marzenawtf Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Chciałabym wszystkim zainteresowanym przekazać wspaniałą wiadomość, Pako jedzie do nowego domku już w sobotę ! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 a mozesz cos konkretniej??:):) co to za domek? sprawdzony?? Quote
andzia69 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 bardzo się cieszę!!!!:):) oby mu było jak w raju!:) Quote
marzenawtf Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 sprawdzała go w moim imieniu Kenny, za co serdecznie jej dziękuję. rodzina z trójką dzieci, Pani bardzo miła, rozmawiałyśmy przez telefon. mieszkanie w kamienicy, ale spacery będą zapewnione. :) co jeszcze? mam nadzieję, że Pani Karolina zjawi się tu na wątku i sama więcej nam opowie :) Pakuś może już pakować manatki... :) :) :) Quote
Kenny Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 bezpiecznej drogi do nowego domu Pakuś ;) i już niedługo witamy w Krakowie :D Quote
kakadu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 marzena do cholery! nie widzialas, ze piesek chcial patyczka?!?!? sam sobie biedulek musial ulamac z drzewka bo pancia sie bawila w operatora kamery :evil_lol: a co do pako - gratulacje :) udana akcja; szybka i sprawna; "moj" guffi tez w weekend jedzie do domku :loveu: jeszcze mi dwa zostana...:roll:, wlasciwie to nawet trzy... :cool3: Quote
marzenawtf Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 kakadu napisał(a):marzena do cholery! nie widzialas, ze piesek chcial patyczka?!?!? sam sobie biedulek musial ulamac z drzewka bo pancia sie bawila w operatora kamery :evil_lol: a co do pako - gratulacje :) udana akcja; szybka i sprawna; "moj" guffi tez w weekend jedzie do domku :loveu: jeszcze mi dwa zostana...:roll:, wlasciwie to nawet trzy... :cool3: tak, tylko że te które ja mu znajduję nie pasują paniczowi, on zawsze urwie sobie taki, że ledwo go w pysku utrzymać może. zdarza się, że krzak lub małe drzewko z korzeniami wyrwać potrafi ! :lol: dewastator jeden ! :lol: idziemy właśnie na spacerek, mój grzeczny niby pies znów w psa demolkę się zamieni. :eviltong: czasem mi wstyd za niego... :lol: nie to co Pako, posłuszny, cichutki, no po prostu kochany psiak... Quote
marzenawtf Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ale prawda jest taka, że kocham tego małego rozrabiakę i nie oddałabym go za nic na świecie. :) chociaż mój chłopak już zdążył mi zaproponować, żeby do Krakowa zawieźć Chestera a Pako żeby został z nami.. ehh Quote
caroll Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witam i pozdrawiam z Krakowa:)BARDZO się cieszę,ze po tylu dniach niepewności udało się!!!!!!!!! Pakuś ,bardzo na Ciebie piesku czekamy i zobaczysz jak będziesz miał z nami fajnie.Będziemy CIę kochać i szanować.Na zawsze.Długie spacery,bieganie-masz jak w banku.A nasze Bulwary będą należeć do Ciebie,więc pakuj się piesku...Ktoś Cię zawiódł,ale my przywrocimy Ci wiarę w ludzi. Marzenko! Wielkie dzięki i pozdrawiamy Cię serdecznie Quote
Kenny Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='caroll']Witam i pozdrawiam z Krakowa:)BARDZO się cieszę,ze po tylu dniach niepewności udało się!!!!!!!!! Pakuś ,bardzo na Ciebie piesku czekamy i zobaczysz jak będziesz miał z nami fajnie.Będziemy CIę kochać i szanować.Na zawsze.Długie spacery,bieganie-masz jak w banku.A nasze Bulwary będą należeć do Ciebie,więc pakuj się piesku...Ktoś Cię zawiódł,ale my przywrocimy Ci wiarę w ludzi. Marzenko! Wielkie dzięki i pozdrawiamy Cię serdecznie[/QUOTE] witamy na dogo :D super, że czekacie już na Pakusia! Pewnie, że będzie miał fajnie :D wręcz bombowo :D moja Tequila osobiście poleca Wasz domek Pakusiowi i pozdrawiamy również :) Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 dodawac nie trzeba, ze bedziemy molestowac o zdjecia :) duuuuuuuuuzo zdjec ;) Quote
