LadyS Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 mamka napisał(a):martwie sie jedynie ze Alf bedzie bardzo tesknil za domem tymczasowym, bo dla niego to jest teraz dom, nie wie ze czeka go cos jeszcze Alf bardzo dobrze dostosowuje się do różnorakich zmian - gdy zabierałam go ze schroniska, nie objawiał takiego stresu jak niektóre psy (np. dyszenie, telepanie się, oblizywanie itd), tylko usnął mi na nogach ;) W domu tymczasowym nie może zostać na zawsze, potrzebne są miejsca dla kolejnych psów, no i dom dla Alfa w końcu. Myślę, że kilka dni aklimatyzacji i będzie dobrze. Quote
skallska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 mamka-napewno Cinek będzie tesknił, na początku, ale troche zainteresowania psiakiem i dużo miłości a napewno się zaaklimatyzuje. Trzymam mocno kciuki za was ;) Quote
zebrazebra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Witam mamka i trzymam kciuki za powodzenie akcji :D Quote
mamka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ja tez czekam :) Mysle jak to bedzie, jaki on jest ah, jestem podekscytowana !! ze ho ho ;) bylam wczoraj z synkiem u rodziny ktora ma jamnika miniaturke, chlopaki szaleli razem, biegali do upadlego, na koniec wizyty dziecko mokre a pies wycienczony ;) hehhee Quote
omi Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mamka napisał(a):ja tez czekam :) Mysle jak to bedzie, jaki on jest ah, jestem podekscytowana !! ze ho ho ;) bylam wczoraj z synkiem u rodziny ktora ma jamnika miniaturke, chlopaki szaleli razem, biegali do upadlego, na koniec wizyty dziecko mokre a pies wycienczony ;) hehhee Cinek to wyjątkowy psiak... myślę, że będzie wspaniałym towarzyszem zabaw. Trzymam za Was i Cinka kciuki. Quote
agaga21 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 i ja trzymam kciuki! do piątku już blisko :) Quote
furciaczek Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Byle do piatku :) Mam nadzieje ze wszystko bedzie Ok i Cinulek znajdzie swoje miejsce na ziemi:loveu: Quote
rasowa2410 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ach WIELKIE ODLICZANIE TRWA! To już pojutrze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wykapany i spakowany...tak na wszelki wypadek:) Quote
skallska Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A ja myslę że będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za Cineczka Quote
rasowa2410 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 AAAAAAAA!!! TO JUŻ JUTRO!!!!!!! :kciuki::sweetCyb::bigcool: Spokojnych snów Cinku Jutro Twój wielki dzień... Błagam! Proszę przesyłajcie jak najświeższe informacje!!!!! Quote
evel Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ojej, to już jutro :kciuki: Ja poproszę SMSa, bo pewnie będę na uczelni :evil_lol: Quote
rasowa2410 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 evel napisał(a):Ojej, to już jutro :kciuki: Ja poproszę SMSa, bo pewnie będę na uczelni :evil_lol: Ej nie ma tak! Ja też muszę mieć smsa! Proszę! Bardzo mi się ten rudzielec spodobał... Mam w Orange (proooooooszę - jedna mała odpowiedź...) 506990706 Quote
LadyS Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dobra, wyślę smsa i rasowej, i evel :lol: Niech stracę :diabloti: Quote
rasowa2410 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dla Alfa zawsze warto! :D DZIĘKI!!! Buziaki i powodzenia w jutrzejszej akcji ;) Quote
mamka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 to juz dzis !! :) ja mam juz przygotowany kojec dla psa, adresowka czeka, jeszcze nie wypisana... tak na wszelki wypadek ;) Quote
Isadora7 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A ja już ścieżkę wydeptałam i wszystkie pazurki poogryzałam swoje i swoich jamoli Quote
skallska Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 I..........?? Isadora7-wstyd!!! Żeby jamole z poobgryzanymi pazurkami chodziły. Inne psy się będą smiały na spacerach ;) Quote
Recommended Posts