coronaaj Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie wiem dlaczego ale nie moge zobaczyc zdjec z nowego domku....szczesliwosci Pakus...imie takie jak moj Pakus ... Quote
kam. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ja widzę, hmmm szkoda bo jest przecudne, jeszcze nad tym popracujemy :) a Pakuś teraz nazywa się Leon, ale dla mnie zawsze będzie Pakulcem a teraz widac? Quote
marzenawtf Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 a teraz zdjęcia z mojej wizyty u Leona. kiedy dotarliśmy do Krakowa późnym wieczorem Leon był już zmęczony i nie bardzo miał ochotę na cokolwiek. :) Quote
marzenawtf Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 natomiast kilka dni później przywitał nas czule, cieszył się i dawał buziaczki. :) zupełnie inny pies.. zabraliśmy go na spacer a zdjęcia wyglądają tak: zdecydowanie lepiej, jak sądzicie? :) Quote
Kenny Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 woooooooooooow jakie super zdjęcia ;) no to miał Pako spotkanie :) Quote
Recommended Posts