BeaBono Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 fotki rekonwalescenta w twarzowym żółtym kołnierzu :lol:: Mama wspomniała, że się Dyzio wyraźnie ucieszył na jej widok, gdy pojechała odebrać go po zabiegu :loveu:. Dyzio czuje się dziś dość dobrze. Nie wymiotował po narkozie, spał. Tabletki zjada w tuńczyku, więc nie ma problemów z ich podawaniem. Kołnierz mu trochę przeszkadza, ale radzi sobie z niewielką pomocą. Więcej napisze mama. O samym zabiegu i o tym, co mówił wet, wiem tyle, co i wy. Pożarłyśmy się z mamą o tego chol..ego neta i mamy "ciche dni". Quote
magenka1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 oj jaki biedny Dyzio :) a kołnierzyk ma śliczny Quote
ania z poznania Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Biedny Dyziulek.......... Kto by pomyślał, że taki wielbiciel tuńczyka z niego ;) Quote
Secia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dyziulku ciotka pamiętała i już wpłaciła do twojej skarbonki :-) Quote
conceited Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Biedulek... wyglada bardzo ..... bidulkowato :) Quote
Secia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Bidulku jak się czujesz? Czaruś zaprasza na bazarek z biżu :-) http://www.dogomania.pl/threads/196187-Biżuteria-dla-Czarusia-na-diagnozę-do-18.11.10-Zapraszam Quote
BeaBono Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Oj, biedny Dyziulek,biedny.. Dupcia go boli, a my nie mamy tabletek p/bólowych (wet dał tylko na jeden dzień, dziś wszystko było zamknięte, kupimy dopiero jutro). Dyzio nie może "wyleżeć". Poleży chwilę na posłaniu, potem przenosi się na podłogę, a za moment prosi, by go podsadzić na łóżko. Apetyt stracił, ledwo udaje mi się w niego wcisnąć troszkę żarełka z antybiotykiem. Ogonek w dole. Gdy Gufiak ładuje mu tam wścibski nochal, Dyziek warczy (plus jest taki, że psia pielęgniarka nie ma szans "pomóc" koledze i np powyciągać mu szwów, bo wiem od razu, że się interesuje nie tym, czym powinien). P.s. Miałam o tym napisać wcześniej.... Dyzio przekąsza chrupki, kiedy nie widzę. Sprawa się rypła, gdy w drodze na kastrację zwymiotował w aucie... wiadomo czym :diabloti: Quote
conceited Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 haha ! wydalo sie :) skryto-chrupko żerca :) dzis odnotowalam wplate Seci, zaraz widze sie z GoniaP wiec od niej tez dostane deklaracje na Dyziolka. a jak z oplata za kastracje...ile Beatko zarobisz na bazarku? ja skonczylam bazar na FUksa i Dyzia i musze podzielic wedlug potrzeb (wyszlo jakies 130zl). mysle, ze dam po rowno. trzeba bedzie kolejny bazar wystawic. zachecam do dofinansowania brzydkiego Dyzia z obolałą dupką :) Quote
JJD Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Dziewczyny, dzisiaj poszła wpłata ode mnie na Dyzia. Quote
BeaBono Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 conceited napisał(a): a jak z oplata za kastracje...ile Beatko zarobisz na bazarku? bazarek jeszcze trwa, na razie mam wpłaty od 16 osób (czyli 240 zł) Quote
monika083 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 moja deklaracja przelana. Dyziu trzymaj sie! Quote
conceited Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Dostalam kolejna wplate, moge juz robic przelew za miesiac...uwaga robie :) co u Dyziołka ? mozna jakas weekendowa fote prosic ? :) Quote
KateBono Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Fotki moze i będą jak pani Dyziulka będzie miała czas - zamieniła się w wampirka:evil_lol: i buszuje w nocy, a ja niestety nie umiem wklejać zdjęć:oops: Dyziulek jest piesem jednego pana , ode mnie to nawet przysmaku w postaci tuńczyka nie chce, zrobi mi łaskę , że ze mną wyjdzie na spacer:razz::evil_lol: Quote
conceited Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 nie bylo ani jednego telefonu w jego sprawie? :( jak juz uregulujemy finanse - powplywaja pieniadze za bazarki - bedzie mozna oszacowac ile Dyzio ma pieniedzy na koncie i poswiecic je na platna reklame w jakiejs gazecie :) choc on tak kocha Beatke ... :( Quote
KateBono Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 conceited napisał(a):nie bylo ani jednego telefonu w jego sprawie? :( jak juz uregulujemy finanse - powplywaja pieniadze za bazarki - bedzie mozna oszacowac ile Dyzio ma pieniedzy na koncie i poswiecic je na platna reklame w jakiejs gazecie :) choc on tak kocha Beatke ... :( Telefonu ni..... Zaglądnę na konto ( wreszcie mam trochę czasu ) to napiszę jakie są wpłaty i za co, "wampirek " wklei rachunki. Dyziulek skradł serduszko BB:lol::evil_lol: Umówiłam Dyzia do weta na środę na 17.30 na ściągnięcie szwów. Quote
BeaBono Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mżyło. Dyzio na przemian to się rozpędzał, to dreptał wolniutko. Trzyma się stadka i nie ucieka, dlatego odpięłyśmy mu "balast" w postaci smyczki. Quote
conceited Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Dyzio jak zawsze piekny :evil_lol: serce rosnie, ze ma swoje stadko za ktorym chce lazic :) Quote
BeaBono Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 conceited napisał(a):Dyzio jak zawsze piekny :evil_lol: no, dobra, przyznaję, że nie jest zbyt fotogeniczny, ale na żywo prezentuje się nieźle i zyskuje przy bliższym poznaniu.... tu masz, cioteczko, "kawalądek filma" - Dyzio ma fajne, krzywe "girki" :evil_lol: [video=youtube;a2h_E0R5w9c]http://www.youtube.com/watch?v=a2h_E0R5w9c[/video] Dyziek bez smyczki, za to Dodek musiał mieć podpięte aż trzy, żeby nam nie nawiał... p.s. wspominałam, że Dyziek "daje" brzusio do głaskania ? :lol: Quote
Ajula Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 BeaBono napisał(a): p.s. wspominałam, że Dyziek "daje" brzusio do głaskania ? :lol: łał :) ale wszystkim, czy tylko Tobie? Quote
BeaBono Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 jestem wyróżniona :lol: Dyziulek jest "psem jednego pana/pani" na spacer wyjdzie co prawda z mamą czy siostrą, ale już zjeść cokolwiek od nich... nie dziękuję :shake: Quote
conceited Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Dzien dobry Dyziolku, mam nadzieje, ze wplata za listopad do Ciebie doszla :) buziak w lebek :) Quote
monika083 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 conceited napisał(a):Dzien dobry Dyziolku, mam nadzieje, ze wplata za listopad do Ciebie doszla :) buziak w lebek :) a moja deklaracja doratla w koncu? Quote
Recommended Posts