Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje...i dla Was i Waszych pupili wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, KASY - bez której czasami są związane ręce - uśmiechu i dobrych ludzi w okół :)

Posted

emhokr napisał(a):
dziekuje...i dla Was i Waszych pupili wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, KASY - bez której czasami są związane ręce - uśmiechu i dobrych ludzi w okół :)

a z tego linku wyżej Klaudynka jedzie do moich dzieci. emhokr gdy się osiedlisz też Ci wybiorę takie cudeńko...jeśli zechcesz oczywiście...

Posted

[quote name='andegawenka']Mam przekazać najlepsze życzenia noworoczne od wieśniaków:ices_bla: to jest Zimków:oops:

Ninuś przekaż Zimkom :buzi::buzi::buzi: Kochanym najlepsze życzenia, Do siego Roku!!!!
Emhokr, Saszka i Tz również życzymy wszystkiego co najlepsze. Oby Nowy Rok był o niebo lepszy od tego!!! :cunao::cunao::BIG::knajpa::iloveyou::laola:
Cioteczki Kochane, które towarzyszyły Zimkom i później Emhokr, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i cudnego sylwestra do rana :cunao::hand::hand::hand:

Posted

emhokr napisał(a):
sami psiarze, więc bez problemu ;D ostatnio im sunię ktoś ukradł... szukamy i nic... a taka była urocza... ludzie to s...syny

...może być na dogo ta sunia, ale to dżungla...jeśli w rasie to łatwiej...W takim nadmiarze psów kradzież....w życiu nie zrozumiem ludzi....

Posted

to kundelek, szara, ze szczęką jak bokser, owłosiona niczym kuzyn Cosiek z rodziny Addamsów... mam nadzieję, cały czas mam nadzieje, ze się znajdzie... ma na imię Karina... na czubku głowy fikuśnie spięta grzyweczka w kucyk...

a tu na poprawę humoru...

Posted

Sashy to nie ma pocji zgubic :) ani ja, ani Tomek nie pozwolimy sobie na zgubienie Rudego Rydza... Rudy się nas pilnuje, ale wiemy, że np za suką z cieczką może poleciec, wiec największa swoboda jest w stajni na hali albo w lesie, gdzie idzie koło nas. gdyby mi Sasha uciekł... ja nie wiem... załamałabym się... nie umiem sobie wyobrazic dziś życia bez niego...