wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kto mieszka blisko Bianki ? Kto może kupić u weta tą karmę i zawieść jej do domu ? Bianko, ile ta karma kosztuje ? siemię lniane jest super ! Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 50 gram 8 zł kosztowało . Teraz znalazłam w paczkach po 10 za 140 zł . To już przesada . Oba maluchy nawodnione , ale czarno to widzę . Odmawiają zupełnie jedzenia . Nie mam ich jak nakarmic nawet strzykawką , nie przełykają . Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Potrzebna interwencja lekarza ! Kto moze pomóc ?????? Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Agnieszka zamówiła u weta . Będzie jutro po 14 i wyśle mi tu na wieś . W środe może dostanę . Ja ruszyć się nie mogę , bo prawie od nich nie odchodzę . Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Gdzie jest ten wet ? Mogę sfinansować komuś za szybki transport do Ciebie ! Czy nie można tego załatwić dziś ?? Agnieszko , nie mam pojęcia o odległościach, ale jeżeli dysponujesz samochodem to zwrócę Ci za benzynę. Czas tu robi swoje... Quote
AMIGA Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Szukałam w Zooplusie i też nie mają. Kurcze, tylko nawet jak dostaniesz to convalescence, to jak im to dasz, skoro maluchy nie chcą przelykać? :-( Quote
Edi100 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bożenko, w Żmigrodzie jest dr Karolina. To 12 km. Podaję nr 512034053. Zadzwoń, może zechce przyjechać.Powiedz, że to bezdomniaczki:(i że, masz nr ode mnie. Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='edi100']bożenko, w żmigrodzie jest dr karolina. To 12 km. Podaję nr 512034053. Zadzwoń, może zechce przyjechać.powiedz, że to bezdomniaczki:(i że, masz nr ode mnie. dzwoń kochana !!! Napewno uzbieramy kasę na tę wizytę !!! Quote
agnieszkal2 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 wiga138 napisał(a):Gdzie jest ten wet ? Mogę sfinansować komuś za szybki transport do Ciebie ! Czy nie można tego załatwić dziś ?? Agnieszko , nie mam pojęcia o odległościach, ale jeżeli dysponujesz samochodem to zwrócę Ci za benzynę. Czas tu robi swoje... Mój samochód nie ma przeglądu... po południu mam pracę,ale zapytam pana doktora,który po cenie hurtowej zamówił dla Bianki karmę.Może on ma samochód? Dam jeszcze znać.Jakby co mój tel.508877799. Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 super, zapłace mu za transport a przy okazji zbada maluchy.....no chyba tak ? czekam z niecierpliwością na info. Ta Pani dr. nie odbiera telefonu , a tu kazda minuta jest ważna... Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Odebrała , jest w Trzebnicy . Nie przyjedzie bo nie ma czasu . Mam podjechać o 18,30 do gabinetu . Po rozmowie powiedziała , że wszystko co podałam jest bardzo dobre i w prawidłowych dawkach , i nic więcej nie może zrobić , jedynie je osłuchać lub zrobić USG . Nic innego sie nie da . Quote
Edi100 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 BIANKA1 napisał(a):Edytko , podejdziesz tam ? o 18.30 tak? Podejdę, podejdę oczywiście. Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Edi100 napisał(a):o 18.30 tak? Podejdę, podejdę oczywiście. Dzięki . Tak , na 18,30 . Quote
Edi100 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wychodzę właśnie. Bożenko gdyby coś to jestem pod nr796647066 Quote
Edi100 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jestem. Byłam z Bianką. Napiszę, bo Bożenka będzie zajęta z małymi:( Psiaki są maciupkie i takie bezbronne:( Jeden strasznie płacze bo bardzo go boli brzusio:( Drugi czarny:(:( oby żył. Czarny ma zapalenie płuc:( Psiaki dostały całą masę zastrzyków tam na miejscu i jeszcze na wynos, żeby Bożenka im dawała Miały tez robione usg. Nabyłyśmy też dla nich najwartościowsze mleko. Jedną puszkę Razem z mlekiem jest do zapłaty 80zł. Trzymajcie kciuki z całych sił by maluszki z tego wyszły!!!! I w imieniu tych malców, proszę o grosze by zapłacić dług. Quote
AMIGA Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ojeeej, jak to dobrze, że jednak pojechałyście do weta Kurcze, tak mi głupio, że ie mogę się dołożyć finansowo, bo w straszliwym dołku akurat jestem :-( Quote
wiga138 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 dzieciaki - DO GÓRY !!! ZAPŁACĘ ZA WETA. Boze żeby z nimi wszystkimi było ok.........trzymajcie się maluszki !!! Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Dopiero teraz usiadłam do obiadu . Biały po powrocie zwymiotował . Dobrze że byłam przy nim , bo zaczął sie dusic . Oklepałam go , i trochę się uspokoił . Wetka powiedziała , że czarny to może być wirusówka . Dostali mocniejszy antybiotyk . Biały dostał paste na robale , bo to moga być robale .Mam nadal robic wlewki podskórne .Czarny ma nikłe szanse na wyleczenie . Mam dzwonić i powiedzieć co się dalej dzieje . Quote
Recommended Posts