Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam na wątek mojej tymczasowej czarnej księżniczki - z mojego podpisu, która została uratowana z sosnowieckiego schroniska, a która całą sobą pochłania ludzkie uczucia. Jest wspaniałym kompanem dla kotów, psów i dzieci. Odda ci całe swoje serce - kocha cały świat. proszę wejdźcie

Posted

Dyziolinek dorobił się kaganiuszka, Dodula zresztą też i obaj mogą teraz na siebie buczeć ile wlezie:evil_lol:

Zrobił się dym na wątkach PDT- to cioteczko conceited kiedy przyjedziesz do Dyziolina i sprawdzisz nasz dt :razz:?

Posted

daj spokoj :)

Jeszcze auta nie ogarnelam... a teraz jest z nim jeszcze gorzej :p wiesz jak jest, trzeba kasy na naprawe :]

Ojej, biedny Dyziolek :(

Dzis dostalam deklaracje od GoniP ;)

Posted

Jeden, jedyny, właściwy wystarczy :lol:

Dyzio ma nową obróżkę i smyczkę. Paraduje teraz w "różowościach". Ma też super dopasowany kaganiec (cuda wyprawia - fikołki, tarzanie...a zdjąć nie zdoła :evil_lol:)
Przycięłam mu troszkę kłaczki na dupce, bo po jednej stronie nieestetycznie sterczały i nie dawały się uczesać.
Dostaje witaminki (w parówie) i zastanawiam się też czy mu nie zafundować kuracji wzmacniajacej beta-glukanem (bo coś mi ostatnio znowu kicha od czasu do czasu; on jest jednak delikatnego zdrowia; troszkę zimniej się zrobi na dworze i Dyziulek łapie przeziębionko ...)

Posted

Kupiłam beta glukan z witaminą C w płynie. Wszystkie psiaki go dostają. Małym tak smakuje, że nie trzeba wlewać do pyszczków, same wylizują; Dyziek, tradycyjnie, zjada z tuńczykiem. Już jest "efekt" tego całego wzmacniania - psy dostały wilczego apetytu :evil_lol:.
Balko bardzo polubił Dyzia. Naprasza mu się, psoci, zachęca do harców. Dyziek nie ma ochoty na brykanie ze smarkiem, opędza się od niego, ale Balko mało sobie z tego robi.

Dyzio na posłaniu Pepsi, to i Balko obok :lol:

"A, pójdziesz sobie łobuzie..."

"No, wreszcie, ja tu rządzę"

Posted

o mamusiu bo padne, Dyziulinek w różowym :D
i jeszcze ma fana w postaci Bolko :)
dzieki Beatko, ze sie tak nim opiekujecie, nie wiem gdzie ten stworek moglby miec lepiej. No niech juz wyjdzie ten Moj Pies :)
a tej grzywy nie przycinasz? :D