enia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104605&page=7 Dziewczyny kto może w TOZie sprawdzić czy znowu jest jakiś nowy oddział powołany w Węgrowie lub Mińsku???? hycel z Mińska działaczem Tozu!!!!! przeczytajcie co rybon36 pisze! a pamietam jak on do P. J. jeżdził do schronu.......miałą byc współpraca czy cos, zreszta J. sama o tym mowiła...... a hycel wozi do Wołomina i Krzyczek psy....... Quote
Folen Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja chyba z tym hyclem ryzykować nie będę..najwyżej "skombinuje" jakiś usypiacz i tym psa potraktuję.. Quote
Zmysł Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jak możesz to roześlij do znajomych informację tej treści: Rozprawa apelacyjna w sprawie zabijania w schronisku w Białce psów i wytapianiu z nich smalcu odbędzie się: w dniu 22 lutego 2008 r. godz. 12.10, sala VIII w Sądzie Okręgowym w Radomiu, ul. Piłsudskiego 10 Zorganizujmy PIKIETĘ!!!! Trzeba pokazać,że jest nas dużo. Że chcemy coś zmienić w tym kraju. Zaprotestujmy przeciwko pseudoschroniskom!!! DOGOMANIACY ŁĄCZMY SIĘ!!! Quote
paros Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='mycha101']I jeszcze ten psiak. Wielki strasznie i strasznie kochany, nie chciał mi ręki zjeść tylko chciał się tulić. Niestety nie znam wieku:( Mycha co możesz powiedzieć o tym psiaku??:cool3: Gdzie on jest?? Quote
Mośka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Aniu, jakie piękne fotki Ci wyszły :loveu: Zapraszamy do EMIROWEJ galerii :cool3: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/GALERIA/galerialuty2008.htm Quote
mycha101 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 paros napisał(a):Mycha co możesz powiedzieć o tym psiaku??:cool3: Gdzie on jest?? Jest w schronie pod Ciechanowem. Do ludzi jest wspaniały, ale do psów niestety nie. Musi siedzieć sam w boksie bo łobuzował. Myślę, że idealny do pilnowania. Quote
Ania W Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Mośka dziękuję ...a już niedługo będę miała nową maszynę ;) Ja lubię to zdjęcie: "Siostry sisters" ;) Oczywiście niepozowane :) Quote
mycha101 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Oto kilka pięknych zdjęć wielkiego psa zrobionych przez AnięW: I jeszcze podhalankowata sunia: Quote
Mośka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='mycha101'] Ten pies w tle łudząco podobny do naszej Żanety :roll: <matko, tak teraz będę mieć ?:evil_lol:> Quote
Ania W Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 To ja zapraszam na wątek pawłowskiej Pestki ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9449964#post9449964 Quote
E.DEREK Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mycha101 napisał(a):Jest w schronie pod Ciechanowem. Do ludzi jest wspaniały, ale do psów niestety nie. Musi siedzieć sam w boksie bo łobuzował. Myślę, że idealny do pilnowania. To jest pies w typie leonbergera, czyli misiek-przytulanka. Nie nadaje się do stróżowania. Do ludzi za ogrodzeniem będzie się łasił. Jeżeli będzie polecany do pilnowania to może trafić do kojca, a to dla psa z charakterem leonbergera katastrofa. Czy macie możliwość wyciągnięcia go do jakiegoś hotelu zanim weźmie go ktoś na łańcuch. Pieniądze zorganizujemy na forum leonbergerów i będziemy szukać domu. Jeżeli ktoś bywa w tym schronisku i może pomóc to proszę o kontakt. Quote
Jo37 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wyślijcie do Camary informacje o suni mix podhalana . Może pomoże znależć jej dom . Quote
Mośka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jo37 napisał(a):Wyślijcie do Camary informacje o suni mix podhalana . Może pomoże znależć jej dom . Mycha -zajęłaś się tą propozycją? Quote
Ania W Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Podhalankę mycha juz jakiś czas temu wysłała. Pies mi bardziej mixa kaukaza (głowa-kształt, oczy, uszy) przypomina choć umaszczenie podobne nieco do leonka. To przyjazny do ludzi pies ale charakterny. Nie toleruje innych psów i jest wobec nich agresywny. Myślę, że on najlepiej czułby się na ogrodzie. Na razie nie widzę możliwości, żeby umieścić go w hotelu - jedyna nadzieja , że znajdzie mu się szybko dom przez dogomanię i ludzi związnych z nią. Co dopilnowania...ja widząc takiego lwa za ogrodzeniem , nawet merdajacego ogonem raczej bym nie weszła sama ;) Quote
mycha101 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dzięki dziewczyny. Do Camary już ją wysłałam. Jeśli chodzi o olbrzyma, to obawiam się, że trafi na łańcuch. :shake: Quote
paros Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mycha101 napisał(a):Dzięki dziewczyny. Do Camary już ją wysłałam. Jeśli chodzi o olbrzyma, to obawiam się, że trafi na łańcuch. :shake: Dziewczyny, a można go stamtąd zabrać? :cool3: Już z E.DEREK szukamy jakiegoś miejsca "na gwałt" i nie wiemy jeszcze (szukamy!!) kto mógłby go przywieźć do W-wy:-( Quote
enia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 E.DEREK napisał(a):To jest pies w typie leonbergera, czyli misiek-przytulanka. Nie nadaje się do stróżowania. Do ludzi za ogrodzeniem będzie się łasił. Jeżeli będzie polecany do pilnowania to może trafić do kojca, a to dla psa z charakterem leonbergera katastrofa. Czy macie możliwość wyciągnięcia go do jakiegoś hotelu zanim weźmie go ktoś na łańcuch. Pieniądze zorganizujemy na forum leonbergerów i będziemy szukać domu. Jeżeli ktoś bywa w tym schronisku i może pomóc to proszę o kontakt. mycha a u Lamii? Quote
paros Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mycha101 napisał(a):zapytam lamię. dzięki :lol: Już wysłałam do niej maila :evil_lol: Quote
enia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jolu myślimy podobnie, mam nadzieje ,że leosiowi sie uda! Quote
Olga132 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 http://www.allegro.pl/item312031598_czas_wielkiej_nocy_nie_odmawiaj_im_pomocy_.html Quote
mycha101 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='mycha101'] Jest domek dla tej królewny, ale potrzebny jest transport do Krakowa, jeśli ktoś coś usłyszy to będę wdzięczna. Quote
Mośka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mycha, wpisz się na wątek transportowy... Chętnie bym CI pomogła, bo jadę przez Katowice 4.03 (do Ustronia), ale sunia jest za duza. Jade z cala familia, bagaznik full, 2 dzieci w fotelikach, a mi z przodu się nie zmieści :shake: Quote
mycha101 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dzięki Mośka:loveu: Na transportowym już jest. Quote
Ania W Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mośka napisał(a):Mycha, wpisz się na wątek transportowy... Chętnie bym CI pomogła, bo jadę przez Katowice 4.03 (do Ustronia), ale sunia jest za duza. Jade z cala familia, bagaznik full, 2 dzieci w fotelikach, a mi z przodu się nie zmieści :shake: No co ty Mośka? Tobie się nie zmieści?! TOBIE?!?!:cool3: Quote
Recommended Posts