sie jeszcze nie objawił i nie wiem, na co czeka:mad: Szarik juz prawie miał domek - świetny - ale z istotnych względów jednak Państwo wzięli naszą Melę z tego samego schroniska. Quote
supergoga Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Szarik, idź wreszcie do domku, bo ciotka Basiaap dostanie siwizny włosowej, szczękościsku z nerwów i nie daj Boże zacznie palić. A taka dzielna jest, że podziwiam szczerze. Quote
PaulinaT Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No ładnie - a to że ja siwieję to już sie nikt a nikt nie przrejmuje :shake: :angryy: Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='PaulinaT']No ładnie - a to że ja siwieję to już sie nikt a nikt nie przrejmuje :shake: :angryy:[/quote] Ja mogę się Tobą przejąć, jakbyś chciała:lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tylko co Ci to da...:evil_lol: A swoją drogą no to rzeczywiście świeeeetny czas sobie wybrałam na rzucanie palenia po.... pi pi pi.... latach:roll: Quote
GoniaP Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='basiaap'] A swoją drogą no to rzeczywiście świeeeetny czas sobie wybrałam na rzucanie palenia po.... pi pi pi.... latach:roll:[/quote] ło Matko, naprawdę? A jak to zrobiłaś, ja też chcę, bo palę jak parowóz:crazyeye: No to za to palenie i Szarika trzymamy kciuki. Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='GoniaP']ło Matko, naprawdę? A jak to zrobiłaś, ja też chcę, bo palę jak parowóz:crazyeye: No to za to palenie i Szarika trzymamy kciuki.[/quote] Ja to dopiero ROBIĘ. Od 3 tygodni... A jak? Po pierwsze, zaczęły mnie boleć oskrzela i krtań. Załapałam schizę, że raka będę miała:shake: . Którą to schizę pielęgnowali we mnie gorliwie Mama i Tata:) Po drugie, kac moralny - że truję moje psy i przeze mnie zaczął palić mój niepalący TZ. Od żucia gum Nikorette wypadła mi juz trzecia plomba. Ale bez gum nie dam rady. Quote
GoniaP Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='basiaap']Ja to dopiero ROBIĘ. Od 3 tygodni... A jak? Po pierwsze, zaczęły mnie boleć oskrzela i krtań. Załapałam schizę, że raka będę miała:shake: [/quote] No tak, ja też to mam... Quote
supergoga Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wiecie, tak ogólnie to fajnie sie teraz z nimi gada - czyli z Basiaap i jej TZ-em. Siedzą naprzeciwko i miarowo ruszają szczękami - można peknąć ze śmiechu - taka sceneria dla parzystokopytnych. Ale ogólnie i na poważnie, przeciez tej dziewczyny juz wcale widac nie było - jak chciała sie witać z naszą suka to mój TZ ustawiał ją w narożniku, żeby nie została zmieciona. Więc najwyższy czas. Basiaap - nie przejmuj sie moją znaną Ci złośliwością i tak trzymaj!;) Quote
PaulinaT Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 supergoga - nie ujęłabym tego lepiej :roflt::roflt::roflt: basiaap - oj da, da, zawsze lepiej jak ktoś się przejmuje nie? ;) Quote
PaulinaT Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kochany Szariku wracaj na górę, tu twoje miejsce jest! Quote
Recommended Posts