Isadora7 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='__Lara']Cudny jest :)[/QUOTE] rzekłabym MEGACUDNY Quote
panbazyl Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 jest, jest kochany cudeńko!!!! On powinien karierę w tv robić. Ze też żaden reżyser go nie wyczałi jeszcze. Quote
LadyS Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 furciakowa, gadałam dziś z byłym DSem Cinka - czy on bierze jakieś leki na te biegunki, są jakieś objawy? Po rozmowie cóż mogę napisać - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;) Quote
furciaczek Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='ladySwallow']furciakowa, gadałam dziś z byłym DSem Cinka - czy on bierze jakieś leki na te biegunki, są jakieś objawy? Po rozmowie cóż mogę napisać - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;)[/QUOTE] Koopy w normie, nie dostaje zadnych lekarstw. Bral antybiotyk z tego co wiem ale nie wiem przez jaki okres czasu, pewnie pytalam ale mi wylecialo ze lba. Quote
LadyS Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='furciaczek']Koopy w normie, nie dostaje zadnych lekarstw. Bral antybiotyk z tego co wiem ale nie wiem przez jaki okres czasu, pewnie pytalam ale mi wylecialo ze lba.[/QUOTE] Okej, dzięki :) A to 150 zł wysłane wcześniej doszło? Quote
omi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Piękne zdjęcia i szczęśliwy Cinuś...taki fajny psiak... Quote
yunona Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Cinuś jak zawsze cudowny, pełen energii :). Trzymam za ciebie kciuki i za twój kosmiczny domek! :) Quote
panbazyl Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 no znów odwiedzam Cinka. Trzymaj sie chlopie :) Quote
yunona Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 LadyS czy są już zaktualizowane NOWE deklaracje w pierwszym poście? Dobrze by było to zrobić jeśli nie są. Idąc za Isadory przykładem i po zrobieniu rachunku sumienia deklaruję 20 zł/m . Myślę, że i inne cioteczki jamnicze pójdą w nasze ślady :) Quote
furciaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='panbazyl']no znów odwiedzam Cinka. Trzymaj sie chlopie :)[/QUOTE] Cinul sie trzyma jak na jamniora przystalo, dzisiaj polowal na jakies ptactwo...na szczescie malo skutecznie:evil_lol: Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='furciaczek']Cinul sie trzyma jak na jamniora przystalo, dzisiaj polowal na jakies ptactwo...na szczescie malo skutecznie:evil_lol:[/QUOTE] pewnie jak go pierzaki zobaczyly to ryknęły smiechem (bo on jest taaaki zabawny :) ) Quote
LadyS Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Yunona, za Twoją radą zaktualizowałam pierwszego posta - postanowiłam zrobić w ogóle oddzielne "nowe" deklaracje stałe. Wpisany jest mój TŻ, Ty i Isadora - w sumie 50 zł. [B]Czy osoby, które dotąd płaciły na Cinka (omi, Livka, zebrazebra, hovomaniaczka) nadal deklarują chęć wpłacania stałych deklaracji i jeśli tak, to w jakiej kwocie? Jak zaktualizuje to, to będziemy miały jasność, na czym stoi Cinek... Może ktoś jeszcze coś na niego zadeklaruje na stałe?[/B] Ja sama bym chciała, ale niestety nie stać mnie obecnie nawet na 10 zł deklaracji stałej, więc będę brała na siebie koszt i ciężar ogłaszania + GA będzie dofinansowywać Cinka. Quote
omi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Moja stała deklaracja w kwocie 20 zł pozostaje dla Cinusia. Quote
LadyS Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='omi']Moja stała deklaracja w kwocie 20 zł pozostaje dla Cinusia.[/QUOTE] Dziękujemy, dopisałam :) Quote
skallska Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='ladySwallow']Yunona, za Twoją radą zaktualizowałam pierwszego posta - postanowiłam zrobić w ogóle oddzielne "nowe" deklaracje stałe. Wpisany jest mój TŻ, Ty i Isadora - w sumie 50 zł. [B]Czy osoby, które dotąd płaciły na Cinka (omi, Livka, zebrazebra, hovomaniaczka) nadal deklarują chęć wpłacania stałych deklaracji i jeśli tak, to w jakiej kwocie? Jak zaktualizuje to, to będziemy miały jasność, na czym stoi Cinek... Może ktoś jeszcze coś na niego zadeklaruje na stałe?[/B] Ja sama bym chciała, ale niestety nie stać mnie obecnie nawet na 10 zł deklaracji stałej, więc będę brała na siebie koszt i ciężar ogłaszania + GA będzie dofinansowywać Cinka.[/QUOTE] Ja podtrzymuje stałe 50 zł/m-c. Chyba rozawiałyśmy we wrzesniu o tym. Jesli zapomniałaś podtrzymuje 50 zł do czasu znalezienia domu dla Cinka ;) Quote
LadyS Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 [quote name='skallska']Ja podtrzymuje stałe 50 zł/m-c. Chyba rozawiałyśmy we wrzesniu o tym. Jesli zapomniałaś podtrzymuje 50 zł do czasu znalezienia domu dla Cinka ;)[/QUOTE] Dziękuje kochana :loveu: Quote
Livka Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Tak jak pisałam wcześniej - moja deklaracja pozostaje. Quote
yunona Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Nie ma na pierwszej stronie info o bazarku i ile kasy nazbierał C/A :) Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Już jest ;) Wczoraj dogo zupełnie nie chciało współpracować, chyba jakieś prace na serwerze mieli, bo nie tylko mi nie działało ;) Quote
panbazyl Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 podrzucę kosmitę. dorzucic się nie mogę nic, jestem na debecie Quote
panbazyl Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 jak macie jakies foty, to plizzzz!!!! On jest cudny! Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zaglądam do (jak już wcześniej stwierdził [B]Szanowny Pan Bazyl[/B]) KOSMITY bo dawno mnie nie było... aż wstyd ;) A przecież Ciechocinek tak blisko mnie jest, że mogłam Cinusia odwiedzać w każdy weekend :P Trzymaj się no tam Alfie vel Cinusiu, a na zdjęcia też z niecierpliwością czekam. Quote
panbazyl Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kurcze - czemu zaden producent reklam czy innych tego typu go nie wypatrzy, on jest tak plastyczny, ze to bajka :) Quote
Isadora7 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='panbazyl']Kurcze - czemu zaden producent reklam czy innych tego typu go nie wypatrzy, on jest tak plastyczny, ze to bajka :)[/QUOTE] Może jednak wypatrzy, mozę taki dzień zaistnieje Quote
Recommended Posts