Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego jak był problem z Luneczka u mnie nie było miejsca to pierwsza myśl była... Ania!bo wiedziałam że ta kobietka ma ogromne serce i że ja będę mogła spać spokojnie bo Luneczka będzie pod dobrą opieką!

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podajcie mi konto do wpłat na Lunę, to cosik przeleję, z deklaracją stałą narazie się wstrzymam, bo z pozostałymi moimi deklaracjami chyba już przekroczyłam granicę zdrowego rozsądku.Może jakiś utrzymywany w hoteliku tymczasik pójdzie do ds, to wtedy...

Posted

[quote name='agni']mój bazarek na LUNKĘ jeszcze trwa ale może przesłać Wam już grosiwo które wpłynęło z KT skoro 0 zł na koncie?

przelać czy czekac na koniec bazarku?

Posted

Śliczna dziewczynka :). Mam nadzieję, że trafi jej się wspaniały domek. Moja córka mówi, że pieski do których zaglądam szybko znajdują domy. Oby i tym razem tak było!

Posted

Kochane cioteczki byłam dziś u Luneczki dziewczyna Super wymiziałam ją poznała mnie jakie ona ma mięciutkie futerko,a jaka to psina kochana nie mam na nią słów!Zrobiłyśmy z Anią kilka zdjęć Ani aparatem mam go w domu i mam problem przesłać zdjęcia nie wiem co się dzieje?!Marysiu pozdrowiłam Anie od Ciebie też masz pozdrowienia od Ani.