Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sledzę wątek po cichutku, ale po taki allegro musiałam się wpisać.:eviltong:

[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/3447/58131268.jpg[/IMG]
Zestaw z mineczkami Cineczka jest cudowny. :lol:Osobiście podoba mi się zdjęcie z
maskotką jamnika gdzie obaj mają identyczną minkę. Super zdjęcia na jakiś konkurs!
Z całą pewnością duszą jest jamnikiem w 100%. Cudowny.:loveu: . Z tymi minami typowo jamniczymi ma domek jak w banku.:eviltong::lol: u zajamniczonej rodzinki.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Uwielbiam oglądac te zdjęcia Cinka. To pierwsze jakby szturał kolesia i mówił "mały nie fikaj".[/QUOTE]

mała, to kochana promke tez szturcha, ahh taki z niego gentelmen :)

Posted

Właśnie rozmawiałam z fur, napadł ich wiejski burek jakiś, Cinek i fur podgryzieni, choć Cinek nic sobie z tego nie robi i jest pogryziony mniej, niż fur...

Posted

Cinula praktycznie bez obrazen, lekko skora zadrapana w jednym miejscu ale tak ze ciezko bylo znalezc...a ta cala krew to z napastnika byla. Dostal antybiotyk, ranka przemyta.
Kosmita w ogole nie przejety uff dobrze ze tak sie tylko skonczylo.

Posted

[quote name='furciaczek']Cinula praktycznie bez obrazen, lekko skora zadrapana w jednym miejscu ale tak ze ciezko bylo znalezc...a ta cala krew to z napastnika byla. Dostal antybiotyk, ranka przemyta.
Kosmita w ogole nie przejety uff dobrze ze tak sie tylko skonczylo.[/QUOTE]

fur, a Ty w całości? Co z napastnikiem?

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']u Cinka nie wygląda to tak źle (wyglada na płytkie rany), [B]gorzej z fur niestety...[/B][/QUOTE]

[quote name='paulinken'][B]fur, a Ty w całości? Co z napastnikiem?[/B][/QUOTE]

No właśnie, tylko prawdę mów.

Posted

[quote name='ladySwallow']Fur pojechała do szpitala obecnie. Ma pogryzioną łydkę, dłoń. W najgorszym stanie jest palec, nie obędzie się bez szycia...[/QUOTE]

Kurcze no niedobrze :(:(:(

Posted

[quote name='vena&vivi']Ale w jaki sposób niezidentyfikowany?[/QUOTE]

Fur nie wie, co to był za koleś i pies, nie wie, gdzie mieszkają itd - wet ich też nie kojarzy.

Posted

[quote name='vena&vivi']Ale w jaki sposób niezidentyfikowany?[/QUOTE]

Fur nie wie, co to był za koleś i pies, nie wie, gdzie mieszkają itd - wet ich też nie kojarzy.

Posted

No jak to na wsi, facet jej powiedział, że przyniesie , że pies szcepiony jak nie to zastrzyczki :)Fur teraz jedzie bo musiała na spacery z reszta psów wyjśc i nakarmic także ręka sprawna, emocje opadły :0 zszyja paluszka i będzie dobrze :)W łydke też dostała ale mówi, że to niegroźne - bedzie u doc to wsio obejrzy :)Małgoś dzielna dziewczyna.

Posted

[quote name='vena&vivi']post przeskoczył, opisałam wyżej. Fur daje radę :)[/QUOTE]

Już nie mam siły z tym dogo i skaczącymi postami, masakra jakaś... Dzięki Ci :)

Posted

[quote name='agaga21']aż mi się słabo zrobiło!
jak gosia teraz da sobie radę ze stadem? a burek pewnie nieszczepiony, jak to burek....[/QUOTE]

Podobno we wsi mają darmowe szczepienia, więc jest możliwosć, ze jednak zaszczepiony. Pies był z właścicielem! Właściciel nie zrobił nic!
Jutro przyjeżdża furciaczkowy TŻ, jakoś dadzą sobie radę, tak myślę...