Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamka napisał(a):
martwie sie jedynie ze Alf bedzie bardzo tesknil za domem tymczasowym, bo dla niego to jest teraz dom, nie wie ze czeka go cos jeszcze

Alf bardzo dobrze dostosowuje się do różnorakich zmian - gdy zabierałam go ze schroniska, nie objawiał takiego stresu jak niektóre psy (np. dyszenie, telepanie się, oblizywanie itd), tylko usnął mi na nogach ;) W domu tymczasowym nie może zostać na zawsze, potrzebne są miejsca dla kolejnych psów, no i dom dla Alfa w końcu. Myślę, że kilka dni aklimatyzacji i będzie dobrze.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez czekam :)

Mysle jak to bedzie, jaki on jest

ah, jestem podekscytowana !! ze ho ho ;)

bylam wczoraj z synkiem u rodziny ktora ma jamnika miniaturke, chlopaki szaleli razem, biegali do upadlego, na koniec wizyty dziecko mokre a pies wycienczony ;)
hehhee

Posted

mamka napisał(a):
ja tez czekam :)

Mysle jak to bedzie, jaki on jest

ah, jestem podekscytowana !! ze ho ho ;)

bylam wczoraj z synkiem u rodziny ktora ma jamnika miniaturke, chlopaki szaleli razem, biegali do upadlego, na koniec wizyty dziecko mokre a pies wycienczony ;)
hehhee

Cinek to wyjątkowy psiak... myślę, że będzie wspaniałym towarzyszem zabaw.
Trzymam za Was i Cinka kciuki.

Posted

evel napisał(a):
Ojej, to już jutro :kciuki: Ja poproszę SMSa, bo pewnie będę na uczelni :evil_lol:

Ej nie ma tak! Ja też muszę mieć smsa! Proszę! Bardzo mi się ten rudzielec spodobał...
Mam w Orange (proooooooszę - jedna mała odpowiedź...) 506990706