Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki rekonwalescenta w twarzowym żółtym kołnierzu :lol::

Mama wspomniała, że się Dyzio wyraźnie ucieszył na jej widok, gdy pojechała odebrać go po zabiegu :loveu:.
Dyzio czuje się dziś dość dobrze. Nie wymiotował po narkozie, spał. Tabletki zjada w tuńczyku, więc nie ma problemów z ich podawaniem. Kołnierz mu trochę przeszkadza, ale radzi sobie z niewielką pomocą.
Więcej napisze mama. O samym zabiegu i o tym, co mówił wet, wiem tyle, co i wy. Pożarłyśmy się z mamą o tego chol..ego neta i mamy "ciche dni".

Posted

Oj, biedny Dyziulek,biedny.. Dupcia go boli, a my nie mamy tabletek p/bólowych (wet dał tylko na jeden dzień, dziś wszystko było zamknięte, kupimy dopiero jutro). Dyzio nie może "wyleżeć". Poleży chwilę na posłaniu, potem przenosi się na podłogę, a za moment prosi, by go podsadzić na łóżko. Apetyt stracił, ledwo udaje mi się w niego wcisnąć troszkę żarełka z antybiotykiem. Ogonek w dole. Gdy Gufiak ładuje mu tam wścibski nochal, Dyziek warczy (plus jest taki, że psia pielęgniarka nie ma szans "pomóc" koledze i np powyciągać mu szwów, bo wiem od razu, że się interesuje nie tym, czym powinien).

P.s. Miałam o tym napisać wcześniej.... Dyzio przekąsza chrupki, kiedy nie widzę. Sprawa się rypła, gdy w drodze na kastrację zwymiotował w aucie... wiadomo czym :diabloti:

Posted

haha ! wydalo sie :)
skryto-chrupko żerca :)

dzis odnotowalam wplate Seci, zaraz widze sie z GoniaP wiec od niej tez dostane deklaracje na Dyziolka.

a jak z oplata za kastracje...ile Beatko zarobisz na bazarku? ja skonczylam bazar na FUksa i Dyzia i musze podzielic wedlug potrzeb (wyszlo jakies 130zl). mysle, ze dam po rowno.
trzeba bedzie kolejny bazar wystawic.

zachecam do dofinansowania brzydkiego Dyzia z obolałą dupką :)

Posted

Fotki moze i będą jak pani Dyziulka będzie miała czas - zamieniła się w wampirka:evil_lol: i buszuje w nocy, a ja niestety nie umiem wklejać zdjęć:oops:
Dyziulek jest piesem jednego pana , ode mnie to nawet przysmaku w postaci tuńczyka nie chce, zrobi mi łaskę , że ze mną wyjdzie na spacer:razz::evil_lol:

Posted

nie bylo ani jednego telefonu w jego sprawie? :(

jak juz uregulujemy finanse - powplywaja pieniadze za bazarki - bedzie mozna oszacowac ile Dyzio ma pieniedzy na koncie i poswiecic je na platna reklame w jakiejs gazecie :)
choc on tak kocha Beatke ... :(

Posted

conceited napisał(a):
nie bylo ani jednego telefonu w jego sprawie? :(

jak juz uregulujemy finanse - powplywaja pieniadze za bazarki - bedzie mozna oszacowac ile Dyzio ma pieniedzy na koncie i poswiecic je na platna reklame w jakiejs gazecie :)
choc on tak kocha Beatke ... :(

Telefonu ni.....
Zaglądnę na konto ( wreszcie mam trochę czasu ) to napiszę jakie są wpłaty i za co, "wampirek " wklei rachunki.
Dyziulek skradł serduszko BB:lol::evil_lol:
Umówiłam Dyzia do weta na środę na 17.30 na ściągnięcie szwów.

Posted

conceited napisał(a):
Dyzio jak zawsze piekny :evil_lol:

no, dobra, przyznaję, że nie jest zbyt fotogeniczny, ale na żywo prezentuje się nieźle i zyskuje przy bliższym poznaniu....

tu masz, cioteczko, "kawalądek filma" - Dyzio ma fajne, krzywe "girki" :evil_lol:
[video=youtube;a2h_E0R5w9c]http://www.youtube.com/watch?v=a2h_E0R5w9c[/video]

Dyziek bez smyczki, za to Dodek musiał mieć podpięte aż trzy, żeby nam nie nawiał...

p.s. wspominałam, że Dyziek "daje" brzusio do głaskania ? :lol:

Posted

jestem wyróżniona :lol:

Dyziulek jest "psem jednego pana/pani"
na spacer wyjdzie co prawda z mamą czy siostrą, ale już zjeść cokolwiek od nich... nie dziękuję :shake: