Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj to ja zabrałam Szarika na spacer... szwendaliśmy sie po okolicznych polach i musze powiedzieć z całą odpowiedzialnością: sama przyjemność! :lol:

Ech jakbym dorwała tego co go porzucił :angryy:

Czy znajdzie się domek dla dostojnego Szarika?

Posted

Przykro mi to pisać,ale nie wytrzymalam i zadzwoniłam do pani gdzie wysłałam zdjęcia Szrika,pani powiedziała że to miał być piesek takiej samej siersci
co ich suczka też owczarek a ona jest jasna,jeszcze się zastanawiają
ale ja juz wiem, przecież nie bierze sie pieska do koloru siersci,
smutno mi, ale przecież bedziemy szukać dalej. Może ktoś otworzy swoje serduszko i dom dla tak wspanialego pieska!

Posted

Ech no czasem sie bierze - ja np. uwielbiam rude z maską :razz: inni lubia tylko czarne (np. nasza swan co to już ma 3 czarne tfu z kotami to 5 czarnych) a jeszcze inni mają wizję czarny kot i biały kot...

A Szarik jest psem [B]wyjątkowym[/B].
Wyjątkowo pięknym (mówie to ja co za ONkami nie przepada aż tak :razz: ). Wyjątkowo spokojnym.
Wyjątkowo grzecznym.
Wyjątkowo zrównoważonym.
No wyjątkowy jest Szarik i już.
I wyjątkowego domu i pana mu potrzeba! :p

Posted

[quote name='bumerang']Może ktoś nam pomoże i umiesci Szarika na alegro,eurocity?
Supergoga! możesz pomoc,proszę cię bardzo!
pomożcie![/quote]

Szarik jest na wszystkich naszych forach fundacyjnych (a w tej fundacji jesteśmy z supergogą razem;) ) - allegro i innych - i będą te ogłoszenia oczywiscie systematycznie przedłużane - do skutku.

We wszystkich ogłoszeniach jest podane, żeby kontaktowac się na mojego maila - wyłącznie tak (oczywiscie na dogo można mi po prostu napisac albo wysłać priva). W ten sposób moge sie o ludziach dowiedzieć tego, czego chcę,, i przemyśleć:)

A co do tej pani.... no jesli ktoś dobiera psa pod kolor tak jak buty, to nie mam więcej pytań....:mad:

Dla Szarika szukamy domu najlepszego na świecie - pies już dosyć przeszedł, nie zaryzykuje oddawania go na starość komuś, co do kogo będę ja i reszta miała jakieś wątpliwosci. Kryteria bedą ostre - żadne tam chwilowe widzimisię.

No cóż, mamy sezon wakacyjny - ale kiedys się skończy, prawda?

Dzięki bumerang za zainteresowanie:)

Posted

Z tymi kolorami to jest tak jak psze Paulina. Niektórzy kochaja okreslone barwy - np. mój kuzym brał sobie kiedys z miotu szetlandów trikolorke z przewaga czerni - komentował, oczywiście z przymrużeniem oka - że dobrze sie komponuje z kolorem mebli. Znałam go i w tym wypadku wiedziałam że to żart, bo inaczej by psa nie dostał.
Ale w wypadku Szarika - szukamy super domu. Zresztą dla wszystkich podopiecznych szukamy najlepszych domków z mozliwych.

Posted

Mi tez sie Maks fajnie z meblami komponuje. I kafelkami w kuchni.. :p
A Filipa to bralam w zasadzie tylko po kolorze siersci. Szukalam kota w typie rosyjskiego niebieskiego. No i trafil sie na miau taki biedak. Bralam w ciemno. Niewazne bylo czy chory, kastrowany, wychudzony, dziki czy co tam jeszcze. Wazne, ze byl w takim kolorze. :-) A reszta byla do przezwyciezenia. Dziki? Nieufny? Oswoimy. Chory? Wyleczymy. :-)

Posted

Edzinaaaa twoje trikolorowe kociakowate cuś w podpisie jest kropka w kropke jak moja Migotka..... :loveu:
Ja np. uwielbiam rude psy. zawsze miałam do nich słabość. Ale szarpke mam czarną - była jedyna sunia w miocie a musiała byc dziewczynka no to co że czarna? A koniecznie miała byc z tego miotu i od tego hodowcy.
Ale jakby jej ruda siostra przezyła to... no.

A dzisiaj tez mam spotkanie z pania zainteresowaną adopcja mojego kociaka tymczasowego (cholipka a już sie prawie nastawiłam ze zostanie... :placz: no ale twardym trza być) która koniecznie chciała kotka białego. No ale zobaczymy czy dostanie glujda Gonza :diabloti:

Posted

Gonzo oddany :placz: smutno mi strasznie, ale wiem że w domre ręce poszedł i będzie miał dobrze, i kumpelkę czarną do towarzystwa i kochających państwa co to jak go wzięli na ręce to już nie chcieli wypuścić :p
Ale smutno i tak...

Szarik - a kiedy przyjdzie twoja kolej chłopie co? :razz:

Posted

Szarik będzie się komponował ze wszystkim - bo to wspaniały psiak.
Paulina, jak Ci smutno, mam kotke na tymczasówke do oddania - białą w zasadzie całą - tylko ma 2 szare łaty. Musimy ją gdzies umieścić :evil_lol: zanim znajdziemy dom. Ma 1,5 roku.

Posted

Każdy powód dobry żeby się Szarik na górze znalazł :lol:

Sprawa koteczki jest na już? Od kiedy miałabym ją u siebie mieć? Ona nie reaguje panicznie na psy? Bo jak będzi bardzo uciekać to ją Lalunia moja będzie gonić...
Ja dopiero jutro załatwię siatkę na balkon... :oops: moje cizie jakoś nie wyłażą ale z nia moze być inaczej, więc dopiero jak siatke założę.
No i skąd ona jest? Jaka jest jej historia?

Posted

Kotka mieszka w Poznaniu. Możesz o niej przeczytać na allegro, wczoraj załozyłysmy wątek

[URL="http://www.allegro.pl/item115340028_kotka_kicia_szuka_kochajacego_domu_smutne_.html"]http://www.allegro.pl/item115340028_kotka_kicia_szuka_kochajacego_domu_smutne_.html[/URL]

A tym samym, ponieważ to Szarikowy wątek - psiaku - czekamy na domek. Super domek.

Posted

Biedna malutka.... :-(
Jeśli moja pomoc jest potrzebna - o chętnie pomogę. Od przyszłego tygodnia mogę ją przyjąć do siebie.
[SIZE=1](mama mnie zabije :evil_lol: )

[/SIZE]A Szarik sie chyba nie pogniewa za zaśmiecanie wątku jakimiś kotami?? Cudny Szarik - na pewno ciotki basiaap i supergoga znajdą dom dla ciebie!!!

Posted

Szarik dostojnym krokiem pnie się w górę żeby sie pokazać. On nie ma tak wiele czasu jak młodzieniaszki. Dla niego liczy się każdy dzień. Chciałby jeszcze spokojnie pozyc i nacieszyć się własnym domem i własnym panem.
Tylko - gdzie jest dom dla Szarika?

Posted

Byliśmy wczoraj na małym spacerku - oczywiście w towarzystwie małej Moniki. Szarik zawsze był grzeczny na spacerkach - le mimo to z każdym następnym robi się coraz grzeczniejszy! Anioł mówię wam anioł nie pies :loveu: