Kajusza Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 znalazłam jakies fotki na wątku Majro!!!!!!!! ogólnie na ludzi brak słów..... na tych zdjęciach słabo widać tego kolesia, ale to raczej nie oni (na zdjęciu które mi wysłali chłopak nie ma tatoo na rekach), ale i tak wysłałam pw do ada-jeje z prosbą o identyfikację - wole sie upewnić!!! dzisiaj dzwoniła do mnie jego dziewczyna - bardzo chcą Zeusa - powiedzieli, że w chwili obecnej nie maja auta ale przyjadą pociągiem po niego!!! to też świadczy o nich dobrze.... ale ankiety adopcyjnej jeszcze nie mam!!! na bieżąco będę pisać.... mam nadzieje, że to CI ludzie!!! edit: ada-jeje odpisała: to nie są "właściciele" Hery i Majlo ufffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kajusza Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 dostałam ankiete - coraz bardziej sie przekonuje do tej pary - ich poprzednie asty były wystawiane, także ludzie świadomi - nie kupywali psów z pseudo!!! ankiete przesłałam do Doddy - na konsultacje!!!!!!!!! czekam na opinię!!!!!!!!!! Quote
Kajusza Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Doddy jeszcze się nie odezwała - także czekamy .... Quote
koelka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jejku, żeby się udało i to jeszcze przed zimą. Quote
Kajusza Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 koelka napisał(a):Jejku, żeby się udało i to jeszcze przed zimą. też o tym marzę dla Zeuska!!! Quote
Kajusza Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 byłam dzisiaj u Zeusa - pobiegał trochę, ale był jakis smutny, niewiem, może miał poprostu zły dzień, ale nie podobało mi sie to. Mam nadzieje, że nie popada w jakąś depresje :-( Widziałam tek Killera o którym pisała wcześniej Milka, fajny pies, wg mnie bardziej jak staffik niż amstaff - krótszy, mniejszy i taki inny pysk miał, potem wstawie kilka fotek. Bardzo miły, spokojny, widac, że nie umie sie odnaleść w boksie. Oddany przez właścicieli... Quote
doddy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mam masę zaległości w mailach i 24 pw na dogo do odczytania. Biorę się za odgruzowywanie. Quote
Kajusza Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='doddy']Mam masę zaległości w mailach i 24 pw na dogo do odczytania. Biorę się za odgruzowywanie.[/QUOTE] aha, tak myslałam, że jestes zalatana!! uzbrajam się w cierpliwość!!! :-) Quote
doddy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wypiłam 2 kawy, dzisiaj postaram się ponadrabiać wszystko, bo od jutra znowu kociokwik przez najbliższe 3 tyg. Quote
Kajusza Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 dzieki Doddy w imieniu Zeuska!! A TO FOTKI KILLERA, nowy "nabytek" - Quote
doddy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Biedny Killerek... W razie co to ast - nie staffior. Quote
andzia69 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='doddy']Biedny Killerek... W razie co to ast - nie staffior.[/QUOTE] oj biedny, biedny...taki smutny bardzo:( Quote
Kajusza Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='doddy']Biedny Killerek... W razie co to ast - nie staffior. aha, bo on taki malutki, widac jakaś "miniaturka" hihihi a co do Zeusa - Doddy, czyli mój "konsultant" - teŻ jest na TAK dla pary z Katowic, także SZUKAM OSOBY KTÓRA MOŻE PRZEPROWADZIĆ WIZYTE PRZEDADOPCYJNĄ W KATOWICACH!!!!!!!!!!!!!! Quote
doddy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ankieta naprawdę dobrze wypełniona, a co fajne wynika z niej że państwo są obeznani z TTB, wiedzą do czego służy klatka, jak psa karmić, szkoli poprzednie. Zapowiada się b. fajnie. Quote
Kajusza Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 w sprawie wizyty napisałam pw do Kuba123 - jej namiary dała mi ada-jeje (po konwersacji nt włascicieli Hery i majlo) Quote
kuba123 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jestem mogę przeprowadzić wizytę, chyba że faktycznie macie kogoś bardziej doświadczonego, komu bardziej ufacie Zeus jest piękny, nie jestem typową miłośniczką TTB, ale z racji tego, że są to psy nie dla każdego, jestem bardzo ostrożna podczas takich wizyt jeśli uważacie,że mogę przeprowadzić wizytę to proszę o namiary ps. Aga i Daniel nie dostali od nas Oskara, którego chcieli ''na trzeciego'' mimo,że mając dwa dogomaniackie psy wydawałoby się, że dom jest ok. Quote
Kajusza Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='kuba123']jestem mogę przeprowadzić wizytę, chyba że faktycznie macie kogoś bardziej doświadczonego, komu bardziej ufacie Zeus jest piękny, nie jestem typową miłośniczką TTB, ale z racji tego, że są to psy nie dla każdego, jestem bardzo ostrożna podczas takich wizyt jeśli uważacie,że mogę przeprowadzić wizytę to proszę o namiary ps. Aga i Daniel nie dostali od nas Oskara, którego chcieli ''na trzeciego'' mimo,że mając dwa dogomaniackie psy wydawałoby się, że dom jest ok.[/QUOTE] wydaje mi sie, że skoro ada-jeje ciebie poleca to ja nie mam nic przeciwko, także wysyłam ci na pw nt tel. do tej pary (Agnieszka i Marek) a do nich wysle maila, że będziesz sie z nimi kontaktowala!!!!!!!!!!! a co do ich poprzednich psów to ich pełne nazwy: Belfast z Monarchii Absolutnej(Kielce) i Tarantula z Madejowego Łoża(Slask) - dla zorientowanych w wystawowcyh ttb. ALE SIE CIESZE!!!!!!!!!! DOMEK DLA ZEUSKA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!!!!! Quote
Kundel_Bury Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Przepraszam za offa, Amstaffka Gracja umiera, mamy DT i możemy ją uratować! Pomóżcie! http://www.dogomania.pl/threads/194008-Gracja...-amstafka-mo%C5%BC%C4%85ca-si%C4%99-g%C5%82odem-albo-g%C5%82odzona-w-schronisku Quote
Milka__ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Kilka zdjęć Killerka: Ma 2 lata. Powód oddania: uczulenie wnuczka na sierść psa. Pies był szkolony, nie wiem w jakim kierunku, ale jest ułożony. Dzisiaj rozmawiałam z Kierownikiem. Killerek czeka w kolejce do kastracji :) Ja myślę, że śmiało można mu założyć osobny wątek na dogo. Jaka to w końcu rasa? Bo już mi się pomieszało z tymi wszystkimi skrótami :evil_lol: To cudownie, że Zeusek będzie miał nowy domek! Jeny, strasznie się cieszę!!! :) Quote
ageralion Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jej ale wiesci!!!! Zeusku moze juz niedlugo zagrzejesz dupinke na wlasnej kanapie :kciuki: A Killer jest poprostu BOSKI!!!!:loveu: Ja poprosze linka do jego watku, a na watku metryczke ;) Quote
Kajusza Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='ageralion']Jej ale wiesci!!!! Zeusku moze juz niedlugo zagrzejesz dupinke na wlasnej kanapie :kciuki: A Killer jest poprostu BOSKI!!!!:loveu: Ja poprosze linka do jego watku, a na watku metryczke ;)[/QUOTE] czekamy na wizyte i opinię Kuby123, ale mam przeczucie, że będzie ok!! chciałabym go wykapać ale niewiem czy to sie uda - Zeus po kwarantannie siedzi w boksie z wysypanym piaskiem (kwarantanna na boksy czałe z drewna) i jest strasznie brudny - zamiast białego jest siwy :-) watek Killera później zaloże, bo teraz jestem tylko na chwilę! i poinformuje na watku zeuska Quote
Kajusza Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 a oto wątek Kilerka http://www.dogomania.pl/threads/194122-Killer-drobny-amstaff-oddany-z-powodu-alergi-...-jakie-to-banalne-...-GORZÓW-WLKP?p=15504822#post15504822 serdecznie zapraszam!! Quote
Recommended Posts