PaulinaT Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ojjjj trzymam kciuki! Ja w razie czego służę pomocą przy transporcie Szarika. A domek dla Szarika musi być najlepszy na świecie... :diabloti: Quote
PaulinaT Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Dzisiaj to ja zabrałam Szarika na spacer... szwendaliśmy sie po okolicznych polach i musze powiedzieć z całą odpowiedzialnością: sama przyjemność! :lol: Ech jakbym dorwała tego co go porzucił :angryy: Czy znajdzie się domek dla dostojnego Szarika? Quote
bumerang Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Przykro mi to pisać,ale nie wytrzymalam i zadzwoniłam do pani gdzie wysłałam zdjęcia Szrika,pani powiedziała że to miał być piesek takiej samej siersci co ich suczka też owczarek a ona jest jasna,jeszcze się zastanawiają ale ja juz wiem, przecież nie bierze sie pieska do koloru siersci, smutno mi, ale przecież bedziemy szukać dalej. Może ktoś otworzy swoje serduszko i dom dla tak wspanialego pieska! Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ech no czasem sie bierze - ja np. uwielbiam rude z maską :razz: inni lubia tylko czarne (np. nasza swan co to już ma 3 czarne tfu z kotami to 5 czarnych) a jeszcze inni mają wizję czarny kot i biały kot... A Szarik jest psem [B]wyjątkowym[/B]. Wyjątkowo pięknym (mówie to ja co za ONkami nie przepada aż tak :razz: ). Wyjątkowo spokojnym. Wyjątkowo grzecznym. Wyjątkowo zrównoważonym. No wyjątkowy jest Szarik i już. I wyjątkowego domu i pana mu potrzeba! :p Quote
bumerang Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Może ktoś nam pomoże i umiesci Szarika na alegro,eurocity? Supergoga! możesz pomoc,proszę cię bardzo! pomożcie! Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Supergoga już o Szarika zadbała ;) Tylko że odzewu ciągle nie ma... :shake: Quote
basiaap Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 [quote name='bumerang']Może ktoś nam pomoże i umiesci Szarika na alegro,eurocity? Supergoga! możesz pomoc,proszę cię bardzo! pomożcie![/quote] Szarik jest na wszystkich naszych forach fundacyjnych (a w tej fundacji jesteśmy z supergogą razem;) ) - allegro i innych - i będą te ogłoszenia oczywiscie systematycznie przedłużane - do skutku. We wszystkich ogłoszeniach jest podane, żeby kontaktowac się na mojego maila - wyłącznie tak (oczywiscie na dogo można mi po prostu napisac albo wysłać priva). W ten sposób moge sie o ludziach dowiedzieć tego, czego chcę,, i przemyśleć:) A co do tej pani.... no jesli ktoś dobiera psa pod kolor tak jak buty, to nie mam więcej pytań....:mad: Dla Szarika szukamy domu najlepszego na świecie - pies już dosyć przeszedł, nie zaryzykuje oddawania go na starość komuś, co do kogo będę ja i reszta miała jakieś wątpliwosci. Kryteria bedą ostre - żadne tam chwilowe widzimisię. No cóż, mamy sezon wakacyjny - ale kiedys się skończy, prawda? Dzięki bumerang za zainteresowanie:) Quote
supergoga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Z tymi kolorami to jest tak jak psze Paulina. Niektórzy kochaja okreslone barwy - np. mój kuzym brał sobie kiedys z miotu szetlandów trikolorke z przewaga czerni - komentował, oczywiście z przymrużeniem oka - że dobrze sie komponuje z kolorem mebli. Znałam go i w tym wypadku wiedziałam że to żart, bo inaczej by psa nie dostał. Ale w wypadku Szarika - szukamy super domu. Zresztą dla wszystkich podopiecznych szukamy najlepszych domków z mozliwych. Quote
Edzina Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Mi tez sie Maks fajnie z meblami komponuje. I kafelkami w kuchni.. :p A Filipa to bralam w zasadzie tylko po kolorze siersci. Szukalam kota w typie rosyjskiego niebieskiego. No i trafil sie na miau taki biedak. Bralam w ciemno. Niewazne bylo czy chory, kastrowany, wychudzony, dziki czy co tam jeszcze. Wazne, ze byl w takim kolorze. :-) A reszta byla do przezwyciezenia. Dziki? Nieufny? Oswoimy. Chory? Wyleczymy. :-) Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Edzinaaaa twoje trikolorowe kociakowate cuś w podpisie jest kropka w kropke jak moja Migotka..... :loveu: Ja np. uwielbiam rude psy. zawsze miałam do nich słabość. Ale szarpke mam czarną - była jedyna sunia w miocie a musiała byc dziewczynka no to co że czarna? A koniecznie miała byc z tego miotu i od tego hodowcy. Ale jakby jej ruda siostra przezyła to... no. A dzisiaj tez mam spotkanie z pania zainteresowaną adopcja mojego kociaka tymczasowego (cholipka a już sie prawie nastawiłam ze zostanie... :placz: no ale twardym trza być) która koniecznie chciała kotka białego. No ale zobaczymy czy dostanie glujda Gonza :diabloti: Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gonzo oddany :placz: smutno mi strasznie, ale wiem że w domre ręce poszedł i będzie miał dobrze, i kumpelkę czarną do towarzystwa i kochających państwa co to jak go wzięli na ręce to już nie chcieli wypuścić :p Ale smutno i tak... Szarik - a kiedy przyjdzie twoja kolej chłopie co? :razz: Quote
supergoga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Szarik będzie się komponował ze wszystkim - bo to wspaniały psiak. Paulina, jak Ci smutno, mam kotke na tymczasówke do oddania - białą w zasadzie całą - tylko ma 2 szare łaty. Musimy ją gdzies umieścić :evil_lol: zanim znajdziemy dom. Ma 1,5 roku. Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Oj smutno mi... pewnie. Gonzo jest cudnym kociakiem - i sprawi całe mnóstwo radości swoim nowym ludziom :) Tymczas kotki u mnie możemy rozważyć :razz: Quote
supergoga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 To przystępujemy do rozważania - podnosząc wspaniałego psa Szarika na samą górę. Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Każdy powód dobry żeby się Szarik na górze znalazł :lol: Sprawa koteczki jest na już? Od kiedy miałabym ją u siebie mieć? Ona nie reaguje panicznie na psy? Bo jak będzi bardzo uciekać to ją Lalunia moja będzie gonić... Ja dopiero jutro załatwię siatkę na balkon... :oops: moje cizie jakoś nie wyłażą ale z nia moze być inaczej, więc dopiero jak siatke założę. No i skąd ona jest? Jaka jest jej historia? Quote
supergoga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kotka mieszka w Poznaniu. Możesz o niej przeczytać na allegro, wczoraj załozyłysmy wątek [URL="http://www.allegro.pl/item115340028_kotka_kicia_szuka_kochajacego_domu_smutne_.html"]http://www.allegro.pl/item115340028_kotka_kicia_szuka_kochajacego_domu_smutne_.html[/URL] A tym samym, ponieważ to Szarikowy wątek - psiaku - czekamy na domek. Super domek. Quote
PaulinaT Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Biedna malutka.... :-( Jeśli moja pomoc jest potrzebna - o chętnie pomogę. Od przyszłego tygodnia mogę ją przyjąć do siebie. [SIZE=1](mama mnie zabije :evil_lol: ) [/SIZE]A Szarik sie chyba nie pogniewa za zaśmiecanie wątku jakimiś kotami?? Cudny Szarik - na pewno ciotki basiaap i supergoga znajdą dom dla ciebie!!! Quote
PaulinaT Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Szarik - gdzies ty się podział na dalekiej stronie?? :shake: Quote
supergoga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Szarik dostojnym krokiem pnie się w górę żeby sie pokazać. On nie ma tak wiele czasu jak młodzieniaszki. Dla niego liczy się każdy dzień. Chciałby jeszcze spokojnie pozyc i nacieszyć się własnym domem i własnym panem. Tylko - gdzie jest dom dla Szarika? Quote
PaulinaT Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Byliśmy wczoraj na małym spacerku - oczywiście w towarzystwie małej Moniki. Szarik zawsze był grzeczny na spacerkach - le mimo to z każdym następnym robi się coraz grzeczniejszy! Anioł mówię wam anioł nie pies :loveu: Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Dlaczego nikt nie zauważa pięknego Szarika. Lubi dzieci, nie ma napadów złego humoru, kocha ludzi i spacery. Quote
PaulinaT Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Będziemy tak sobie spacerować i spacerować... aż do skutku :mad: Quote
Recommended Posts