Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

50 gram 8 zł kosztowało . Teraz znalazłam w paczkach po 10 za 140 zł . To już przesada . Oba maluchy nawodnione , ale czarno to widzę . Odmawiają zupełnie jedzenia . Nie mam ich jak nakarmic nawet strzykawką , nie przełykają .

Posted

Gdzie jest ten wet ? Mogę sfinansować komuś za szybki transport do Ciebie ! Czy nie można tego załatwić dziś ??
Agnieszko , nie mam pojęcia o odległościach, ale jeżeli dysponujesz samochodem to zwrócę Ci za benzynę. Czas tu robi swoje...

Posted

Bożenko, w Żmigrodzie jest dr Karolina. To 12 km. Podaję nr 512034053. Zadzwoń, może zechce przyjechać.Powiedz, że to bezdomniaczki:(i że, masz nr ode mnie.

Posted

[quote name='edi100']bożenko, w żmigrodzie jest dr karolina. To 12 km. Podaję nr 512034053. Zadzwoń, może zechce przyjechać.powiedz, że to bezdomniaczki:(i że, masz nr ode mnie.

dzwoń kochana !!! Napewno uzbieramy kasę na tę wizytę !!!

Posted

wiga138 napisał(a):
Gdzie jest ten wet ? Mogę sfinansować komuś za szybki transport do Ciebie ! Czy nie można tego załatwić dziś ??
Agnieszko , nie mam pojęcia o odległościach, ale jeżeli dysponujesz samochodem to zwrócę Ci za benzynę. Czas tu robi swoje...

Mój samochód nie ma przeglądu... po południu mam pracę,ale zapytam pana doktora,który po cenie hurtowej zamówił dla Bianki karmę.Może on ma samochód? Dam jeszcze znać.Jakby co mój tel.508877799.

Posted

super, zapłace mu za transport a przy okazji zbada maluchy.....no chyba tak ? czekam z niecierpliwością na info. Ta Pani dr. nie odbiera telefonu , a tu kazda minuta jest ważna...

Posted

Odebrała , jest w Trzebnicy . Nie przyjedzie bo nie ma czasu . Mam podjechać o 18,30 do gabinetu .
Po rozmowie powiedziała , że wszystko co podałam jest bardzo dobre i w prawidłowych dawkach , i nic więcej nie może zrobić , jedynie je osłuchać lub zrobić USG . Nic innego sie nie da .

Posted

Jestem. Byłam z Bianką. Napiszę, bo Bożenka będzie zajęta z małymi:(
Psiaki są maciupkie i takie bezbronne:( Jeden strasznie płacze bo bardzo go boli brzusio:( Drugi czarny:(:( oby żył. Czarny ma zapalenie płuc:(
Psiaki dostały całą masę zastrzyków tam na miejscu i jeszcze na wynos, żeby Bożenka im dawała Miały tez robione usg.
Nabyłyśmy też dla nich najwartościowsze mleko. Jedną puszkę Razem z mlekiem jest do zapłaty 80zł. Trzymajcie kciuki z całych sił by maluszki z tego wyszły!!!! I w imieniu tych malców, proszę o grosze by zapłacić dług.

Posted

Ojeeej, jak to dobrze, że jednak pojechałyście do weta
Kurcze, tak mi głupio, że ie mogę się dołożyć finansowo, bo w straszliwym dołku akurat jestem :-(

Posted

Dopiero teraz usiadłam do obiadu . Biały po powrocie zwymiotował . Dobrze że byłam przy nim , bo zaczął sie dusic . Oklepałam go , i trochę się uspokoił . Wetka powiedziała , że czarny to może być wirusówka . Dostali mocniejszy antybiotyk . Biały dostał paste na robale , bo to moga być robale .Mam nadal robic wlewki podskórne .Czarny ma nikłe szanse na wyleczenie . Mam dzwonić i powiedzieć co się dalej dzieje .