Shania Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To własnie jest najgorsze...każdy chciałby pomóc , a ma pod sobą tyle bidoków....że nie da się wszystkim:( Quote
Luzia Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Wątpię, sprawę zna a one nie jedyne potrzebujące :( Quote
erka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Sytuacja beznadziejna, nie mogą zostać trochę dłużej w dotychczasowym dt? Quote
Luzia Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 erka napisał(a):Sytuacja beznadziejna, nie mogą zostać trochę dłużej w dotychczasowym dt? Nie ma takiej możliwości niestety :( Quote
Basia1968 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 do doktora Sałaty je damy, na razie. Ja zadzwonię do niego, tylko Luiza przypomnij mi i zbieramy kasiorke na opłacenie lokum. Quote
Shania Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Basia1968 napisał(a):do doktora Sałaty je damy, na razie. Ja zadzwonię do niego, tylko Luiza przypomnij mi i zbieramy kasiorke na opłacenie lokum. A kto to?I tam na jakich warunkach? Quote
Basia1968 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 rewelacji nie ma - ale bezpieczeństwo i wikt na pewno. Ale musze najpierw ustalić. Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Basia1968']do doktora Sałaty je damy, na razie. Ja zadzwonię do niego, tylko Luiza przypomnij mi i zbieramy kasiorke na opłacenie lokum.[/QUOTE] Oki to jak coś czekam na wieści. To jak coś to ja będę do z Sałatą jeździć żeby połazić mogły :) Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No to miejsce dla psiaków już jest, jeszcze potrzebne deklaracje żeby mieć je za co utrzymać :( Quote
isschen Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No to ja sie przylaczam, moge wplacac narazie 20 zl miesiecznie na stale, moze pozniej uda mi sie cos wiecej. Zapodajcie nr konta czy cos. A gdzie pieski beda mieszkac? Trzeba koniecznie zebrac stale deklaracje. Pozdrawiam. Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='mparsley']No to ja sie przylaczam, moge wplacac narazie 20 zl miesiecznie na stale, moze pozniej uda mi sie cos wiecej. Zapodajcie nr konta czy cos. A gdzie pieski beda mieszkac? Trzeba koniecznie zebrac stale deklaracje. Pozdrawiam.[/QUOTE] Bardzo dziękuję, mamy pierwszą stałą deklarację! Psiaki będą mieszkać w kojcu lekarza weterynarii. Quote
Bamboo ® Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Czy te wpłaty w piątym poście to te, które doszły czy tylko deklarowane? Konkretnie chodzi mi o to, czy moja wpłata już dotarła. Quote
Luzia Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Bamboo ®']Czy te wpłaty w piątym poście to te, które doszły czy tylko deklarowane? Konkretnie chodzi mi o to, czy moja wpłata już dotarła. Tak wpłaty jednorazowe które są w pierwszym poście doszły już na konto. Tej stałej deklaracji jeszcze nie sprawdzałam czy jest bo dopiero do domu weszłam. Przepraszam że nie poinformowałam od razu. W razie gdyby mnie nie było a ktoś byłby chętny wspomóc psiaki grosikiem proszę o wiadomość na PW. Quote
Luzia Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Doszło 20 zł od mparsley bardzo dziękuję :loveu: Quote
gochna Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Witam również oferuję dla psiaczków stałą deklarację 10 zł .Proszę o namiary, bo ja jak na razie słabo obeznana jestem:) Quote
Wadercia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 miło widzieć że deklaracje rosną, jak tylko zaczne zarabiać miliony to też bede wszystkim psiakom sypała :loveu: a tym czasem tylko podniose psinki i zapytam co u nich slychac?:) Quote
Luzia Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='gochna']Witam również oferuję dla psiaczków stałą deklarację 10 zł .Proszę o namiary, bo ja jak na razie słabo obeznana jestem:)[/QUOTE] Już wpisuję na pierwszą stronę i wysyłam dane na PW :p Quote
Luzia Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Psiaczki już przewiezione do lecznicy. Quote
Luzia Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Doszła wpłata od BonyJ. Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts