Marta67 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Andzike']To nie ja wypatrzyłam, tylko E-S, która też uwielbia szorściaki i podesłała mi wątek Sary ;) a ze banitka Madallena i tak będzie w weekend w schronie, więc transport aż się prosi, żeby nim coś przewieźć do Warszawy... ;) Mam nadzieję, że szybko uda nam się znaleźć domek dla kolejnego pieska :)[/QUOTE] a może od razu dwa albo trzy? :evil_lol: skoro od Ciebie tak szybko schodzą :cool3: :evil_lol: Quote
jostel5 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Kiedy (sob. czy niedz.) banitka M. będzie w schronie?Może mnie też udałoby się przyjechać...? Znam te psiaki trochę-oczywiście wszystkie są śliczne:),ale wśród ślicznych są te w większej potrzebie lub bardziej albo mniej adopcyjne... Quote
Kinia1984 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 hej :) to ktora poszla do domu z cmentarza ta z plasterkami czy ta druga? ja bylam z Fredkiem jamnikiem na cmentarzu;) edit: juz wiem ta druga :) Quote
Andzike Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Kinia1984']hej :) to ktora poszla do domu z cmentarza ta z plasterkami czy ta druga? ja bylam z Fredkiem jamnikiem na cmentarzu;) edit: juz wiem ta druga :)[/QUOTE] Ta z plasterkami to moja prywatna i nikomu jej nie oddam :D A jak Fredek? Dzwonil ktoś? Quote
Andzike Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Jestem w kontakcie z rodziną Sziszy, obecni Mili. Szisza miala pewne problemy z brzuszkiem i z zachowaniem czystości, ale wszystko jest pod kontrolą :) Spi w łóżku z córką, pięknie się bawi, zaczyna wybrzydzać (!!!!) jeśli chodzi o jedzenie, a jutro jedzie z Pańciostwem do pracy :) I na koniec niespodzianka :) (mam zgodę Pańsciostwa na pokazanie zdjęc). Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości jak super moja kruszynka trafiła? ;) Quote
eve-w Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No! nareszcie RODZINA W KOMPLECIE! i tak trzymać! aha! i proszę podpisywać petycję w moim podpisie!!!! To dla dobra kolejnych Szisz, bo dotyczy schroniska, z którego farciara Szisza została zabrana! tfu! nie schroniska tylko mordowni!!! Quote
Malwi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 wspaniali ci ludzie .... przygarnęli tak nieadopcyjnego psa .... no ósmy cud świata !!! :diabloti: Quote
Andzike Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Malwi']wspaniali ci ludzie .... przygarnęli tak nieadopcyjnego psa .... no ósmy cud świata !!! :diabloti:[/QUOTE] Ludzie super i do pelni szczęścia brakowało im wlaśni Sziszy ;) Teraz już są w komplecie jak pisze eve-w... Petycja oczywiście podpisana!!! Nawet się nie będę przyznawać z jakm numerkiem ;) Quote
Kinia1984 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 w sprawie Fredka cisza ale mam nadzieje że znajdzie taki wspanialy domek jak Szisza:) Quote
Andzike Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Chcecie wiedzieć co u Mili? ;) No to macie :) Milunia zaczęła ładnie jeść. Robię jej gotowane mięso wołowe z makaronem, wczoraj dodałam trochę pietruszki z zupy i zjadła. Wczoraj też pierwszy raz została w domu sama na dłużej, to znaczy na 7 godzin. Była grzeczna, nic nie zabrudziła. Ostatnio lubi gryźć nas po rękach, szczególnie mnie i Mateuszka. Ma ochotę go zdominować, skacze na niego i wtedy jest na wysokość taka jak on. To jej chyba odpowiada, natomiast jemu trochę mniej, chociaż się śmieje. W pracy Milunia była grzeczna, powąchała wszystkie kąty i zapoznała się z nowym miejscem. W ogóle jest bardzo ciekawa otoczenia, ciągle poznaje nowe miejsca podczas spacerów i ładnie bawi się z innymi psami. A jak nowe adopcje, masz w tej chwili jakiegoś pieska? Sławek widział w piątkowym wydaniu Faktów relację z tego schroniska, z którego przyjechała Milunia. Czemu nikt nie zrobi z tym porządku? Mam nadzieję, że takie naloty fundacji i dziennikarzy coś dadzą. Quote
mamanabank Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No właśnie, masz w tej chwili jakiegos pieska? :-) A tu jeszcze Kielce http://www.youtube.com/watch?v=WE91i4uDRbk Quote
Andzike Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='mamanabank']No właśnie, masz w tej chwili jakiegos pieska? :-) A tu jeszcze Kielce http://www.youtube.com/watch?v=WE91i4uDRbk Zaraz będę miała ;) http://www.dogomania.pl/threads/194083-ma%C5%82y-kud%C5%82aczek-i-staruszek-ich-dom-zostanie-zburzony-a-one-nie-maj%C4%85-gdzie-i%C5%9B%C4%87-%28 Quote
