kmurdz Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jak bedziecie zbierac na hotelik, to dorzucam 20 stalej Quote
Luzia Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 kmurdz napisał(a):jak bedziecie zbierac na hotelik, to dorzucam 20 stalej Czyli dopisać na pierwszej deklarację? Quote
Luzia Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Luzia&Funia'] [SIZE="4"]Bazarki dla psiaków [SIZE="3"]Trwające: Firmowe bluzki, bluzeczki, spodnie, rybaczki, buty i inne. Bardzo tanio! Filiżanka z psami, książki "Władca Pierścieni", Pocztówki z górami i inne. Zapraszam serdecznie wszystkich na bazarki :) Quote
Piromanka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Psiaczki zbieraja wciaz deklaracje!! Prosimy! Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Hop na górę Romcia :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [SIZE="1"]Przepraszam bardzo za offa :oops: [SIZE="3"]Chciała bym serdecznie zaprosić na bazarek na którym można wybrać imię 5 ślicznych uratowanych w powodzi psiaków. KILK! Quote
Roland_De Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jak pieski, czy dalej potrzebne są środki ? Nr konta prosze Quote
Luzia Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Roland_De napisał(a):Jak pieski, czy dalej potrzebne są środki ? Nr konta prosze Bari już od jakiegoś czasu w nowym domu :) Teraz została jeszcze Roma. Pieniążki nadal potrzebne, ponieważ Romcia przebywa u weterynarza za opłatą. Jak wrócę do domu to podeślę numer konta. Bardzo dziękuję za chęć pomocy :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Romcia jeszcze czeka ??taka śliczna dziewczynka Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Śliczna, ale samotna. Podrzucam dalej Quote
Shania Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 biedna..a nie rozpacza po stracie partnera??:):):) Quote
paulinken Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A deklaracje na pierwszej aktualne? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 U psiurów, a właściwie suni nieciekawie, jak nie zdobędziemy pieniędzy musimy szukać tymczasu :( innego.... Quote
ag2709 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 jak tam sytuacja wygląda suni? możecie podać nr konta? to przeleję co mogę. Quote
Luzia Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Zaktualizowałam post rozliczeniowy, jak rozliczę bazarki to wszystko opisze w pierwszym poście. Przepraszam za opóźnienia, ale miałam problemy z internetem. Ag2709 - bardzo dziękuję za chęć pomocy, już wysyłam pw :) Quote
Luzia Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Opis Romy: Roma to bardzo łagodna i towarzyska suczka. Ma około 5 lat, 40 cm w kłębie i waży około 10 kg. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Jest psem nauczonym czystkości, bardzo grzecznie zachowuje się na smyczy. Nie jest agresywna w stosunku do innych psów, nie wiemy jak reaguje na koty, ale biorąc pod uwagę jej przyjacielskie usposobienie raczej nie powinno być problemu. Jest bardzo cierpliwa i spokojna, bez problemu "dogada" się z dziećmi nawet tymi mniejszymi. Najlepiej gdyby zamieszkała w bloku z racji swojego charakteru i potrzeby bycia blisko człowieka. Jej przeszłość nie jest zbyt różowa, znaleziona na ulicy jako kilkunasto miesięczny szczeniak, została wysterylizowana i trafiła do małego kojca gdzie spędziła 4 lata swojego życia - bez głaskania, przytulania i jakiego kolwiek kontaktu z człowiekiem (którego tak bardzo potrzebuje ), karmiona tylko wtedy gdy sobie o niej przypomniano. Została zabrana z tamtąd z innym psiakiem, który znalazł już nowy dom. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją suni zadzwoń : 722-196-142. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyta przed adopcyjna (w celu poznania nowch właścieli suni). Wrzuciła bym od razu jakieś ładne jej zdjęcia ale picasa mi szwankuje ;/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Opis Romy: Roma to bardzo łagodna i towarzyska suczka. Ma około 5 lat, 40 cm w kłębie i waży około 10 kg. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Jest psem nauczonym czystkości, bardzo grzecznie zachowuje się na smyczy. Nie jest agresywna w stosunku do innych psów, nie wiemy jak reaguje na koty, ale biorąc pod uwagę jej przyjacielskie usposobienie raczej nie powinno być problemu. Jest bardzo cierpliwa i spokojna, bez problemu "dogada" się z dziećmi nawet tymi mniejszymi. Najlepiej gdyby zamieszkała w bloku z racji swojego charakteru i potrzeby bycia blisko człowieka. Jej przeszłość nie jest zbyt różowa, znaleziona na ulicy jako kilkunasto miesięczny szczeniak, została wysterylizowana i trafiła do małego kojca gdzie spędziła 4 lata swojego życia - bez głaskania, przytulania i jakiego kolwiek kontaktu z człowiekiem (którego tak bardzo potrzebuje ), karmiona tylko wtedy gdy sobie o niej przypomniano. Została zabrana z tamtąd z innym psiakiem, który znalazł już nowy dom. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją suni zadzwoń : 722-196-142. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyta przed adopcyjna (w celu poznania nowch właścieli suni). Wrzuciła bym od razu jakieś ładne jej zdjęcia ale picasa mi szwankuje ;/ Opis super:) Jak tylko się ogarnę ze wszystkim zacznę ogłoszenia:) Quote
Luzia Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='_ChiQuiTa_']Opis super:) Jak tylko się ogarnę ze wszystkim zacznę ogłoszenia:) Jak coś tu masz wszystkie zdjęcia Romy. Do wyboru. Mam jeszcze zdjęcia z wczoraj ale nie nadają się do ogłoszeń ;) http://picasaweb.google.com/luziek/Psiska# A tak po za tym to byłam wczoraj w odwiedzinach u Bariego, psiak ma się super. Właścicielka gdy opowiedziałam jej jego historię aż się popłakała. Widać że ludzie lubią zwierzaki, poza Barim (teraz Fafikiem), mają kota i kanarki. Fafik jest psiakiem podwórkowym, jako że nie za bardzo odnajduje się w domu. Jak jest zimno sypia w piwnicy przy piecu poza tym zdecydowanie preferuje swoją budę :) A no i jeszcze jedno... Roma strasznie się spasła :diabloti::diabloti: Za dobrze ją wet karmi :evil_lol: Quote
Recommended Posts