Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawdzała go w moim imieniu Kenny, za co serdecznie jej dziękuję.
rodzina z trójką dzieci, Pani bardzo miła, rozmawiałyśmy przez telefon.
mieszkanie w kamienicy, ale spacery będą zapewnione. :)
co jeszcze? mam nadzieję, że Pani Karolina zjawi się tu na wątku i sama więcej nam opowie :)
Pakuś może już pakować manatki... :) :) :)

Posted

marzena do cholery! nie widzialas, ze piesek chcial patyczka?!?!? sam sobie biedulek musial ulamac z drzewka bo pancia sie bawila w operatora kamery :evil_lol:

a co do pako - gratulacje :)
udana akcja; szybka i sprawna; "moj" guffi tez w weekend jedzie do domku :loveu:
jeszcze mi dwa zostana...:roll:, wlasciwie to nawet trzy... :cool3:

Posted

kakadu napisał(a):
marzena do cholery! nie widzialas, ze piesek chcial patyczka?!?!? sam sobie biedulek musial ulamac z drzewka bo pancia sie bawila w operatora kamery :evil_lol:

a co do pako - gratulacje :)
udana akcja; szybka i sprawna; "moj" guffi tez w weekend jedzie do domku :loveu:
jeszcze mi dwa zostana...:roll:, wlasciwie to nawet trzy... :cool3:

tak, tylko że te które ja mu znajduję nie pasują paniczowi, on zawsze urwie sobie taki, że ledwo go w pysku utrzymać może. zdarza się, że krzak lub małe drzewko z korzeniami wyrwać potrafi ! :lol: dewastator jeden ! :lol:
idziemy właśnie na spacerek, mój grzeczny niby pies znów w psa demolkę się zamieni. :eviltong: czasem mi wstyd za niego... :lol:
nie to co Pako, posłuszny, cichutki, no po prostu kochany psiak...

Posted

ale prawda jest taka, że kocham tego małego rozrabiakę i nie oddałabym go za nic na świecie. :)
chociaż mój chłopak już zdążył mi zaproponować, żeby do Krakowa zawieźć Chestera a Pako żeby został z nami.. ehh

Posted

Witam i pozdrawiam z Krakowa:)BARDZO się cieszę,ze po tylu dniach niepewności udało się!!!!!!!!! Pakuś ,bardzo na Ciebie piesku czekamy i zobaczysz jak będziesz miał z nami fajnie.Będziemy CIę kochać i szanować.Na zawsze.Długie spacery,bieganie-masz jak w banku.A nasze Bulwary będą należeć do Ciebie,więc pakuj się piesku...Ktoś Cię zawiódł,ale my przywrocimy Ci wiarę w ludzi. Marzenko! Wielkie dzięki i pozdrawiamy Cię serdecznie

Posted

[quote name='caroll']Witam i pozdrawiam z Krakowa:)BARDZO się cieszę,ze po tylu dniach niepewności udało się!!!!!!!!! Pakuś ,bardzo na Ciebie piesku czekamy i zobaczysz jak będziesz miał z nami fajnie.Będziemy CIę kochać i szanować.Na zawsze.Długie spacery,bieganie-masz jak w banku.A nasze Bulwary będą należeć do Ciebie,więc pakuj się piesku...Ktoś Cię zawiódł,ale my przywrocimy Ci wiarę w ludzi. Marzenko! Wielkie dzięki i pozdrawiamy Cię serdecznie[/QUOTE]

witamy na dogo :D super, że czekacie już na Pakusia! Pewnie, że będzie miał fajnie :D wręcz bombowo :D moja Tequila osobiście poleca Wasz domek Pakusiowi i pozdrawiamy również :)

Posted

witamy Pani Karolino! :)
bardzo się cieszę, że nas Pani odwiedziła.
Pako jeszcze nie wie co go czeka, ale wierzę, że będzie szczęśliwym, kochanym psem i że już na dobre odzyska wiarę w człowieka..
jutro kończymy ostatnie przygotowania i w sobotę ruszamy w drogę. :)

Posted

Pako już w Krakowie, podróż zniósł bardzo dzielnie.
W domu u Pani Karoliny najpierw przywitał się z całą rodziną potem obwąchał wszystkie kąty a na koniec grzecznie się położył i zasnął.
Tak go zostawiliśmy...
Trochę smutno tu bez niego, ale wiem, że będzie szczęśliwy.
No i Chester jest o wiele spokojniejszy, ma mnie i cały mój pokój tylko dla siebie. :)

Posted

[quote name='kakadu']zdjecia beda?

ja też na nie liczę. :)
póki co mam ostatnie zdjęcia z Krakowa..
z Panią utrzymuję kontakt telefoniczny, Pako ma teraz na imię Leon i podobno świetnie odnajduje się w nowej sytuacji..
daje radę chłopak. :)

Posted

[quote name='Kenny']świetnie, że wszystko ok :)[/QUOTE]

ja też się cieszę. :)
wiedziałam, że Leoś sobie poradzi i ,że nie będzie z nim problemów.
Kenny kiedy masz w planach jakiś wypad do parku z Leonem i Twoją sunią? :)

Posted

[quote name='marzenawtf']Kenny kiedy masz w planach jakiś wypad do parku z Leonem i Twoją sunią? :)[/QUOTE]

o właaaaśnie :D już wkrótce ;) jakby co porobię zdjęcia dla Ciebie ;)

Posted

Kenny napisał(a):
o właaaaśnie :D już wkrótce ;) jakby co porobię zdjęcia dla Ciebie ;)

to super, poproszę widok pięknej, uśmiechniętej mordeczki. :)
nie mam jeszcze zdjęć z nowego domu, Pani aparat posiada tylko w komórce a ja ostatnią sesję przed rozstaniem zrobiłam dzięki umiejętności negocjowania z moim mężczyzną. :D nie wiedzieć czemu nie przepada za moim rozpuszczonym nieco psem. :)
gdyby już ktoś zmusił go do trzymania zwierzaka to wybrałby kota, ehh..

• 2 months later...
Posted

dzięki kam. melduję się na wątku Pakusiowym.
Pako miał zrobiona wizytę poadopcyjną, za co dziękuję raz jeszcze Kenny. :)
Wszystko u niego dobrze, zadomowił się już i zaczął zachowywać jak panicz na swoich włościach...;)
Przytyło mu się trochę,
mój Pako jest wreszcie szczęśliwy. :loveu::loveu::loveu:
w połowie lutego osobiście go odwiedzę, tak więc dziewczyny cierpliwości.

a tu kilka zdjęć z nowego domu: