andegawenka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jolu bedzie i kot ja już szukam ksiązki o tym zwierzu na bazarek... w poście 2 chyba są cudeńka:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/198970-Bezdomna-Zibusia-POTRZEBUJE-POMOCY! Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Emhkor wszystkiego dobrego w Nowym roku, także całej Twojej rodzinie, Saszy i wszystkim cioteczkom z tego wątku:):) Quote
emhokr Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 dziekuje...i dla Was i Waszych pupili wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, KASY - bez której czasami są związane ręce - uśmiechu i dobrych ludzi w okół :) Quote
andegawenka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 emhokr napisał(a):dziekuje...i dla Was i Waszych pupili wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, KASY - bez której czasami są związane ręce - uśmiechu i dobrych ludzi w okół :) a z tego linku wyżej Klaudynka jedzie do moich dzieci. emhokr gdy się osiedlisz też Ci wybiorę takie cudeńko...jeśli zechcesz oczywiście... Quote
andegawenka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Mam przekazać najlepsze życzenia noworoczne od wieśniaków:ices_bla: to jest Zimków:oops: Quote
Kapsel Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='andegawenka']Mam przekazać najlepsze życzenia noworoczne od wieśniaków:ices_bla: to jest Zimków:oops: Ninuś przekaż Zimkom :buzi::buzi::buzi: Kochanym najlepsze życzenia, Do siego Roku!!!! Emhokr, Saszka i Tz również życzymy wszystkiego co najlepsze. Oby Nowy Rok był o niebo lepszy od tego!!! :cunao::cunao::BIG::knajpa::iloveyou::laola: Cioteczki Kochane, które towarzyszyły Zimkom i później Emhokr, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i cudnego sylwestra do rana :cunao::hand::hand::hand: Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A co tu za pijanstwo beze mnie się odbywa. Dziękujemy wieśniakom Zimkom:):) Quote
jostel5 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ale szaleństwo Kapsla jest POWALAJĄCE! Sama radość! :) Wszystkim Wam-niech się wiedzie!:) Quote
Maruda666 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dużo szczęścia dla wszystkich :loveu::loveu: A na jutro słabych objawów odstawienia :diabloti: Quote
emhokr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 nie czuję nóg od tańca...a z imprezy (domówka u znajomego) Rudy najbardziej szczęśliwy - wymiziany po całości :) Quote
andegawenka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Skruszona Pańcia po powrocie wymiziała, czy też balował? Quote
emhokr Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ojj, balował :D strzelanie w okolicy go nie interesowało, ale ludzi do molestowania nie miał tylu na raz nigdy :D Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 O matko! a Ci co urządzali bal, zaproszą Was w przyszłym roku:crazyeye::loveu: Quote
emhokr Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 sami psiarze, więc bez problemu ;D ostatnio im sunię ktoś ukradł... szukamy i nic... a taka była urocza... ludzie to s...syny Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 emhokr napisał(a):sami psiarze, więc bez problemu ;D ostatnio im sunię ktoś ukradł... szukamy i nic... a taka była urocza... ludzie to s...syny ...może być na dogo ta sunia, ale to dżungla...jeśli w rasie to łatwiej...W takim nadmiarze psów kradzież....w życiu nie zrozumiem ludzi.... Quote
emhokr Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 to kundelek, szara, ze szczęką jak bokser, owłosiona niczym kuzyn Cosiek z rodziny Addamsów... mam nadzieję, cały czas mam nadzieje, ze się znajdzie... ma na imię Karina... na czubku głowy fikuśnie spięta grzyweczka w kucyk... a tu na poprawę humoru... Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Szkoda suni, ale ....... nie zgub Saszy proszę. Zamaluj może:roll: Quote
emhokr Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Sashy to nie ma pocji zgubic :) ani ja, ani Tomek nie pozwolimy sobie na zgubienie Rudego Rydza... Rudy się nas pilnuje, ale wiemy, że np za suką z cieczką może poleciec, wiec największa swoboda jest w stajni na hali albo w lesie, gdzie idzie koło nas. gdyby mi Sasha uciekł... ja nie wiem... załamałabym się... nie umiem sobie wyobrazic dziś życia bez niego... Quote
emhokr Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=06-ugqSI-CU&feature=player_embedded#! od koleżanki znaleziony w sieci filmik... końcówka idealna - szybkie przebudzenie i minka "to nie ja" :D[/FONT] Quote
andegawenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='emhokr'][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=06-ugqSI-CU&feature=player_embedded#! od koleżanki znaleziony w sieci filmik... końcówka idealna - szybkie przebudzenie i minka "to nie ja" :D[/FONT] Moja Kara.....tak samo....a słyszycie ten głos w tle . Piesek jest uwielbiany... Quote
Kapsel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A facet gada jak do niemowlaczka, więc możemy podać sobie z nim rękę, zaboksiały do bólu, ma fioła na jego punkcie :mdrmed::lol!::lol!::lol!: Quote
emhokr Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 z dedykacją dla Sashy :) O rudy, rudy, rudy rydz Jaka piękna sztuka Rudy, rudy, rudy rydz A ja rydzów szukam Quote
emhokr Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wariactwa z Krzyśkiem, czyli tradycja ;) taka dwójka małych dzieci ;) Quote
Recommended Posts