Jump to content
Dogomania

Wierna *ŻABKA* od kwietnia mieszka pod balkonem przy Fr.Nullo-MA DOM!!!Pozostał DŁUG!

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co z domkami, które już myślały wcześniej o Żabce ? już zrezygnowali ? chodzi mi o te osoby, co podobno ją poznały wcześniej , jeszcze przed wyjazdem do hotelu.

Posted

Kenny napisał(a):
a co z domkami, które już myślały wcześniej o Żabce ? już zrezygnowali ? chodzi mi o te osoby, co podobno ją poznały wcześniej , jeszcze przed wyjazdem do hotelu.

Pani Roma pamieta o Zabce:)nawet dzis rozmawialysmy, oglasza malutka. Ma jednak sunie i tu obawa jakby sie zgodzilyw domku....

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Roma pamieta o Zabce:)nawet dzis rozmawialysmy, oglasza malutka. Ma jednak sunie i tu obawa jakby sie zgodzilyw domku....

aha, taka sprawa :) można by było sprawdzić jak się dogadają. może udałoby się zabrać Panią i jej sunię do hoteliku, żeby się poznały, sama nie wiem. a ta pani mieszka na Nullo>?

Posted

A jakby się zgodziły, to byłaby skłonna adoptować Żabkę?
Bo jeśli tak, to może mogłaby z tą swoją sunią przyjeżdżać do hoteliku, zapoznać sunie
No sama nie wiem

hehe Kenny widzę, że napisałyśmy dokładnie to samo :)

Posted

Tak , Pani Roma mieszka chyba dokladnie w tamtej okolicy.
Sunka byla juz w hoteliku...zobaczymy jaks ie sprawa bedzie rozwijala....jednak Zabka jest teraz mam nadzieje inna niz bedzie gdy sie calkiem przelamie,oswoi. A i sunka zachowuje sie inaczej w obcym hotelu niz w domu gdzie jest ksiezniczka i nagle przyszlaby druga sunka....

Posted

No tak, jednak co innego spacery na neutralnym terenie, a co innego wspólne mieszkanie.
I pewnie sprawę utrudnia to, że Żaba nie chce za bardzo spacerować i panikuje,

Posted

Zaba jest niesamowita.Niedowierzalam,gdy p.Tomek opowiadal mi co wyprawia. Wczoraj weszlam do boksu,Zaba byla juz z awanturka pod drzwiami:) Siusiajac z radosci wlazla mi na kolana,ubralysmy szelki a ona w te pedy na polko,podskakujac radosnie. Na polku bylo za zimno wiec siku i spowrotem:)
Nie ten pies!!!Ale tylko gdy kogos zna,obcych boi sie nadal.

Posted

Cudne wiadomości!
W takim razie w poprzednim tygodniu musiała chyba mieć jakiś gorszy dzień, bo ani z Dziewczyn się nie cieszyła ani za bardzo jeść nie chciała
Strasznie się cieszę, że powrócił Jej dobry humor

Posted

Też mi się wydawało, że z tak łapiącą za serce historią niewielka, młoda, ładna sunia wzbudzi więcej emocji i szybko ktoś się Nią zainteresuje.
Ale niestety jakoś nie ma chętnych...

Posted

Dzwonila dzis Pani,ktora pisala juz fiziu maila do Ciebie.Jest bardzo zainteresowana Zabka,ma sunie i koty.Umowilysmy sie,ze bedzie odwiedzac Zabke po Swietach jak da rade na spokojnie,zeby teraz nie wszystko na lapu capu....

Posted

Miło widzieć machający ogonek u Żabki :)
Piękny widok :)

Mogę sobie tylko wyobrazić, jaki to będzie kochany, wierny pies, jak już znadzie swojego Czlowieka

Posted

Jaka śliczna choinka :)
Następne Święta Żaba musi już spędzić koło takiej choinki, na czyichś kolankach i to pod kocykiem :)

Ale cieszmy się, że jest w hoteliku, najedzona, spokojna, a nie dalej pod tym nieszczęsnym balkonem brrrr