yunona Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Sledzę wątek po cichutku, ale po taki allegro musiałam się wpisać.:eviltong: [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/3447/58131268.jpg[/IMG] Zestaw z mineczkami Cineczka jest cudowny. :lol:Osobiście podoba mi się zdjęcie z maskotką jamnika gdzie obaj mają identyczną minkę. Super zdjęcia na jakiś konkurs! Z całą pewnością duszą jest jamnikiem w 100%. Cudowny.:loveu: . Z tymi minami typowo jamniczymi ma domek jak w banku.:eviltong::lol: u zajamniczonej rodzinki. Quote
paulinken Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Zgadzam się z yunoną, allegro jest prześwietne :) Ale to zarówno dzięki twórczyni, jak i fotogeniczności Cinka ;) Ja też wierzę, że gdzieś tam czeka na niego super domek. Quote
Isadora7 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Powiem tak, jak foty dobre to allegro to pikuś, a nawet Pan Pikuś. Bez dobrych fot można bokami robić i nic z tego nie będzie. Quote
furciaczek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [IMG]http://i56.tinypic.com/15n88ds.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/34e3zux.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/28w2wyd.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/9zym9.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Uwielbiam oglądac te zdjęcia Cinka. To pierwsze jakby szturał kolesia i mówił "mały nie fikaj". Quote
vena&vivi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Isadora7']Uwielbiam oglądac te zdjęcia Cinka. To pierwsze jakby szturał kolesia i mówił "mały nie fikaj".[/QUOTE] mała, to kochana promke tez szturcha, ahh taki z niego gentelmen :) Quote
paulinken Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja uwielbiam jego miny, facjatę ma niesamowitą! Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Właśnie rozmawiałam z fur, napadł ich wiejski burek jakiś, Cinek i fur podgryzieni, choć Cinek nic sobie z tego nie robi i jest pogryziony mniej, niż fur... Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 u Cinka nie wygląda to tak źle (wyglada na płytkie rany), gorzej z fur niestety... Quote
paulinken Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 O kurczę... mam nadzieję, że to nic poważnego. Quote
furciaczek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Cinula praktycznie bez obrazen, lekko skora zadrapana w jednym miejscu ale tak ze ciezko bylo znalezc...a ta cala krew to z napastnika byla. Dostal antybiotyk, ranka przemyta. Kosmita w ogole nie przejety uff dobrze ze tak sie tylko skonczylo. Quote
paulinken Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='furciaczek']Cinula praktycznie bez obrazen, lekko skora zadrapana w jednym miejscu ale tak ze ciezko bylo znalezc...a ta cala krew to z napastnika byla. Dostal antybiotyk, ranka przemyta. Kosmita w ogole nie przejety uff dobrze ze tak sie tylko skonczylo.[/QUOTE] fur, a Ty w całości? Co z napastnikiem? Quote
barbara.h Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='paulinken']fur, a Ty w całości? Co z napastnikiem?[/QUOTE] a to uroki naszego zapsionego życia:cool3: Zdróweczka życzymy :lol: Quote
Isadora7 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']u Cinka nie wygląda to tak źle (wyglada na płytkie rany), [B]gorzej z fur niestety...[/B][/QUOTE] [quote name='paulinken'][B]fur, a Ty w całości? Co z napastnikiem?[/B][/QUOTE] No właśnie, tylko prawdę mów. Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Fur pojechała do szpitala obecnie. Ma pogryzioną łydkę, dłoń. W najgorszym stanie jest palec, nie obędzie się bez szycia... Quote
Isadora7 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='ladySwallow']Fur pojechała do szpitala obecnie. Ma pogryzioną łydkę, dłoń. W najgorszym stanie jest palec, nie obędzie się bez szycia...[/QUOTE] Kurcze no niedobrze :(:(:( Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='barbara.h']Napastnik zidentyfikowany?[/QUOTE] No właśnie nie... Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='vena&vivi']Ale w jaki sposób niezidentyfikowany?[/QUOTE] Fur nie wie, co to był za koleś i pies, nie wie, gdzie mieszkają itd - wet ich też nie kojarzy. Quote
vena&vivi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ale w jaki sposób niezidentyfikowany? Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='vena&vivi']Ale w jaki sposób niezidentyfikowany?[/QUOTE] Fur nie wie, co to był za koleś i pies, nie wie, gdzie mieszkają itd - wet ich też nie kojarzy. Quote
vena&vivi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 No jak to na wsi, facet jej powiedział, że przyniesie , że pies szcepiony jak nie to zastrzyczki :)Fur teraz jedzie bo musiała na spacery z reszta psów wyjśc i nakarmic także ręka sprawna, emocje opadły :0 zszyja paluszka i będzie dobrze :)W łydke też dostała ale mówi, że to niegroźne - bedzie u doc to wsio obejrzy :)Małgoś dzielna dziewczyna. Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 aż mi się słabo zrobiło! jak gosia teraz da sobie radę ze stadem? a burek pewnie nieszczepiony, jak to burek.... Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='vena&vivi']post przeskoczył, opisałam wyżej. Fur daje radę :)[/QUOTE] Już nie mam siły z tym dogo i skaczącymi postami, masakra jakaś... Dzięki Ci :) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='agaga21']aż mi się słabo zrobiło! jak gosia teraz da sobie radę ze stadem? a burek pewnie nieszczepiony, jak to burek....[/QUOTE] Podobno we wsi mają darmowe szczepienia, więc jest możliwosć, ze jednak zaszczepiony. Pies był z właścicielem! Właściciel nie zrobił nic! Jutro przyjeżdża furciaczkowy TŻ, jakoś dadzą sobie radę, tak myślę... Quote
Recommended Posts