marzenawtf Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 witamy Pani Karolino! :) bardzo się cieszę, że nas Pani odwiedziła. Pako jeszcze nie wie co go czeka, ale wierzę, że będzie szczęśliwym, kochanym psem i że już na dobre odzyska wiarę w człowieka.. jutro kończymy ostatnie przygotowania i w sobotę ruszamy w drogę. :) Quote
marzenawtf Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Pako już w Krakowie, podróż zniósł bardzo dzielnie. W domu u Pani Karoliny najpierw przywitał się z całą rodziną potem obwąchał wszystkie kąty a na koniec grzecznie się położył i zasnął. Tak go zostawiliśmy... Trochę smutno tu bez niego, ale wiem, że będzie szczęśliwy. No i Chester jest o wiele spokojniejszy, ma mnie i cały mój pokój tylko dla siebie. :) Quote
marzenawtf Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='kakadu']zdjecia beda? ja też na nie liczę. :) póki co mam ostatnie zdjęcia z Krakowa.. z Panią utrzymuję kontakt telefoniczny, Pako ma teraz na imię Leon i podobno świetnie odnajduje się w nowej sytuacji.. daje radę chłopak. :) Quote
marzenawtf Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Kenny']świetnie, że wszystko ok :)[/QUOTE] ja też się cieszę. :) wiedziałam, że Leoś sobie poradzi i ,że nie będzie z nim problemów. Kenny kiedy masz w planach jakiś wypad do parku z Leonem i Twoją sunią? :) Quote
kakadu Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 oj to juz dobrze, ze dobrze :) to wszystkiego najlepszego dla leosia i panciostwa ;) Quote
Kenny Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='marzenawtf']Kenny kiedy masz w planach jakiś wypad do parku z Leonem i Twoją sunią? :)[/QUOTE] o właaaaśnie :D już wkrótce ;) jakby co porobię zdjęcia dla Ciebie ;) Quote
marzenawtf Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Kenny napisał(a):o właaaaśnie :D już wkrótce ;) jakby co porobię zdjęcia dla Ciebie ;) to super, poproszę widok pięknej, uśmiechniętej mordeczki. :) nie mam jeszcze zdjęć z nowego domu, Pani aparat posiada tylko w komórce a ja ostatnią sesję przed rozstaniem zrobiłam dzięki umiejętności negocjowania z moim mężczyzną. :D nie wiedzieć czemu nie przepada za moim rozpuszczonym nieco psem. :) gdyby już ktoś zmusił go do trzymania zwierzaka to wybrałby kota, ehh.. Quote
coronaaj Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Awit napisał(a):O znalazł domek.... Super wiadomosc...a nowe foty z nowego domeczku? Quote
kam. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 będą w swoim czasie :wink: Marzenę jutro zagonię do wątku to pewnie osobiście napiszę a Pako jest super pies :grins: Quote
marzenawtf Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 dzięki kam. melduję się na wątku Pakusiowym. Pako miał zrobiona wizytę poadopcyjną, za co dziękuję raz jeszcze Kenny. :) Wszystko u niego dobrze, zadomowił się już i zaczął zachowywać jak panicz na swoich włościach...;) Przytyło mu się trochę, mój Pako jest wreszcie szczęśliwy. :loveu::loveu::loveu: w połowie lutego osobiście go odwiedzę, tak więc dziewczyny cierpliwości. a tu kilka zdjęć z nowego domu: Quote
Recommended Posts