Jump to content
Dogomania

Malutki kojec, do jedzenia chleb z wodą - ZALEGAMY Z OPŁATAMI ZA GRUDZIEŃ I STYCZEŃ!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="1"]Przepraszam bardzo za offa :oops:

[SIZE="3"]Chciała bym serdecznie zaprosić na bazarek na którym można wybrać imię 5 ślicznych uratowanych w powodzi psiaków.
KILK!

Posted

Roland_De napisał(a):
Jak pieski, czy dalej potrzebne są środki ? Nr konta prosze

Bari już od jakiegoś czasu w nowym domu :) Teraz została jeszcze Roma. Pieniążki nadal potrzebne, ponieważ Romcia przebywa u weterynarza za opłatą.
Jak wrócę do domu to podeślę numer konta.
Bardzo dziękuję za chęć pomocy :loveu::loveu:

Posted

Zaktualizowałam post rozliczeniowy, jak rozliczę bazarki to wszystko opisze w pierwszym poście.
Przepraszam za opóźnienia, ale miałam problemy z internetem.

Ag2709 - bardzo dziękuję za chęć pomocy, już wysyłam pw :)

Posted

Opis Romy:

Roma to bardzo łagodna i towarzyska suczka. Ma około 5 lat, 40 cm w kłębie i waży około 10 kg. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.
Jest psem nauczonym czystkości, bardzo grzecznie zachowuje się na smyczy. Nie jest agresywna w stosunku do innych psów, nie wiemy jak reaguje na koty, ale biorąc pod uwagę jej przyjacielskie usposobienie raczej nie powinno być problemu.
Jest bardzo cierpliwa i spokojna, bez problemu "dogada" się z dziećmi nawet tymi mniejszymi.
Najlepiej gdyby zamieszkała w bloku z racji swojego charakteru i potrzeby bycia blisko człowieka.
Jej przeszłość nie jest zbyt różowa, znaleziona na ulicy jako kilkunasto miesięczny szczeniak, została wysterylizowana i trafiła do małego kojca gdzie spędziła 4 lata swojego życia - bez głaskania, przytulania i jakiego kolwiek kontaktu z człowiekiem (którego tak bardzo potrzebuje ), karmiona tylko wtedy gdy sobie o niej przypomniano. Została zabrana z tamtąd z innym psiakiem, który znalazł już nowy dom.

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją suni zadzwoń : 722-196-142.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyta przed adopcyjna (w celu poznania nowch właścieli suni).

Wrzuciła bym od razu jakieś ładne jej zdjęcia ale picasa mi szwankuje ;/

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Opis Romy:

Roma to bardzo łagodna i towarzyska suczka. Ma około 5 lat, 40 cm w kłębie i waży około 10 kg. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.
Jest psem nauczonym czystkości, bardzo grzecznie zachowuje się na smyczy. Nie jest agresywna w stosunku do innych psów, nie wiemy jak reaguje na koty, ale biorąc pod uwagę jej przyjacielskie usposobienie raczej nie powinno być problemu.
Jest bardzo cierpliwa i spokojna, bez problemu "dogada" się z dziećmi nawet tymi mniejszymi.
Najlepiej gdyby zamieszkała w bloku z racji swojego charakteru i potrzeby bycia blisko człowieka.
Jej przeszłość nie jest zbyt różowa, znaleziona na ulicy jako kilkunasto miesięczny szczeniak, została wysterylizowana i trafiła do małego kojca gdzie spędziła 4 lata swojego życia - bez głaskania, przytulania i jakiego kolwiek kontaktu z człowiekiem (którego tak bardzo potrzebuje ), karmiona tylko wtedy gdy sobie o niej przypomniano. Została zabrana z tamtąd z innym psiakiem, który znalazł już nowy dom.

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją suni zadzwoń : 722-196-142.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyta przed adopcyjna (w celu poznania nowch właścieli suni).

Wrzuciła bym od razu jakieś ładne jej zdjęcia ale picasa mi szwankuje ;/

Opis super:) Jak tylko się ogarnę ze wszystkim zacznę ogłoszenia:)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Opis super:) Jak tylko się ogarnę ze wszystkim zacznę ogłoszenia:)

Jak coś tu masz wszystkie zdjęcia Romy. Do wyboru. Mam jeszcze zdjęcia z wczoraj ale nie nadają się do ogłoszeń ;)
http://picasaweb.google.com/luziek/Psiska#

A tak po za tym to byłam wczoraj w odwiedzinach u Bariego, psiak ma się super.
Właścicielka gdy opowiedziałam jej jego historię aż się popłakała. Widać że ludzie lubią zwierzaki, poza Barim (teraz Fafikiem), mają kota i kanarki.
Fafik jest psiakiem podwórkowym, jako że nie za bardzo odnajduje się w domu. Jak jest zimno sypia w piwnicy przy piecu poza tym zdecydowanie preferuje swoją budę :)

A no i jeszcze jedno... Roma strasznie się spasła :diabloti::diabloti: Za dobrze ją wet karmi :evil_lol: