Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciakowa, gadałam dziś z byłym DSem Cinka - czy on bierze jakieś leki na te biegunki, są jakieś objawy? Po rozmowie cóż mogę napisać - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;)

Posted

[quote name='ladySwallow']furciakowa, gadałam dziś z byłym DSem Cinka - czy on bierze jakieś leki na te biegunki, są jakieś objawy? Po rozmowie cóż mogę napisać - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;)[/QUOTE]

Koopy w normie, nie dostaje zadnych lekarstw. Bral antybiotyk z tego co wiem ale nie wiem przez jaki okres czasu, pewnie pytalam ale mi wylecialo ze lba.

Posted

[quote name='furciaczek']Koopy w normie, nie dostaje zadnych lekarstw. Bral antybiotyk z tego co wiem ale nie wiem przez jaki okres czasu, pewnie pytalam ale mi wylecialo ze lba.[/QUOTE]

Okej, dzięki :) A to 150 zł wysłane wcześniej doszło?

Posted

LadyS czy są już zaktualizowane NOWE deklaracje w pierwszym poście? Dobrze by było to zrobić jeśli nie są. Idąc za Isadory przykładem i po zrobieniu rachunku sumienia deklaruję 20 zł/m .
Myślę, że i inne cioteczki jamnicze pójdą w nasze ślady :)

Posted

[quote name='furciaczek']Cinul sie trzyma jak na jamniora przystalo, dzisiaj polowal na jakies ptactwo...na szczescie malo skutecznie:evil_lol:[/QUOTE]
pewnie jak go pierzaki zobaczyly to ryknęły smiechem (bo on jest taaaki zabawny :) )

Posted

Yunona, za Twoją radą zaktualizowałam pierwszego posta - postanowiłam zrobić w ogóle oddzielne "nowe" deklaracje stałe. Wpisany jest mój TŻ, Ty i Isadora - w sumie 50 zł.

[B]Czy osoby, które dotąd płaciły na Cinka (omi, Livka, zebrazebra, hovomaniaczka) nadal deklarują chęć wpłacania stałych deklaracji i jeśli tak, to w jakiej kwocie? Jak zaktualizuje to, to będziemy miały jasność, na czym stoi Cinek... Może ktoś jeszcze coś na niego zadeklaruje na stałe?[/B]

Ja sama bym chciała, ale niestety nie stać mnie obecnie nawet na 10 zł deklaracji stałej, więc będę brała na siebie koszt i ciężar ogłaszania + GA będzie dofinansowywać Cinka.

Posted

[quote name='ladySwallow']Yunona, za Twoją radą zaktualizowałam pierwszego posta - postanowiłam zrobić w ogóle oddzielne "nowe" deklaracje stałe. Wpisany jest mój TŻ, Ty i Isadora - w sumie 50 zł.

[B]Czy osoby, które dotąd płaciły na Cinka (omi, Livka, zebrazebra, hovomaniaczka) nadal deklarują chęć wpłacania stałych deklaracji i jeśli tak, to w jakiej kwocie? Jak zaktualizuje to, to będziemy miały jasność, na czym stoi Cinek... Może ktoś jeszcze coś na niego zadeklaruje na stałe?[/B]

Ja sama bym chciała, ale niestety nie stać mnie obecnie nawet na 10 zł deklaracji stałej, więc będę brała na siebie koszt i ciężar ogłaszania + GA będzie dofinansowywać Cinka.[/QUOTE]

Ja podtrzymuje stałe 50 zł/m-c. Chyba rozawiałyśmy we wrzesniu o tym. Jesli zapomniałaś podtrzymuje 50 zł do czasu znalezienia domu dla Cinka ;)

Posted

[quote name='skallska']Ja podtrzymuje stałe 50 zł/m-c. Chyba rozawiałyśmy we wrzesniu o tym. Jesli zapomniałaś podtrzymuje 50 zł do czasu znalezienia domu dla Cinka ;)[/QUOTE]

Dziękuje kochana :loveu:

Posted

Zaglądam do (jak już wcześniej stwierdził [B]Szanowny Pan Bazyl[/B]) KOSMITY bo dawno mnie nie było... aż wstyd ;) A przecież Ciechocinek tak blisko mnie jest, że mogłam Cinusia odwiedzać w każdy weekend :P
Trzymaj się no tam Alfie vel Cinusiu, a na zdjęcia też z niecierpliwością czekam.

Posted

[quote name='panbazyl']Kurcze - czemu zaden producent reklam czy innych tego typu go nie wypatrzy, on jest tak plastyczny, ze to bajka :)[/QUOTE]
Może jednak wypatrzy, mozę taki dzień zaistnieje