andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 emhokr napisał(a):jeszcze troche ;) wolałabym poczekac...za niedługo sie wyjaśni...ale nie czuję, że to to ;p ja muszę się najpierw napracowac, zeby kupic gospodarstwo, miec na swoim podwórku moje koniska i...kwitnący w głowie...kameralny, domowy hotelik...bez kojców, bez klatek... To będziesz musiała zostać od razu babcią, przy takich planach w naszej ojczyźnie ukochanej...:p Biszkopt, też ładnie, nawet ładniej... Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='emhokr']http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-kr%C3%B3w-i-DT-dla-wielu-ps%C3%B3w! zapraszamy... o ile slow "zapraszamy" nei jest zbyt radosne... Znamy, mam FB... Quote
emhokr Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Biszkopt to jego ksywa ;) jest na drugim miejscu, zaraz za Pokrętłem... to jest pies guma i koniec... juz wspominalam, że Zuźka się wykręcała śpiąc niesamowicie...ale Sasha jest mistrzem nad mistrzami... elastycznośc jego kręgosłupa mnie powala - uwielbia leżec na pleckach, łapki przednie podkurczone, fafle zakrywają oczy, a reszta ciała... hmm..wywala jajka po prostu ;p jak mawia Tomek - on ma wywalone na wszystko ;) Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Chciałam napisać jak nazywałam swoją, ale nie dałam rady...tyle tego było:loveu: Quote
Kapsel Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 andegawenka napisał(a):Chciałam napisać jak nazywałam swoją, ale nie dałam rady...tyle tego było:loveu: Ja mam takie słownictwo, ze nie wiem czy w słowniku takie wyrazy by się znalazły :D:D:D Quote
Agnezia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 No nasze na pewno nie znajdują się w słowniku: duposkręt, dżadża radża. To tak by było na początek ;) Quote
emhokr Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 tak mam z końmi :) nie zliczę :D czasem wręcz nowomowa orwell'owska mi wychodzi ;) [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=d69Wj4VdP-o&feature=player_embedded#! [/FONT]boksio i dziecko...całego nie oglądałam, więc nie wiem czy dalej niż 3 minuta jest coś ciekawego - dostałam od koleżanki [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
andegawenka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Od połowy najsmaczniejsze....charakter boksera....to najcudowniejszy pies na świecie... Quote
Kapsel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 andegawenka napisał(a):Od połowy najsmaczniejsze....charakter boksera....to najcudowniejszy pies na świecie... Dlaczego ja sie z Tobą Ninuś muszę stale zgadzać??? :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Nie ma takich drugich!!!!!!!!!!:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
emhokr Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 są cudowne, rozkoszne... i te piekne, smutne pyski.... takie zmartwione...dlatego je krzywdzą... bo są za dobre, co już pisałam... nastrój mam melancholijny, bo pisałam na temat koni i transportów... ech... Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Witajcie... http://www.dogomania.pl/threads/198786-Akcesoria-dla-koniarzy.-DO-30-XII-22.00.-Na-potworn%C4%85-bied%C4%99-%C5%82ysego-Bruna-z-Lublina.?p=15981277#post15981277 Quote
emhokr Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ech..ja sama mam kupę sprzętu, który wyprzedaję po Galino...ech, ech, ech... na poprawę humoru... jak Zuźka wykorzystuje Bolka :) i aparatowy Sasha :) mam od Rodziców pożyczony aparat, więc liczę na jakieś psie zdjęcia w Święta :) w końcu liczę na porobienie zdjęc na dworzu z normalnym światłem :) o ile mnie głowa przestanie bolec..kolejny dzień...okazuje się, że zatoki...na szczęście na dworzu przechodzą ;) ps: jak stoi taki gruby kafar z niego nie jest, tu skóra mu się z-shar-pei-owała :evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Tak myślałam że jesteś osprzętowana:evil_lol: Pies z kotem , nie mogę. człowiek się roztapia jak coś takiego ogląda:loveu::loveu::loveu: ...się jakoś chłopakowi przybyło:p po liniach papilarnych na czole poznałam że to Skretek:razz: Quote
Mysza2 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 andegawenka napisał(a): Pies z kotem , nie mogę. człowiek się roztapia jak coś takiego ogląda:loveu::loveu::loveu: ...się jakoś chłopakowi przybyło:p po liniach papilarnych na czole poznałam że to Skretek:razz: Cudne, nie mogłam się napatrzyć :lol::lol::lol: Quote
emhokr Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 dzis z T bylismy u Rodziców i akurat ich na spacerku spotkaliśmy z Zuzką..weszliśmy na górę, a kot Bolesław czekał namiętnie przy drzwiach :) cholera..ja chcę kota! :D nie w tym mieszkaniu, ale w nastepnym kota miec muszę... a tu mini fragmencik akwarium Taty - aktualnie zostały wytoczone ostre działa przeciwko glonom...rybki są niezbyt trudne, już się przejechaliśmy na stadzie 20-u paletek, więc teraz czas na coś łatwego :) musze jeszcze papugę obfotografowac, nowy nabutek, młodziutka żako :) kociamber śpiący i łapiący komara Sasheńka Quote
emhokr Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ja uwielbiam wszystko :) konie, psy, koty (dzięki Bolkowi zaczęłam byc kociarą), papugi, grzyzonie, rybki (nawet karpia nie kupujemy, szkoda...kto by go miał zabic? ja w życiu, o moim mężu nie wspomnę), świnki, krowy, wszystko :) może za małpami nie przepadam, ale raczej miec nie będę (acz 10 lat temu taka możliwosc się pojawiła :D ) Quote
andegawenka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 W domu NIE!!! ja gupek kochać wszystko co nie człowiekiem się zwie. chociaż tu też mam "parę" wyjątków;) Quote
Kapsel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 andegawenka napisał(a):W domu NIE!!! ja gupek kochać wszystko co nie człowiekiem się zwie. chociaż tu też mam "parę" wyjątków;) Myślę, że to my jesteśmy tymi wyjątkami:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Ja kocham wszystko oprócz PAJĄKÓW :mad::mad::mad::mad: ale w domu chcę miec tylko boksie i koniec :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
andegawenka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Kapsel napisał(a):Myślę, że to my jesteśmy tymi wyjątkami:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Ja kocham wszystko oprócz PAJĄKÓW :mad::mad::mad::mad: ale w domu chcę miec tylko boksie i koniec :mdrmed::mdrmed::mdrmed: ....yhm:razz: pajączki też są potrzebne, chociaż do małp i gadów nie pałam miłością wielką, ale też są w zasięgu mojej jurysdykcji:p Quote
emhokr Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ja mam męża gada (wszak ksywka Kajman ;p ), więc do gadów się przyzwyczaiłam Tomek szalał dziś z choinką..wyszło mu coś takiego, hehe..niezbyt urodziwa, ale jest ;) nie mówcie, że papużka brzydka ;) muszę żako dorwac z aparatem, nie ma wyjścia i już :D Quote
Kapsel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Emhokr, Saszko, cała rodzinko Kochana, życzymy :x-mas::tree1::tree1::tree1: Wam WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
emhokr Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 dziekujemy i jeszcze raz wszystkim Wesołych Świąt :) Quote
andegawenka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych Świąt Kochani dużo miłości i fajnych prezentów i białego śniegu. (Gady też z małymi wyjątkami...;)) Wasza choinka taka sama jak i u moich dzieci, widocznie te podwarszawskie takie są:razz: Quote
Recommended Posts