Jump to content
Dogomania

Malutki kojec, do jedzenia chleb z wodą - ZALEGAMY Z OPŁATAMI ZA GRUDZIEŃ I STYCZEŃ!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
do doktora Sałaty je damy, na razie. Ja zadzwonię do niego, tylko Luiza przypomnij mi i zbieramy kasiorke na opłacenie lokum.

A kto to?I tam na jakich warunkach?

Posted

[quote name='Basia1968']do doktora Sałaty je damy, na razie. Ja zadzwonię do niego, tylko Luiza przypomnij mi i zbieramy kasiorke na opłacenie lokum.[/QUOTE]

Oki to jak coś czekam na wieści. To jak coś to ja będę do z Sałatą jeździć żeby połazić mogły :)

Posted

No to ja sie przylaczam, moge wplacac narazie 20 zl miesiecznie na stale, moze pozniej uda mi sie cos wiecej. Zapodajcie nr konta czy cos. A gdzie pieski beda mieszkac? Trzeba koniecznie zebrac stale deklaracje. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='mparsley']No to ja sie przylaczam, moge wplacac narazie 20 zl miesiecznie na stale, moze pozniej uda mi sie cos wiecej. Zapodajcie nr konta czy cos. A gdzie pieski beda mieszkac? Trzeba koniecznie zebrac stale deklaracje. Pozdrawiam.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję, mamy pierwszą stałą deklarację!

Psiaki będą mieszkać w kojcu lekarza weterynarii.

Posted

[quote name='Bamboo ®']Czy te wpłaty w piątym poście to te, które doszły czy tylko deklarowane?
Konkretnie chodzi mi o to, czy moja wpłata już dotarła.

Tak wpłaty jednorazowe które są w pierwszym poście doszły już na konto. Tej stałej deklaracji jeszcze nie sprawdzałam czy jest bo dopiero do domu weszłam.
Przepraszam że nie poinformowałam od razu.

W razie gdyby mnie nie było a ktoś byłby chętny wspomóc psiaki grosikiem proszę o wiadomość na PW.

Posted

miło widzieć że deklaracje rosną, jak tylko zaczne zarabiać miliony to też bede wszystkim psiakom sypała :loveu:

a tym czasem tylko podniose psinki i zapytam co u nich slychac?:)

Posted

[quote name='gochna']Witam również oferuję dla psiaczków stałą deklarację 10 zł .Proszę o namiary, bo ja jak na razie słabo obeznana jestem:)[/QUOTE]

Już wpisuję na pierwszą stronę i wysyłam dane na PW :p