fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Nie wiem, tyle tylko było w tym mailu - właściwie to była taka automatyczna odpowiedź z szerloka Quote
wojtuś Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzięki, to może Pani sie odezwie i będziemy coś więcej wiedzieć:) Quote
Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a co z domkami, które już myślały wcześniej o Żabce ? już zrezygnowali ? chodzi mi o te osoby, co podobno ją poznały wcześniej , jeszcze przed wyjazdem do hotelu. Quote
karusiap Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kenny napisał(a):a co z domkami, które już myślały wcześniej o Żabce ? już zrezygnowali ? chodzi mi o te osoby, co podobno ją poznały wcześniej , jeszcze przed wyjazdem do hotelu. Pani Roma pamieta o Zabce:)nawet dzis rozmawialysmy, oglasza malutka. Ma jednak sunie i tu obawa jakby sie zgodzilyw domku.... Quote
Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 karusiap napisał(a):Pani Roma pamieta o Zabce:)nawet dzis rozmawialysmy, oglasza malutka. Ma jednak sunie i tu obawa jakby sie zgodzilyw domku.... aha, taka sprawa :) można by było sprawdzić jak się dogadają. może udałoby się zabrać Panią i jej sunię do hoteliku, żeby się poznały, sama nie wiem. a ta pani mieszka na Nullo>? Quote
fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 A jakby się zgodziły, to byłaby skłonna adoptować Żabkę? Bo jeśli tak, to może mogłaby z tą swoją sunią przyjeżdżać do hoteliku, zapoznać sunie No sama nie wiem hehe Kenny widzę, że napisałyśmy dokładnie to samo :) Quote
karusiap Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Tak , Pani Roma mieszka chyba dokladnie w tamtej okolicy. Sunka byla juz w hoteliku...zobaczymy jaks ie sprawa bedzie rozwijala....jednak Zabka jest teraz mam nadzieje inna niz bedzie gdy sie calkiem przelamie,oswoi. A i sunka zachowuje sie inaczej w obcym hotelu niz w domu gdzie jest ksiezniczka i nagle przyszlaby druga sunka.... Quote
fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 No tak, jednak co innego spacery na neutralnym terenie, a co innego wspólne mieszkanie. I pewnie sprawę utrudnia to, że Żaba nie chce za bardzo spacerować i panikuje, Quote
fizia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Odnawiam codziennie ogłoszenia Żabci... Kurcze mógłby się już ten Domek znaleźć... Quote
karusiap Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Zaba jest niesamowita.Niedowierzalam,gdy p.Tomek opowiadal mi co wyprawia. Wczoraj weszlam do boksu,Zaba byla juz z awanturka pod drzwiami:) Siusiajac z radosci wlazla mi na kolana,ubralysmy szelki a ona w te pedy na polko,podskakujac radosnie. Na polku bylo za zimno wiec siku i spowrotem:) Nie ten pies!!!Ale tylko gdy kogos zna,obcych boi sie nadal. Quote
Kenny Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 brawo Żabeczko za piękne postępy !!!!!!! :D co za dobra wiadomość w ten brzydki dzień :) Quote
fizia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Cudne wiadomości! W takim razie w poprzednim tygodniu musiała chyba mieć jakiś gorszy dzień, bo ani z Dziewczyn się nie cieszyła ani za bardzo jeść nie chciała Strasznie się cieszę, że powrócił Jej dobry humor Quote
Kenny Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 słuchajcie tu jest potrzebna pomoc, konieczny nowy DT dla szkrabka i osoby do robienia ogłoszeń, zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/197978-oko%C5%82o-czterotygodniowy-podrzutek Quote
Jagienka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 wtatara napisał(a):fizia żabka znajdzie szybko domek Taaak? A wie Pani coś więcej, bo jakoś od dwóch miesięcy się nikt o nią nie bije... :roll: Quote
fizia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Też mi się wydawało, że z tak łapiącą za serce historią niewielka, młoda, ładna sunia wzbudzi więcej emocji i szybko ktoś się Nią zainteresuje. Ale niestety jakoś nie ma chętnych... Quote
karusiap Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dzwonila dzis Pani,ktora pisala juz fiziu maila do Ciebie.Jest bardzo zainteresowana Zabka,ma sunie i koty.Umowilysmy sie,ze bedzie odwiedzac Zabke po Swietach jak da rade na spokojnie,zeby teraz nie wszystko na lapu capu.... Quote
fizia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 To już zawsze jakieś światełko w tunelu :) trzymam nieustannie kciuki Quote
Kenny Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ja również trzymam kciuki :) może to właśnie TEN domek :) oby! Quote
karusiap Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Zaba robi mylace miny....tu np podejrzany wzrok bo nie bralam na raczki a tu ogonek malo nie odpadnie z radosci,bo widzi p.Tomka w oddali:) Quote
wtatara Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 kochana jest, znajdzie domek . Karusia mam dla Ciebie jeszcze 20 zł ale to po świetach Ci wyslę Quote
fizia Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Miło widzieć machający ogonek u Żabki :) Piękny widok :) Mogę sobie tylko wyobrazić, jaki to będzie kochany, wierny pies, jak już znadzie swojego Czlowieka Quote
wojtuś Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Odwiedzam Żabkę:) Żabka na spacerku a nie na rączkach :lol: Pozdrawiam pięknie;) [FONT=Arial][/FONT] Quote
fizia Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Jaka śliczna choinka :) Następne Święta Żaba musi już spędzić koło takiej choinki, na czyichś kolankach i to pod kocykiem :) Ale cieszmy się, że jest w hoteliku, najedzona, spokojna, a nie dalej pod tym nieszczęsnym balkonem brrrr Quote
Recommended Posts