Wisełka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Andzike']Zaraz będę miała ;) http://www.dogomania.pl/threads/194083-ma%C5%82y-kud%C5%82aczek-i-staruszek-ich-dom-zostanie-zburzony-a-one-nie-maj%C4%85-gdzie-i%C5%9B%C4%87-%28 Fajny :) kolejny kudłaty ;) Quote
leni356 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Andzike, dopisz proszę w pierwszym poście rozliczenie 100 zł - DT Szisza - opłacone ze Skarpety kudłaczy Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='leni356']Andzike, dopisz proszę w pierwszym poście rozliczenie 100 zł - DT Szisza - opłacone ze Skarpety kudłaczy[/QUOTE] Leni, te 100zl bylo na sterylkę, którą Państwo wzieli na siebie, więc nie będę tego wpisywać, bo DT jest bezpłatny :) Mogę Ci odeslać te pieniądze do skarpety, albo na innego psiaka lub na rezerwę na Szoko :) Quote
leni356 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Andzike']Leni, te 100zl bylo na sterylkę, którą Państwo wzieli na siebie, więc nie będę tego wpisywać, bo DT jest bezpłatny :) Mogę Ci odeslać te pieniądze do skarpety, albo na innego psiaka lub na rezerwę na Szoko :)[/QUOTE] Dobrze, to może przejść na Szoko, w takim razie przepiszę w rozliczeniu Skarpety Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='leni356']Dobrze, to może przejść na Szoko, w takim razie przepiszę w rozliczeniu Skarpety[/QUOTE] Ok, jak będą potrzebne to je wydam, ale Szoko ma mieć zabezpieczenie finansowe - więc jakby co w każdym momencie mogę kasę przelać :) Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 To pokaże Wam jeszcze fotki z zawiezienia Sziszy do domu :) Quote
E-S Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Widzę, że i Nela się poczuła jak u siebie :D Widać, że super-dom ! Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Kolejny po Sziszy zupełnie nieadopcyjny pies u mnie jest... ;) http://www.dogomania.pl/threads/194825-zSZOKOwany-kud%C5%82acz-marzy-o-swoim-ciep%C5%82ym-domu!!! Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Jasne, Szisza poszła do domu, to już się nikt psem nie interesuje ...:roll: To sama sobie wkleję, ku pamięci ;) Wczoraj byliśmy z Milą na Agrykoli i jakaś pani zachwycała się nią, że wygląda jak sznaucerek i że ma piękną sylwetkę. Znowu inna pani będąca na spacerze z dwoma psami, zapytała ile nasz szczeniak, czyli Mila, ma miesięcy. Tak w ogóle, to mi również wydaje się, że ona ma mniej niż półtora roku, zachowuje się jak szczeniaczek. Wszystko gryzie, ostatnio wzięła sobie lalkę Barbie Oleńki i pogryzła ją. Oleńka stwierdziła, że Milunia jest bardzo mądra, bo wzięła lalkę, którą Oleńka nie lubiła się bawić. Mateuszka cały czas zaczepia i podgryza. Tak jak już pisałam, chyba myśli, że on jest jej kolegą. Dzisiaj jak wyszłam z domu z Matim, a Oleńka została z Milą sama w domu, to później mi opowiadała, że Mila piszczała i wydawała takie dźwięki jakby płakała, także staramy się ją jak najmniej zostawiać samą w domu. Wczoraj po spacerze na Agrykoli pojechała z nami do znajomych, którzy mają dwa koty. Spotkanie odbyło się kosztem kotów, które zostały zamknięte. Poza tym Milunia bardzo lubi chodzić na spacery, odprowadza też dzieci do szkoły i przedszkola. Lubi bawić się z innymi psami, chociaż początkowo jest dość ostrożna , natomiast jak już się rozkręci, to nie może przestać szaleć. Zdjęcia Mili wyślę w następnym mailu, najpierw muszę je przegrać z aparatu do komputera. Sterylka planowana na przyszły tydzień, Sziszowe Pańciostwo szuka najlepszego weta w okolicy ;) Quote
Akrum Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 wow. piękne wieści :) byle więcej takich domków :) Quote
Andzike Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Dziewczyny ALARM!!!! Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka Lusia zniknęła ! Nagle, stała przy nodze Magdy i się rozpłynęła po prostu, oplakatowane bloki, obejrzane nagrania z kamer przemysłowych - nic ! oplakatowany gabinet dr Garncarza, sklepy, całe osiedle na Bluszczańskiej, Madallena błaga, zasypcie internet ogłoszeniami i zdjęciami Lusi !!! Jest zimno, ona była bez sweterka, ma padaczkę :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua?p=15627320&viewfull=1#post15627320 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!! Tel. 501 226 939, 519 127 664 Quote
Andzike Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 jambi_ napisał(a):co z Luśką? Znalazła się gówniara na szczęście ;) Quote
Recommended Posts