Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emhokr napisał(a):
jeszcze troche ;) wolałabym poczekac...za niedługo sie wyjaśni...ale nie czuję, że to to ;p
ja muszę się najpierw napracowac, zeby kupic gospodarstwo, miec na swoim podwórku moje koniska i...kwitnący w głowie...kameralny, domowy hotelik...bez kojców, bez klatek...

To będziesz musiała zostać od razu babcią, przy takich planach w naszej ojczyźnie ukochanej...:p

Biszkopt, też ładnie, nawet ładniej...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biszkopt to jego ksywa ;) jest na drugim miejscu, zaraz za Pokrętłem... to jest pies guma i koniec... juz wspominalam, że Zuźka się wykręcała śpiąc niesamowicie...ale Sasha jest mistrzem nad mistrzami... elastycznośc jego kręgosłupa mnie powala - uwielbia leżec na pleckach, łapki przednie podkurczone, fafle zakrywają oczy, a reszta ciała... hmm..wywala jajka po prostu ;p jak mawia Tomek - on ma wywalone na wszystko ;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Chciałam napisać jak nazywałam swoją, ale nie dałam rady...tyle tego było:loveu:

Ja mam takie słownictwo, ze nie wiem czy w słowniku takie wyrazy by się znalazły :D:D:D

Posted

andegawenka napisał(a):
Od połowy najsmaczniejsze....charakter boksera....to najcudowniejszy pies na świecie...

Dlaczego ja sie z Tobą Ninuś muszę stale zgadzać??? :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Nie ma takich drugich!!!!!!!!!!:shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

są cudowne, rozkoszne... i te piekne, smutne pyski.... takie zmartwione...dlatego je krzywdzą... bo są za dobre, co już pisałam...
nastrój mam melancholijny, bo pisałam na temat koni i transportów... ech...

Posted

ech..ja sama mam kupę sprzętu, który wyprzedaję po Galino...ech, ech, ech...

na poprawę humoru... jak Zuźka wykorzystuje Bolka :)

i aparatowy Sasha :) mam od Rodziców pożyczony aparat, więc liczę na jakieś psie zdjęcia w Święta :)

w końcu liczę na porobienie zdjęc na dworzu z normalnym światłem :)
o ile mnie głowa przestanie bolec..kolejny dzień...okazuje się, że zatoki...na szczęście na dworzu przechodzą ;)

ps: jak stoi taki gruby kafar z niego nie jest, tu skóra mu się z-shar-pei-owała :evil_lol:

Posted

Tak myślałam że jesteś osprzętowana:evil_lol:

Pies z kotem , nie mogę. człowiek się roztapia jak coś takiego ogląda:loveu::loveu::loveu:

...się jakoś chłopakowi przybyło:p po liniach papilarnych na czole poznałam że to Skretek:razz:

Posted

andegawenka napisał(a):

Pies z kotem , nie mogę. człowiek się roztapia jak coś takiego ogląda:loveu::loveu::loveu:

...się jakoś chłopakowi przybyło:p po liniach papilarnych na czole poznałam że to Skretek:razz:

Cudne, nie mogłam się napatrzyć :lol::lol::lol:

Posted

dzis z T bylismy u Rodziców i akurat ich na spacerku spotkaliśmy z Zuzką..weszliśmy na górę, a kot Bolesław czekał namiętnie przy drzwiach :) cholera..ja chcę kota! :D nie w tym mieszkaniu, ale w nastepnym kota miec muszę...

a tu mini fragmencik akwarium Taty - aktualnie zostały wytoczone ostre działa przeciwko glonom...rybki są niezbyt trudne, już się przejechaliśmy na stadzie 20-u paletek, więc teraz czas na coś łatwego :) musze jeszcze papugę obfotografowac, nowy nabutek, młodziutka żako :)

kociamber śpiący

i łapiący komara Sasheńka

Posted

ja uwielbiam wszystko :) konie, psy, koty (dzięki Bolkowi zaczęłam byc kociarą), papugi, grzyzonie, rybki (nawet karpia nie kupujemy, szkoda...kto by go miał zabic? ja w życiu, o moim mężu nie wspomnę), świnki, krowy, wszystko :) może za małpami nie przepadam, ale raczej miec nie będę (acz 10 lat temu taka możliwosc się pojawiła :D )

Posted

andegawenka napisał(a):
W domu NIE!!! ja gupek kochać wszystko co nie człowiekiem się zwie. chociaż tu też mam "parę" wyjątków;)

Myślę, że to my jesteśmy tymi wyjątkami:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Ja kocham wszystko oprócz PAJĄKÓW :mad::mad::mad::mad: ale w domu chcę miec tylko boksie i koniec :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Kapsel napisał(a):
Myślę, że to my jesteśmy tymi wyjątkami:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Ja kocham wszystko oprócz PAJĄKÓW :mad::mad::mad::mad: ale w domu chcę miec tylko boksie i koniec :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

....yhm:razz:

pajączki też są potrzebne, chociaż do małp i gadów nie pałam miłością wielką, ale też są w zasięgu mojej jurysdykcji:p

Posted

ja mam męża gada (wszak ksywka Kajman ;p ), więc do gadów się przyzwyczaiłam

Tomek szalał dziś z choinką..wyszło mu coś takiego, hehe..niezbyt urodziwa, ale jest ;)

nie mówcie, że papużka brzydka ;)
muszę żako dorwac z aparatem, nie ma wyjścia i już :D

Posted

Wesołych Świąt Kochani dużo miłości i fajnych prezentów i białego śniegu.

(Gady też z małymi wyjątkami...;))

Wasza choinka taka sama jak i u moich dzieci, widocznie te podwarszawskie takie są:razz: