Jump to content
Dogomania

Malutki kojec, do jedzenia chleb z wodą - ZALEGAMY Z OPŁATAMI ZA GRUDZIEŃ I STYCZEŃ!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']i jak stan ogólny ??[/QUOTE]

Zdrowe, przez ten tydzień przybrały na wadzę tak że nie mogłam psiaka w ręce utrzymać musiałam sobie drugą pomagać :)
Były tylko strasznie zrozpaczone jak je w tym kojcu same zostawiłyśmy :(

Posted

[quote name='erka']To teraz trzeba ogłaszać intensywnie i szukać domów stałych, a może stanie się cud i ktos by wziął dwa w pakiecie:roll:.[/QUOTE]

Psiaczek na pewno by się ucieszył :) suczka na pewno mniej ;)

Posted

Nie tyle nie pała co on nie jest wykastrowany i napastliwy co ją denerwuje, z tym że nie rzuca się na niego ani nic tylko straszy. Psiaczka po prostu trzeba wykastrować i przy okazji ząbki wyczyścić (bo ma w strasznym stanie ) i myślę że będzie ok. Tak normalnie tą śpią przytulone i w ogóle.

Posted

[quote name='Alicja']A była by możliwość na kastrację teraz jak u weta mieszkają ??[/QUOTE]

możliwość jasne że jest, gorzej z finansami, na chwilę obecną na ich utrzymanie mam ledwo 90 zł.
A miesięcznie to koszt 300 zł od jednego psiaka czyli razem 600.
Nie wiem jak z tym sobie poradzę

Posted

[quote name='Luzia&Funia']możliwość jasne że jest, gorzej z finansami, na chwilę obecną na ich utrzymanie mam ledwo 90 zł.
A miesięcznie to koszt 300 zł od jednego psiaka czyli razem 600.
Nie wiem jak z tym sobie poradzę[/QUOTE]

masakrycznie dużo za miejsce w kojcu ... myślałam ze 300 za oba ...

teraz nie jestem w stanie pomóc, musze zrobić bazar dla Bruna i Szanty , ale jak coś z czasem znajde na bazar to pomogę , nie wiem kiedy i ile

Posted

[quote name='Alicja']masakrycznie dużo za miejsce w kojcu ... myślałam ze 300 za oba ...

teraz nie jestem w stanie pomóc, musze zrobić bazar dla Bruna i Szanty , ale jak coś z czasem znajde na bazar to pomogę , nie wiem kiedy i ile[/QUOTE]

Może dr. się zgodzi na zejście z ceny, a przynajmniej mam taką nadzieję. Normalnie bierze 10 zł doba od psa.
Wielkie dzięki za chęć pomocy :)

Posted

[quote name='Basia1968']rozmawiałam z doktorem - będe z nim negocjować cenę.:eviltong::eviltong:[/QUOTE]

W Tobie jedyna nadzieja :cool3: bo inaczej nie wiem co ja pocznę :shake:

Posted

Witajcie :) przede wszystkim ogromnie się cieszę że psiaki poznały lepsze życie, ciekawa jestem czy się rozmnażały w kojcu...czy suka jest wysterylizowana ? przepraszam nie bardzo mam czas prześledzić cały wątek.

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Suczka była wysterylizowana jeszcze zanim trafiła do tej kobiety czyli jakieś 4 lata temu.[/QUOTE]

No to chwała za to. Ehhh ja mam teraz też dylemat z psem lańcuchowym, do jedzenia też chleb moczony w wodzie, buda bez podłogi...biję się z myślami cały czas :(

Posted

ile jest pieniążków dla psiaczków?? bo muszę w tym tygodniu zawieźć do doktora. Luiza zlicz to i przekażesz mi, tak się umówiłam z doktorem. Zawiozę też woreczek karmy.