Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak możesz to roześlij do znajomych informację tej treści:

Rozprawa apelacyjna w sprawie zabijania w schronisku w Białce psów i wytapianiu z nich smalcu
odbędzie się:
w dniu 22 lutego 2008 r. godz. 12.10, sala VIII
w Sądzie Okręgowym w Radomiu, ul. Piłsudskiego 10

Zorganizujmy PIKIETĘ!!!!

Trzeba pokazać,że jest nas dużo.
Że chcemy coś zmienić w tym kraju.

Zaprotestujmy przeciwko pseudoschroniskom!!!

DOGOMANIACY ŁĄCZMY SIĘ!!!

Posted

[quote name='mycha101']I jeszcze ten psiak. Wielki strasznie i strasznie kochany, nie chciał mi ręki zjeść tylko chciał się tulić. Niestety nie znam wieku:(

Mycha co możesz powiedzieć o tym psiaku??:cool3: Gdzie on jest??

Posted

paros napisał(a):
Mycha co możesz powiedzieć o tym psiaku??:cool3: Gdzie on jest??

Jest w schronie pod Ciechanowem. Do ludzi jest wspaniały, ale do psów niestety nie. Musi siedzieć sam w boksie bo łobuzował. Myślę, że idealny do pilnowania.

Posted

mycha101 napisał(a):
Jest w schronie pod Ciechanowem. Do ludzi jest wspaniały, ale do psów niestety nie. Musi siedzieć sam w boksie bo łobuzował. Myślę, że idealny do pilnowania.

To jest pies w typie leonbergera, czyli misiek-przytulanka. Nie nadaje się do stróżowania. Do ludzi za ogrodzeniem będzie się łasił. Jeżeli będzie polecany do pilnowania to może trafić do kojca, a to dla psa z charakterem leonbergera katastrofa.
Czy macie możliwość wyciągnięcia go do jakiegoś hotelu zanim weźmie go ktoś na łańcuch.
Pieniądze zorganizujemy na forum leonbergerów i będziemy szukać domu.
Jeżeli ktoś bywa w tym schronisku i może pomóc to proszę o kontakt.

Posted

Podhalankę mycha juz jakiś czas temu wysłała.
Pies mi bardziej mixa kaukaza (głowa-kształt, oczy, uszy) przypomina choć umaszczenie podobne nieco do leonka. To przyjazny do ludzi pies ale charakterny. Nie toleruje innych psów i jest wobec nich agresywny. Myślę, że on najlepiej czułby się na ogrodzie.
Na razie nie widzę możliwości, żeby umieścić go w hotelu - jedyna nadzieja , że znajdzie mu się szybko dom przez dogomanię i ludzi związnych z nią.
Co dopilnowania...ja widząc takiego lwa za ogrodzeniem , nawet merdajacego ogonem raczej bym nie weszła sama ;)

Posted

mycha101 napisał(a):
Dzięki dziewczyny. Do Camary już ją wysłałam. Jeśli chodzi o olbrzyma, to obawiam się, że trafi na łańcuch. :shake:

Dziewczyny, a można go stamtąd zabrać? :cool3: Już z E.DEREK szukamy jakiegoś miejsca "na gwałt" i nie wiemy jeszcze (szukamy!!) kto mógłby go przywieźć do W-wy:-(

Posted

E.DEREK napisał(a):
To jest pies w typie leonbergera, czyli misiek-przytulanka. Nie nadaje się do stróżowania. Do ludzi za ogrodzeniem będzie się łasił. Jeżeli będzie polecany do pilnowania to może trafić do kojca, a to dla psa z charakterem leonbergera katastrofa.
Czy macie możliwość wyciągnięcia go do jakiegoś hotelu zanim weźmie go ktoś na łańcuch.
Pieniądze zorganizujemy na forum leonbergerów i będziemy szukać domu.
Jeżeli ktoś bywa w tym schronisku i może pomóc to proszę o kontakt.

mycha a u Lamii?

• 2 weeks later...
Posted

Mycha, wpisz się na wątek transportowy...
Chętnie bym CI pomogła, bo jadę przez Katowice 4.03 (do Ustronia), ale sunia jest za duza. Jade z cala familia, bagaznik full, 2 dzieci w fotelikach,
a mi z przodu się nie zmieści :shake:

Posted

Mośka napisał(a):
Mycha, wpisz się na wątek transportowy...
Chętnie bym CI pomogła, bo jadę przez Katowice 4.03 (do Ustronia), ale sunia jest za duza. Jade z cala familia, bagaznik full, 2 dzieci w fotelikach,
a mi z przodu się nie zmieści :shake:

No co ty Mośka?
Tobie się nie zmieści?!
TOBIE?!?!:cool3: