conceited Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Ależ lwią grzywę ma ten pies :] Nowa wplata od Gabrysi. Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 zapraszam na wątek mojej tymczasowej czarnej księżniczki - z mojego podpisu, która została uratowana z sosnowieckiego schroniska, a która całą sobą pochłania ludzkie uczucia. Jest wspaniałym kompanem dla kotów, psów i dzieci. Odda ci całe swoje serce - kocha cały świat. proszę wejdźcie Quote
conceited Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Skoro prosisz ;) wchodze. Doszla wplata za luty Kasiu? Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 conceited napisał(a):Skoro prosisz ;) wchodze. Doszla wplata za luty Kasiu? serdeczne dzięki za odwiedziny na wątku Quote
KateBono Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 conceited napisał(a):......... Doszla wplata za luty Kasiu? Doszła wczoraj. Quote
KateBono Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dyziolinek dorobił się kaganiuszka, Dodula zresztą też i obaj mogą teraz na siebie buczeć ile wlezie:evil_lol: Zrobił się dym na wątkach PDT- to cioteczko conceited kiedy przyjedziesz do Dyziolina i sprawdzisz nasz dt :razz:? Quote
conceited Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 daj spokoj :) Jeszcze auta nie ogarnelam... a teraz jest z nim jeszcze gorzej :p wiesz jak jest, trzeba kasy na naprawe :] Ojej, biedny Dyziolek :( Dzis dostalam deklaracje od GoniP ;) Quote
BeaBono Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dyzio dodany na "psiegranych marzeniach": http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-Dyzio-918.html Quote
conceited Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Niedlugo wyjdzie marcowy Moj Pies i mam nadzieje, ze telefony beda sie urywaly :] Quote
BeaBono Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeden, jedyny, właściwy wystarczy :lol: Dyzio ma nową obróżkę i smyczkę. Paraduje teraz w "różowościach". Ma też super dopasowany kaganiec (cuda wyprawia - fikołki, tarzanie...a zdjąć nie zdoła :evil_lol:) Przycięłam mu troszkę kłaczki na dupce, bo po jednej stronie nieestetycznie sterczały i nie dawały się uczesać. Dostaje witaminki (w parówie) i zastanawiam się też czy mu nie zafundować kuracji wzmacniajacej beta-glukanem (bo coś mi ostatnio znowu kicha od czasu do czasu; on jest jednak delikatnego zdrowia; troszkę zimniej się zrobi na dworze i Dyziulek łapie przeziębionko ...) Quote
BeaBono Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kupiłam beta glukan z witaminą C w płynie. Wszystkie psiaki go dostają. Małym tak smakuje, że nie trzeba wlewać do pyszczków, same wylizują; Dyziek, tradycyjnie, zjada z tuńczykiem. Już jest "efekt" tego całego wzmacniania - psy dostały wilczego apetytu :evil_lol:. Balko bardzo polubił Dyzia. Naprasza mu się, psoci, zachęca do harców. Dyziek nie ma ochoty na brykanie ze smarkiem, opędza się od niego, ale Balko mało sobie z tego robi. Dyzio na posłaniu Pepsi, to i Balko obok :lol: "A, pójdziesz sobie łobuzie..." "No, wreszcie, ja tu rządzę" Quote
conceited Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 o mamusiu bo padne, Dyziulinek w różowym :D i jeszcze ma fana w postaci Bolko :) dzieki Beatko, ze sie tak nim opiekujecie, nie wiem gdzie ten stworek moglby miec lepiej. No niech juz wyjdzie ten Moj Pies :) a tej grzywy nie przycinasz? :D Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bardzo mi się podobają te różowe obróżki :loveu: Quote
magenka1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a kto powiedział, że tylko blondynkom pasuje różowy naszemu Dyziowi też jest pięknie w różowym :) Quote
Secia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ciotka się poprawia i wpłaca opłatę stałą za II i III 15,00+15,00 Quote
conceited Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 dziekujemy :) czy ktos juz widzial Mojego Psa z Dyziolkiem? Quote
Onaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zaglądam do słodziaka :). Nikt nie chce takiego małego uroczego staruszka ? Quote
KateBono Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 conceited napisał(a):dziekujemy :) czy ktos juz widzial Mojego Psa z Dyziolkiem? Widziałyśmy a nawet kupiłyśmy gazetę:lol:. Może ktoś Dyziolka wypatrzy Quote
magenka1 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja też widziałam naszego misiaczka w gazecie takie maleństwo licze, że ktoś się zakocha Quote
feliksik Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kochani staruszek z zaćmą ma małe szanse na adopcję - jakakolwiek pomoc potrzebna, zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/2032...!#post16420212 Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cioteczki kochane, zapraszam na bazarek na hotel ze szkoleniowcem dla Rafika: http://www.dogomania.pl/threads/203396-%C5%9Awietne-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-super-obro%C5%BCa-kominy-dla-Rafika-do-15.03.?p=16419825#post16419825 kosmetyki, książki, super obroża Quote
conceited Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Widzialam Dyziulka w marcowym Moim Psie ! :D pieknie sie prezentuje, ide naladowac telefon bo na bank posypią się oferty adopcji :P Quote
mmd Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Miejmy nadzieję na te domki. Dyziulek biedny, prześladowany przez smarkacza :) Quote
Recommended Posts