Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edyta_D_R napisał(a):
Ja rowniez zycze aby Nowy Rok byl lepszy od poprzedniego, i aby kolejne psiny , ktorym pomagacie na codzien znalazly jak najszybciej swojego wlasnego, kocahnego czlowieka

Edyta , a jak Twoja tymczasowiczka? mieszka już z Tropem?

Posted

hmmm, jakby to powiedziec? zostala u mnie?
no wlasnie,Sara jest ze mna i o tymczasowce juz nie pamietamy nawet.
Ale dobrze miec namiary na dziewczyne ktora chciala sare,bo moze zainteresuja ja jakis inny psiak?

Pozdrawiam.

P.s.Tak sie martwilam zima ,ale ona ma tak grube futro, ze nie straszny jej pobyt na dworze.
Zapraszam w odwiedziny Eniu ,jak bedziesz w starej wsi>

Posted

No to szczęściara!!!! lepiej nie mogla trafić!
A futro to ma jak niedźwiedź z tego co pamietam więc w mieszkaniu byłoby jej gorąco.
Edyta chyba Ty pierwsza mnie znów odwiedzisz bo chce żeby dziewczyny pobiegały...
wstaw nam troszke fot farciary Sary.:lol:

Posted

Sorry za off ale mam ważną sprawę.

Poszukuję opiekuna (cały dzień) dla mojego 4 letniego sharpeia, 1-2 razy w miesiącu w domu opiekuna.
Pies bardzo przyjacielski dla ludzi, nie zawsze dla psów ale absolutnie nie agresywny, mocno rozpieszczony więc konieczny stały kontakt z człowiekiem. Najchętniej opiekun z Zielonki lub bliskich okolic, choć możliwy dowóz do Warszawy.
Jeśli macie kogoś to dajcie znać.

Posted

Olga132 napisał(a):
a jak pies do kotów? i czy odpłatnie ta opieka? bo musze wiedzieć w razie czego jak bym ludzi pytała

Kotów nie atakuje, opieka odpłatna.

• 2 weeks later...
Posted

Olga132 napisał(a):
bedzie potrzebny - ale najpierw ktos musi jechac do Emir a w najblizszym czasie chyba sie na to nie zanosi

ale już jest potrzebny, czy będzie potrzebny za jakiś czas?

Posted

zmysł on nie jest na razie niezbędny. Oczywiście chętnie skorzystamy przy okazji ale wiadomo , że ktoś musiałby tam pojechać i to zrobić bo sama emir nie da rady. Na pewno fundacje skorzysta z tej okazji...przy okazji.

Posted

Ania W napisał(a):
zmysł on nie jest na razie niezbędny. Oczywiście chętnie skorzystamy przy okazji ale wiadomo , że ktoś musiałby tam pojechać i to zrobić bo sama emir nie da rady. Na pewno fundacje skorzysta z tej okazji...przy okazji.

pytam, bo być może w weekend będę koło Żabiej

Posted

Ale jesteś w stanie "osobiście" obskoczyć przynajmniej część psów? Bo jeśli tak to możesz zadzwonić do emir i spytać czy da się to zrobić.
Ja na pewno nie pojadę w ten weekend.

Posted

Ania W napisał(a):
Ale jesteś w stanie "osobiście" obskoczyć przynajmniej część psów? Bo jeśli tak to możesz zadzwonić do emir i spytać czy da się to zrobić.
Ja na pewno nie pojadę w ten weekend.

dobra, to się będę kontaktował. a czy w razie braku czytnika(bo nie wiem, czy się uda) potrzeba jakieś psiaki obfocić?